Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 21 svi 2025 22:38.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 07 lis 2011 23:02 
Aktivan

nisu nista novo, samo da je original, i sve svjedodzbe moras donit i maturalnu, dvi slike su mene trazili i to je to.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 23:10 
Početnik

dal su ti sta vratili kad si se ispisala s prava?ja nisam sigurna di su mi svj.za 3.i 4. srednje,pa brinem da nisu na faksu jos,il sam ih negdje zametnula.......

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 23:15 
Aktivan

tinchi je napisao/la:
dal su ti sta vratili kad si se ispisala s prava?ja nisam sigurna di su mi svj.za 3.i 4. srednje,pa brinem da nisu na faksu jos,il sam ih negdje zametnula.......

svjedozdbe ti moraju biti doma, ja se ne sjecam kad su mi ih vratili, davno sam se upisala na zg fax, al doma su mi bile. samo ih doneses opet da pecatira na poleđini da si ispisana i to je to.
proces ispisa sa zg prava 3 minute, a studiranje tamo oduzme par godina zivota... :ucenje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 23:21 
Početnik

hahaha,znam,znam,pravo u zg,najgora stvar u zivotu!!!hahaha,aj,bar nas ojacalo psihicki,ako nista drugo,nista nam nitko vise ne moze!hahah!!!ok,onda cu malo bolje pogledat!!!hvala,i puno srece u splitu!!!:-))))

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 23:26 
Aktivan

tinchi je napisao/la:
hahaha,znam,znam,pravo u zg,najgora stvar u zivotu!!!hahaha,aj,bar nas ojacalo psihicki,ako nista drugo,nista nam nitko vise ne moze!hahah!!!ok,onda cu malo bolje pogledat!!!hvala,i puno srece u splitu!!!:-))))

a da, jos se moram naviknut da ljudi na faxu ne setaju u odijelima i kravatama i da se svi sale medusobno, a ne oni terminatori gori... :sok:

ma bit ce nam dobro nadam se, sretno i tebi!! :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 23:49 
Početnik

hvala,kolegice!!!hahah,slazem se s tobom,virujem da ce sve bit u redu,napokon da sve bude kako smo i planirali kad smo i upisivali pravo!!!gud laaaaak

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 11:30 
Aktivan

i tebi :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 13:03 
Početnik

Ovdje ima svega i svačega napisanog da se pogubiš.
Jel ima neko da se prebacio sada u split, jel mi koji se prebacimo na 4. u splitu i dobijemo kao razliku predmeta gpp, informatologiju i ejp 2 upisujemo cijelu 4, ako smo riješili sve predmete s prve 3 ili upisujemo 3 predmeta manje pošto polažemo razliku,ajde ako ima netko da zna nek napiše.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 18:23 
-korisnik baniran-

BubaErdeljan je napisao/la:
Zovem stalno referadu, ali nikako se ne javljaju :/
Mail se, pretpostavljam, ne isplati slati !
Imam jos dva dana da se prebacim... Ne kuzim sto ce im taj telefon ako se ne javljaju na njega ! :wtf

Na koju foru imaš još dva dana da se prebaciš? Daj ne širi dezinformacije ako si u panici, zbunjuješ ljude. Ionako se nisi čuo sa referadom. Meni je rečeno do kraja sljedećeg tjedna.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 18:27 
김정일

helko je napisao/la:
Imam jos dva dana da se prebacim... Ne kuzim sto ce im taj telefon ako se ne javljaju na njega ! :wtf

Na koju foru imaš još dva dana da se prebaciš? Daj ne širi dezinformacije ako si u panici, zbunjuješ ljude. Ionako se nisi čuo sa referadom. Meni je rečeno do kraja sljedećeg tjedna.

viewtopic.php?p=113058#p113058

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 21:48 
-korisnik baniran-

Inso , ovaj link ti je zastarjela informacija. To je informacija prije 30.9., da nazoveš referadu u ponedjeljak , rekli bi ti da to sve riješiš što prije i da su produžili te prebačaje jer nas ima puno ove godine.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 21:50 
김정일

helko je napisao/la:
Inso , ovaj link ti je zastarjela informacija. To je informacija prije 30.9., da nazoveš referadu u ponedjeljak , rekli bi ti da to sve riješiš što prije i da su produžili te prebačaje jer nas ima puno ove godine.

Helko, post na kojeg se ti referiraš

Citat:
Imam jos dva dana da se prebacim... Ne kuzim sto ce im taj telefon ako se ne javljaju na njega

i radi kojeg si digla paniku je nastao 28.09.2010 godine. Kužiš?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2011 21:52 
Forumaš

hehe, nisam citala sve, al kad vidim da se neki studennti prebacuju iz OS i ZG i RI u ST da poloze GP...smraci mi se !! ZAR MOZE JOS GORE? ^^

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2011 17:47 
-korisnik baniran-

Gle maja, ovo ti je malo neprimjeren komentar za ovu temu . Ljudi (mi) koji dolazimo iz zga ili os ili ri imamo neke svoje razloge. Za promjenu dođi ti u zg radi gp-a. Ja ne dolazim radi gp-a, a ostali imaju razlog za sebe, neka tako i ostane .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2011 17:50 
김정일

helko je napisao/la:
Gle maja, ovo ti je malo neprimjeren komentar za ovu temu . Ljudi (mi) koji dolazimo iz zga ili os ili ri imamo neke svoje razloge. Za promjenu dođi ti u zg radi gp-a. Ja ne dolazim radi gp-a, a ostali imaju razlog za sebe, neka tako i ostane .

