Performans i tribina - Korupcija u školstvu

Vijesti

alt Članovi udruge ELSA sa Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, zajedno sa studentima sociološkog odsjeka Filozofskog fakulteta u Splitu, dio su velikog regionalnog antikorupcijskog programa “Interruption Corruption”, pod pokroviteljstvom EU.
Projekt se bavi podizanjem osviještenosti o problemu korupcije i borbom protiv iste. Program djeluje u 3 faze – od kojih je prva “Korupcija u školstvu”. 
Svi smo svjesni kako je korupcija u našem društvu, pa tako i u obrazovnom sustavu, posljednjih godina uzela maha i postaje sve veći problem s kojim se teško nositi. Povodom toga, 20. studenog studenti će napraviti performans na Pjaci, s početkom u 11h, a nastaviti će se na Rivi i Marmontovoj, te će podijeliti letke. 22. studenog (ponedjeljak) ELSA Vas poziva na tribinu, na temu "Korupcija u školstvu",koja će se održati u Europskom domu Split, Hrvojevoj 1 (Jugoistočna kula Dioklecijanove palače - pazar), s početkom u 18h. Pridružite nam se na tribini te aktivno sudjelujete u raspravi. Podržite nas i pomozite nam da se uspješnije i snažnije borimo protiv korupcije!