eh evo i mene...
ev da vam prepričam svoje dojmove...
ovako,
1) tko je loše napisao pismeni može birati dal želi odgovarat ili odmah pisat pad, u ovom slučaju loše napisan pismeni se odnosi na 1 iz pismenog, nikoga nije pustio da prođe sa jedinicom iz pismenog... namjerno ili spletom okolnosti nebi baš ulazila u to iako je namjerno he he ugl nema vam smisla odgovarat jer vas neće pustit
2) dobro napisan pismeni najčešće pita al jako malo nekih općih stvari što znači da je taj pismeni koliko god samo formalnost bio toliko i ovisiš o njemu
3) u pismenom se priznaju samo potpuni odgovori, i konkretni odgovori s obzirom na pitanje
4) Pokrovac definitivno nije takav terorist i utvara kakvom ga opisuju, dapače čovjek je poprilično pristupačan i komunikativan, ne pretjerano al dovoljno da se na ispitu osjećate ugodno tako da vas ne mora bit strah toga, u svakom slučaju spreman je sačekat da odgovorite, al nije od neke velike pomoći, zna on dobro i izbezumit čovjeka...
5) obratite pozornost na razlikovanje individualni i općih normi, koliko god se činilo banalno vjerujte mi nije, također i na dispozitivne i disjuktivne, ni slučajno ne upotrebljivajte primjere iz knjige nego svoje neke, možete izmišljat šta god hoćete... kad vas nešto pita odgovorite na pitanje, definicijom prvenstveno pa tek onda ako vas pita sve ostalo šta znate o tome šta vas pita... kad definirate pojam definirajte ga što god možete točnije po knjizi jer u protivnom sami sebi pravite klopku i dajete njemu prostora da vas dovede do zida, zbunjuje malo...
i eto neznam šta bi vam više rekla...
e da i ovo da gleda index ako vas je možda strah jer ste druga godina il tako nešto, nije niti uzimao inedxe nit išta, osim da upiše prolaz... al baš ništa negleda... uzme pismeni i švrlja po njemu i pitanja čita s kompjutera jer mu se nije dalo razmišljat... he he
i eto nije toliko loš al je svejedno jako loššš
A sad da ja nekog nešto pitam, netko tko bi to mogao znat, pitao me je razlikovanje pravnih odnosa kao materijalnih i formalnih... bacio me zbog toga unatoč mom definiranju materijalnih i formalnih izvora prava pa sam nekako to povezala... stvarno ne shvaćam koji je odgovor