Kolegice,
ajde vi malo smirite doživljaj.

ok?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2011 19:01 
-korisnik baniran-

Ok Inso, već je smiren, Ok?
Ovo je tema za prebjege, a tvoja kolegica maja to nije i daje komentar koji nam sad najmanje treba (pročitaj ga iznad). Ok?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2011 19:16 
Forumaš

helko je napisao/la:
Ok Inso, već je smiren, Ok?
Ovo je tema za prebjege, a tvoja kolegica maja to nije i daje komentar koji nam sad najmanje treba (pročitaj ga iznad). Ok?

Alala,..kako ima nabrusenih tu na forumu,..nisam nista lose mislila, samo sam JA polagala G1, i prosla ga tek iz 4. puta, i to mi se cini da je jos i dobro u odnosu na puno drugih...i tesko mi je povirovat da netko dolazi u ST polagat bas kod tog profesora..
Ako se ko nasa uvridjen mojim komentarom ja se ispricavam, mada znam da nemam zasto!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 lis 2011 19:46 
Početnik

Jel ide netko za Split iz Zagreba u srijedu na večer 12.10.2011. busom? Ili vlakom? ili autom pa dijelimo trošak, da ne idem sama... nek mi se javi na p.m.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lis 2011 13:40 
Aktivan

imam pitanje za kolege koji putuju iz zga..kak putujete?bus/vlak? dan prije, taj dan u noci? ne znam kako mi je najbolje pa mi mozda mozete pomoci..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lis 2011 13:51 
Početnik

Ja ti idem s onim u pola 1 u noći sa srijede-četvrtak, u splitu je u 5.30 , povratak u 15.30 . Kad kupuješ kartu kupi povratnu, ako si ispod 26 godina imaš popust. Jeftinija ti je povratna. Ja rađe putujem vlakom, ali kad je sad tako...

Možeš mi i na privatnu poruku...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lis 2011 11:05 
Aktivan

da li bi neko bio ljubazan pa mi otkrio koji je model i poziv na broj kad ispunjavam uplatnicu?? punoooo hvala unaprijed :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lis 2011 18:17 
Aktivan

model 02,poziv na broj 203

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 12:46 
Početnik

moze mi netko reci kad su sve ispitni rokovi,koliko ih ima godisnje?mogu li se polagat odslusani predmeti vise god. ako ostane predmet nize( u zg moze)ili se mora ocistit niza god? hvala vam

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 12:52 
Forumaš

tinchi je napisao/la:
moze mi netko reci kad su sve ispitni rokovi,koliko ih ima godisnje?mogu li se polagat odslusani predmeti vise god. ako ostane predmet nize( u zg moze)ili se mora ocistit niza god? hvala vam

imas prvi ispitni rok u prosincu 1X, veljaci 2X, travnju 1X, lipanj/srpanj 2X, rujan/listopad 2X i dekanski rok ( ako dekan odobri )sredinom 10. miseca...
prvo moras ocistit nizu godinu cilu da bi polagao predmete s vise godine,..mozda se mozes koji put dogovorit s extra pristupacnim prof. pa rijesit predmet s vise na crno-ali u pravilu nije praksa...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 13:14 
Početnik

hvala ti puno,sad cu se lakse organizirat,,,nista ,probat cu se onda dog. s prof., ako bude potrebno.......!!!hvala ti puno :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 18:34 
Početnik

maja8810 je napisao/la:
tinchi je napisao/la:

imas prvi ispitni rok u prosincu 1X, veljaci 2X, travnju 1X, lipanj/srpanj 2X, rujan/listopad 2X i dekanski rok ( ako dekan odobri )sredinom 10. miseca...
prvo moras ocistit nizu godinu cilu da bi polagao predmete s vise godine,..mozda se mozes koji put dogovorit s extra pristupacnim prof. pa rijesit predmet s vise na crno-ali u pravilu nije praksa...

a sto se tice rokova, da li izvanredni studenti mogu polagati ispite i izvan tih rokova?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lis 2011 09:43 
Početnik

kakva je situacija s priznavanjem ispita? da li moram pisati molbu svakom profesoru kod kojeg imam kolegij koji sam položila ili da odem samo na prijepis? ove godine sam upisala pravo u splitu, a u zg sam na poreznom pravu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lis 2011 09:49 
김정일

kristina_zg je napisao/la:
kakva je situacija s priznavanjem ispita? da li moram pisati molbu svakom profesoru kod kojeg imam kolegij koji sam položila ili da odem samo na prijepis? ove godine sam upisala pravo u splitu, a u zg sam na poreznom pravu.

Da li je porezno pravo viša škola ili što?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lis 2011 16:38 
Početnik

viša je.
a kolegiji koje imam su po istoj literaturi kao i na pravnom studiju jer to i spada pod pravo. i profesori su isti. pa me zanima kakav je proces, dal mi je najbolje napraviti prijepis ili otići do svakog profsora koji drži kolegij koji imam položen pa da vidim dal će mi priznat sve, dio ili ništa?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lis 2011 16:42 
김정일

kristina_zg je napisao/la:
viša je.
a kolegiji koje imam su po istoj literaturi kao i na pravnom studiju jer to i spada pod pravo. i profesori su isti. pa me zanima kakav je proces, dal mi je najbolje napraviti prijepis ili otići do svakog profsora koji drži kolegij koji imam položen pa da vidim dal će mi priznat sve, dio ili ništa?

vjerojatno najpametnije otići do referade, pa da oni kažu što se priznaje, ako se išta i priznaje...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lis 2011 10:42 
Početnik

HITNO!!! Zna li netko gdje u Zagrebu mogu nabaviti onaj upisni list?!?!? Imam sve papire,uplatio sam godinu i samo mi još to treba da mogu poslati!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lis 2011 18:39 
Aktivan

mirisnalignja je napisao/la:
HITNO!!! Zna li netko gdje u Zagrebu mogu nabaviti onaj upisni list?!?!? Imam sve papire,uplatio sam godinu i samo mi još to treba da mogu poslati!!!

upisni list ti da relkovic u referadi. samo mu doneses svjedozbe s maturalne i onu glavnu, urudzbiranu molbu i index, on to pregleda, pecatira ti svjedodzbu i isprinta sam prijepis ocjena na kojem pise da je u svrhu ispisa. nadam se da mislis na to, tako je bar meni trebalo. e i kopija uplatnice za ispis, 150kn moras platit.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2011 19:46 
Početnik

Dal netko tko se prebacio u Split sprema ispit iz gp1. Ako takav postoji, jer sam jedna od tih neka se javi na mail iviivica5@net.hr

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2011 23:09 
Aktivan

iviivica5 je napisao/la:
Dal netko tko se prebacio u Split sprema ispit iz gp1. Ako takav postoji, jer sam jedna od tih neka se javi na mail iviivica5@net.hr

you've got mail :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 stu 2011 14:25 
Početnik

Ima netko da planira ove akademske godine iz Zg-a u St?
Da ne budem ko izgubljena ovca, kad dođen doli sama :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 stu 2011 14:47 
-Moderator-

powerpuff je napisao/la:
Ima netko da planira ove akademske godine iz Zg-a u St?
Da ne budem ko izgubljena ovca, kad dođen doli sama :mig:

Prelistaj malo ovaj topic, imaš nekoliko kolega/kolegica što su se prebacili iz zg u st. :thumbsup

Pa lipo kontaktiraj ljude...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 pro 2011 11:59 
Aktivan

OBAVIJEST!!! U nedjelju (11.12) iz zagreba krećem s autom za split u 15:00h(nije fixno) i vraćam se (12.12) odma nakon ispita(financije ispit počinje u 8:00). Išlo bi se starom cestom cca 5 sati, iz tog razloga da su troškovi što manji (dijelimo troškove). Što nas ide više, cijena se proporcionalno spušta. maximalna cijena može biti 250kn u oba smjera. Upite u inbox ili na mob 0981802770

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2012 00:58 
Početnik

Nikako da skuzim :/ to sa polaganjem razlike. Znaci ako sam ja sad parcijala druge u zg-u i zelim se na jesen prebaciti, onda prvo u index upisujem te predmete razlike da zadovoljim drugu godinu doli?? I to polzem cilu godinu ili postojirok? Bas sam zbunjena, moze mi neko pojasniti? :S

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2012 08:54 
-Moderator-

powerpuff je napisao/la:
Nikako da skuzim :/ to sa polaganjem razlike. Znaci ako sam ja sad parcijala druge u zg-u i zelim se na jesen prebaciti, onda prvo u index upisujem te predmete razlike da zadovoljim drugu godinu doli?? I to polzem cilu godinu ili postojirok? Bas sam zbunjena, moze mi neko pojasniti? :S

Trebaš u index upisati 60 bodova na način da i zaostatke isto upišeš kao da opet ponavljaš godinu u zg.

Jedina ti je caka u tome što neki predmeti nisu isto raspoređeni u zg i u st - npr. ovdi je financijsko pravo na 2. godinu, a tamo je na 4. godini (ako se ne varam) i ovdi imaš građansko pravo podijeljeno na 2 dijela (G1 i G2), pa će ti se ovdi priznati ono što si položila u zg.

Inače, ovdi ti je 2. godina ubitačna pa probaj one naizgled jednostavne predmete poskidat dok si još uvik u zg (npr. obiteljsko, ustavno, statistiku) jer su u st na istim digli kriterij dosta.

Građansko i kazneno je standardno teško.

:cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 sij 2012 14:16 
Početnik

E hvala na odgovoru :)
Jel mi ista situacija ako se prebacim na izvanredne doli? jel trebam ici na neke seminare i to jer ne bi zivila u Splitu pa zato..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: