Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 18 lip 2025 03:17.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 01 ožu 2011 12:18 
Početnik

Ove ak. god. sam postala prebjeg

RI-ST koridor :mrgreen:

men' dobro

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ožu 2011 13:49 
Početnik

cuddleho89 je napisao/la:

men' dobro

I kak ti je sad? :)Daj pliz reci kakvi su profesori?Na kojoj si godini?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ožu 2011 17:27 
Početnik

angiee je napisao/la:
men' dobro

Preporodila sam se.

Vučem sviznamokojipredmet s prve,no uspjela sam upisati parcijalu između 2. i 3.god.
Odnos studenta i profesora gore i tu je,blago rečeno,neusporediv.
Dosad nisam uspjela osluhnuti ni trunčicu cinizma,ironije ili zloće pri konverzaciji s dotičnima.Prvi mj. mi je bio malo šok,jer nemreš vjerovat da ti neka osoba,a kamoli sam profesor toliko želi izaći u susret i prilagoditi svoju satnicu,pa čak i slobodno vrijeme tvojim potrebama.
Što da kažem,u Ri su nas fkt razmazili :6:

Split mi je zasad malo iznenađenje,bila sam dosta skeptična.Neznam kaj mi je bilo bolje,kad mi je jedna prof. dala broj moba da je zvrcnem kad god,jer ne ide spavat rano,da se dogovorimo oko seminara,do druge koja mi je nudila pokazivanje grada,pa preporuke za stud. posliće,pričala pol sata o Zari i Jokeru,a kod treće sam jednostavno poslala mail na jutro ispita da sam ga prijavila na studomatu,ali nisam ipak spremna,jer nisam sve stigla naučiti.Odgovor je došao u roku par sati da mogu bez ikakvih problema doći za tjedan dana odg. na konzultacijama.

Najveća razlika između riječkog i splitskog pf-a (moje osobno mišlj. zasad) je to što je ovdje dosta drugačiji odnos studenta-prof. i što postoji dosta sivih zona.
Koje,nadodajem,očito većini odgovaraju .
Sve je stvar dogovora s ispitivačem i referadom.
Kao što kaže jedna prof. : "Meni nije cilj vas osobno rušiti,želim vas nešto naučiti,jer ćete vi,ako to zaista želite,kad tad proći,a kvaliteta konačnog proizvoda je cilj samog fakulteta."...ili neš tak..nisam je slušala jer je prije toga rekla da pol' gradiva trebamo izbaciti,da samo 2 cjeline učimo "jer smo pravnici,a ne povjesničari,a ako koga zanima povijest,ima internet". :s
Gore je rok tad i tad i moraš izać tad i tad,katedra diktira tempo(bog i batina),a asistenti misle da su neznam...Moraš dolaziti na neka predavanja te obavezno na provjere ak želiš skupiti bodove.
Da,gore se skupljaju bodovi
:wh
Tamo se ljudi još uvijek "bore" za nešto.Ionak ti je teško.Mislim,studiraš pravo,ne promet(ne podcjenjujem,volim ja šofere,miris kamiona i te brije...),još ak plaćaš 7 milja za faks,a gdje je je svaki mjesec 3 milje za stan,režije i život,i to rastežeš svaki mjesec.I onda ti kažu da,ne da si pao ispit,nego nemaš pravo ni izaći na njega,znači nemaš ni priliku pokazati svoje (ne)znanje,jer nisi došao na provjeru-dvije,a to kaj imaš 39% se njih ne tiče,jer gdje bi oni stigli kad bi svima popuštali za 1%.
Ovdje su Dalmatinci ful ludi,ziher bi zapalili faks da im netko ne da izać na ispit zbog 1%.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 ožu 2011 13:18 
Aktivan

angiee je napisao/la:
men' dobro

Preporodila sam se.

Vučem sviznamokojipredmet s prve,no uspjela sam upisati parcijalu između 2. i 3.god.
Dosad nisam uspjela osluhnuti ni trunčicu cinizma,ironije ili zloće pri konverzaciji s dotičnima.Prvi mj. mi je bio malo šok,jer nemreš vjerovat da ti neka osoba,a kamoli sam profesor toliko želi izaći u susret i prilagoditi svoju satnicu,pa čak i slobodno vrijeme tvojim potrebama.

Split mi je zasad malo iznenađenje,bila sam dosta skeptična.Neznam kaj mi je bilo bolje,kad mi je jedna prof. dala broj moba da je zvrcnem kad god,jer ne ide spavat rano,da se dogovorimo oko seminara,do druge koja mi je nudila pokazivanje grada,pa preporuke za stud. posliće,pričala pol sata o Zari i Jokeru,a kod treće sam jednostavno poslala mail na jutro ispita da sam ga prijavila na studomatu,ali nisam ipak spremna,jer nisam sve stigla naučiti.Odgovor je došao u roku par sati da mogu bez ikakvih problema doći za tjedan dana odg. na konzultacijama.

Najveća razlika između riječkog i splitskog pf-a (moje osobno mišlj. zasad) je to što je ovdje dosta drugačiji odnos studenta-prof. i što postoji dosta sivih zona.
Kao što kaže jedna prof. : "Meni nije cilj vas osobno rušiti,želim vas nešto naučiti,jer ćete vi,ako to zaista želite,kad tad proći,a kvaliteta konačnog proizvoda je cilj samog fakulteta."...ili neš tak..nisam je slušala jer je prije toga rekla da pol' gradiva trebamo izbaciti,da samo 2 cjeline učimo "jer smo pravnici,a ne povjesničari,a ako koga zanima povijest,ima internet". :s
Gore je rok tad i tad i moraš izać tad i tad,katedra diktira tempo(bog i batina),a asistenti misle da su neznam...Moraš dolaziti na neka predavanja te obavezno na provjere ak želiš skupiti bodove.
Tamo se ljudi još uvijek "bore" za nešto.Ionak ti je teško.Mislim,studiraš pravo,ne promet(ne podcjenjujem,volim ja šofere,miris kamiona i te brije...),još ak plaćaš 7 milja za faks,a gdje je je svaki mjesec 3 milje za stan,režije i život,i to rastežeš svaki mjesec.I onda ti kažu da,ne da si pao ispit,nego nemaš pravo ni izaći na njega,znači nemaš ni priliku pokazati svoje (ne)znanje,jer nisi došao na provjeru-dvije,a to kaj imaš 39% se njih ne tiče,jer gdje bi oni stigli kad bi svima popuštali za 1%.
Ovdje su Dalmatinci ful ludi,ziher bi zapalili faks da im netko ne da izać na ispit zbog 1%.

Mislim da cu ipak ostati u Splitu.. :bow

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 ožu 2011 13:43 
Početnik

angiee je napisao/la:
men' dobro

Preporodila sam se.

A cek,ti si se i preselila dole?Ja sam mislila samo putovat na ispite?neznam kako to funkcionira,vjerojatno se isto mozes dogovorit s njima/profesorima itd? :? Hvala na odgovoru!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 ožu 2011 20:13 
Početnik

angiee je napisao/la:

A cek,ti si se i preselila dole?Ja sam mislila samo putovat na ispite?neznam kako to funkcionira,vjerojatno se isto mozes dogovorit s njima/profesorima itd? :? Hvala na odgovoru!

Da,tutto completo,i zimska i ljetna garderoba :5

Možeš putovati,moj kauč u boravku je dosad ugostio već 3 prebjega iz Ri,a jedan je isto redovni kao i ja.
Tako da...može se...ja to više ovako,znaš,malo...uživam,more,sunce,nema mame da pita di ideš,kaj radiš i tak...upoznajem grad,jel :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ožu 2011 21:33 
Početnik

angiee je napisao/la:

Da,tutto completo,i zimska i ljetna garderoba :5

Možeš putovati,moj kauč u boravku je dosad ugostio već 3 prebjega iz Ri,a jedan je isto redovni kao i ja.
Tako da...može se...ja to više ovako,znaš,malo...uživam,more,sunce,nema mame da pita di ideš,kaj radiš i tak...upoznajem grad,jel :mrgreen:

Ajde pa super...meni se ipak tesko odvojit od Zagreba.. :grin: Eto pa uzivaj...ja sam dole ak sve bude po planu od jeseni...tak da,vjerojatno cu te ja jos gnjavit sa
pitanjima! :wink: Sretno!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 ožu 2011 15:00 
Početnik

zna li netko koje uvjete treba ispuniti za prebacivanje iz Zg u St?
hvala!:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 ožu 2011 23:12 
Početnik

Ja razmišljam o prebacivanju iz Zagreba u Split. Tu bi upisala treću godinu ;)
Jel zna tko koliko iznosi školarina za izvanredne studente?
I da li se može prebaciti do kraja 9.mj. ili do 1.11.?
Sad ne znam da li je vaš predmet "Pravna informatika, statistika i metodologija društvenih istraživanja" isto što i naša "Pravna informatika",
i vaš predmet "Osnove europskog prava 1 i 2" isto što i naš predmet "Europsko javno pravo" :/
Engleski sam čula da vi imate na 2 i 3 godini, ali pretpostavljam da to ne bi morala davati jer sam ja engleski riješila na 1 i 2 godini..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2011 10:50 
Aktivan

pravnicaaa je napisao/la:
Ja razmišljam o prebacivanju iz Zagreba u Split. Tu bi upisala treću godinu ;)
Jel zna tko koliko iznosi školarina za izvanredne studente?
I da li se može prebaciti do kraja 9.mj. ili do 1.11.?
Sad ne znam da li je vaš predmet "Pravna informatika, statistika i metodologija društvenih istraživanja" isto što i naša "Pravna informatika",
i vaš predmet "Osnove europskog prava 1 i 2" isto što i naš predmet "Europsko javno pravo" :/
Engleski sam čula da vi imate na 2 i 3 godini, ali pretpostavljam da to ne bi morala davati jer sam ja engleski riješila na 1 i 2 godini..

prošlih godina je školarina bila 7500 kn za nas koji se prebacujemo, pa vjerojatno i ove..do kraja 9 mj. tio je rok za prebacivanje, do tad bi trebala sve riješiti...
prizna ti se informatika, i nju ne trebaš polagati, ali trebati ćeš polagati metodologiju i statistiku...nije problem...
što se ejp-a tiče, priznat će ti se osnove ep1, dvojku moraš polagati...
engleski se prizna...
financije i gp1 su ti ovdje na drugoj...pa ćeš prvo trebati polagati statistiku i met, financije i gp1(ako ih nisi riješila u zg-u), jer ovdje trebaš prvo riješiti predmete s niže da bi mogla ove s niže... :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2011 11:26 
Početnik

tracy je napisao/la:
prošlih godina je školarina bila 7500 kn za nas koji se prebacujemo, pa vjerojatno i ove..do kraja 9 mj. tio je rok za prebacivanje, do tad bi trebala sve riješiti...
prizna ti se informatika, i nju ne trebaš polagati, ali trebati ćeš polagati metodologiju i statistiku...nije problem...
što se ejp-a tiče, priznat će ti se osnove ep1, dvojku moraš polagati...
engleski se prizna...
financije i gp1 su ti ovdje na drugoj...pa ćeš prvo trebati polagati statistiku i met, financije i gp1(ako ih nisi riješila u zg-u), jer ovdje trebaš prvo riješiti predmete s niže da bi mogla ove s niže... :grin:

a jel se može to platiti u 2 rate? jer moji ne mogu dati odjednom toliku svotu :(
uf, masu toga ja moram polagati kao razliku :(
jel to znači da ne bi mogla upisati 3 godinu kod vas?
jer bi morala položiti metodologiju i statistiku, osnove ep2, financije bi riješila u zagrebu dotad, i onda gp1 bi isto morala..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2011 11:57 
Aktivan

nažalost ne, moraš sve odjednom platiti... nije ti to uopće puno razlike...ti se vodiš dolje kao treća godina, bez obzira na to koliko ispita ti je ostalo s druge... naravno ako si u zg-u već ranije upisala treću... ako daš financije polažeš samo kao razliku stat. i met. (to fakat nije problem, uzmeš instrukcije par puta i sve ok) i gp1 (to već je problem, ali nije nerješiv :) )... osnove ep2 ti je tu na 3. tak da njega noirmalno polažeš kad očistiš drugu...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2011 12:00 
Početnik

tracy je napisao/la:
nažalost ne, moraš sve odjednom platiti... nije ti to uopće puno razlike...ti se vodiš dolje kao treća godina, bez obzira na to koliko ispita ti je ostalo s druge... naravno ako si u zg-u već ranije upisala treću... ako daš financije polažeš samo kao razliku stat. i met. (to fakat nije problem, uzmeš instrukcije par puta i sve ok) i gp1 (to već je problem, ali nije nerješiv :) )... osnove ep2 ti je tu na 3. tak da njega noirmalno polažeš kad očistiš drugu...

ok tnx, iako mi se sve više čini da ništa od splita.. previše je mojima dati 7350kn odjednom :(

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 tra 2011 13:08 
Početnik

aaaah, jedva se čekam prebacit u st! :) studiram na pfzg, izvanredno, na parcijali između druge i treće (3 ispita s druge nepoložena- ob,kz,ejp; 3 ispita s treće upisana-gp1,fp,gp2). pročešljala sam forum, doduše površno, ali koliko sam skužila preporučuje se položit gp1 pa onda doći u st. a sumnjam da ću to uspjeti do rujna :D no kakva je situacija sa kz?? problematično?

ali, kako god bilo, vrlo vjerojatno stižeeem, jeeej! hoću opet svoje sunce, more i dalmaciju <3 :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 tra 2011 14:38 
-Moderator-

wannabepravnica je napisao/la:
aaaah, jedva se čekam prebacit u st! :) studiram na pfzg, izvanredno, na parcijali između druge i treće (3 ispita s druge nepoložena- ob,kz,ejp; 3 ispita s treće upisana-gp1,fp,gp2). pročešljala sam forum, doduše površno, ali koliko sam skužila preporučuje se položit gp1 pa onda doći u st. a sumnjam da ću to uspjeti do rujna :D no kakva je situacija sa kz?? problematično?

ali, kako god bilo, vrlo vjerojatno stižeeem, jeeej! hoću opet svoje sunce, more i dalmaciju <3 :)

Svakako probaj polozit g1 prije prebacivanja u st, kz je isto dosta zajebano i ne bi vjerovala, financijsko takodjer :?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 tra 2011 11:04 
Početnik

ljudi pomagajte :))
studiram u ZG pravni fakultet sa treće mi je ostao GP i MP s tim da planiram barem Gp 1 riješiti do kraja godine ...
ovdje je postala nemoguća situacija ... leglo egoizma taštine i zlobe ... budući da nemam namjeru da se ti pacijenti iživljavaju na meni i dalje volio bi se možda preseliti u Split budući da čujem da je tu atmosfera bitno bolja pa time i prolaznost na ispitima :)

nadam se da bi mi kolege mogle malo pomoći u vezi savjeta i pitanja ....

pa eto najviše me zanima organizacija katedri:
1. kolokviji (može li se riješiti ispit preko njih);
2. dal su predavanja obvezna kao i seminari i vježbe
3. kako su organizirani rokovi
4. razlika izvanrednih spram redovnih studenata (u vezi kolokvija najviše)

naravno čitao sam i ove postove prije ali eto nisu bili dovoljno informativni ...
inače studiram po bolonji ...

:please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 tra 2011 13:24 
Veteran

olaf je napisao/la:
ljudi pomagajte :))
nadam se da bi mi kolege mogle malo pomoći u vezi savjeta i pitanja ....

pa eto najviše me zanima organizacija katedri:
1. kolokviji (može li se riješiti ispit preko njih);
2. dal su predavanja obvezna kao i seminari i vježbe
3. kako su organizirani rokovi
4. razlika izvanrednih spram redovnih studenata (u vezi kolokvija najviše)

1. zavisi kako koji predmet: neki imaju kolokvij, ali moraš npr.pozitivno riješit nekakve testove da bi stekao pravo izlaska na kolokvij; neki izlazak ne uvjetuju ničim; neki nemaju kolokvij (konkretno MP koji si spominjao)
2. nisu
3. 12mj - izvanredni, 2mj - redovni, 4mj - izvanredni, 6/7mj - redovni, 9mj - redovni i zadnjih par godina odobrava se dekanski - najposjećeniji
4. ovisi o predmetnom nastavniku, ali najčešće se možeš dogovorit da npr. dolaziš na vježbe, napišeš seminar ili izlaziš na testove pa da ti se odobri izlazak na kolokvij

Nadam se da sam pomogla..
:welcome

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 tra 2011 11:07 
Aktivan

OBAVIJEST!!! Sutra (19.4) iz zagreba krećem s autom za split u 15:00h(nije fixno) i vraćam se (20.4) odma nakon ispita. Išlo bi se starom cestom cca 5 sati, iz tog razloga da su troškovi što manji (dijelimo troškove). Što nas ide više, cijena se proporcionalno spušta. maximalna cijena može biti 200kn u oba smjera. Upite u inbox ili na mob 0981802770

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 tra 2011 19:13 
Početnik

pozdrav svima! htjela bih preci sa Pravnog fakulteta u Podgorici na splitski. Zna li neko da li je to izvodljivo? :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 tra 2011 19:21 
-Moderator-

malamubr je napisao/la:
pozdrav svima! htjela bih preci sa Pravnog fakulteta u Podgorici na splitski. Zna li neko da li je to izvodljivo? :)

Ne vidim zasto ne bi bilo, valjda je i tamo bolonja... :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 tra 2011 09:46 
Početnik

jeste...bolonja je..hvala puno :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 svi 2011 09:14 
Početnik

Pozz, konačno sam riješio i zadnji ispit pa bih se prebacio u Osijek za diplomski. Zanima me kakva je procedura što se tiče ispisa u Splitu, koji dokumenti trebaju itd.?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 svi 2011 00:07 
Početnik

Hello!! Ljudi moji... Imam nekoliko pitanja za vas,pa se nadam da će se nać netko tko će mi moć odgovorit!!! Dakle... namjeravam se prebacit ove godine iz Zg u Split pa me zanima hoću li ja u Splitu i dalje biti redovan student (u Zg sam sada redovan)? Ja sada u Zg imam upisano s treće godine 2 predmeta i seminar (Međunarodno pravo,Upravnu znanost i seminar iz Upravne znanosti),iz druge mi je još ostalo kazneno! Inače bih sada trebao biti čista treća godina,al eto...zbog nekih stvari sam neka parcijala...ako se to uopće može nazvat parcijala! :wink: Namjeravam položit kazneno i upravnu znanost i seminar do 9.mj,a možda i međunarodno pa me zanima koja ću ja onda godina bit dolje u Splitu ako se prebacim? Hoću li bit treća ili druga? Jer kao razliku moram položit onu neku Statistiku,Gp1 i Financije... Također me zanima kako je organizirana nastava,ima li kolokvija? Kakav je odnos student-profesor? Jer u Zg je užas... I naravno zanima me jel doista Vaš faks lakši nego ovaj u Zg? Ja učim dnevno 7,8 sati i najviše me boli kad učim,spremam ispit po 2 mj. i zbog nekog detalja padnem... Naravno,ne očekujem da je u Splitu ne znam koliko lakše,al bar da se cijeni tvoje znanje,jer psihički me već ovo ubija... Toliko učenja,a toliko slabi rezultati.... :evil: Također me zanima i cijena školarine! Unaprijed hvala na odgovorima! Stipe! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 svi 2011 16:51 
Početnik

Pozdrav!

Studiram pravo u Zagrebu - bolonja sam, 3. godina, izvanredni student.
Planiram u 9. mjesecu prijeći u Split i samo bih provjerio nekoliko informacija koje sam dobio vezano uz sve to.
Znam da vam je puna kapa ovih pitanja, no mail referade nisam našao, a počet ću ih pilati telefonom tek u 9. mj. kada počne vrijeme prelazaka.
Ipak je malo prerano sada.
:-D
Kao što sam shvatio od pročitanog tu na forumu i od kolega - školarina za izvanredne se plaća odjednom u iznosu cca. 7500 kn, prijelaz je u 9. mj. i potrebno je prvo poslati prijepis ocjena? Polažem razliku (Metodologiju? Budući da mi u Zg imamo samo pravnu informatiku na 2.)?
Da budem precizniji, položio sam sa treće GP 1 (opće i obvezno) te financijsko pravo. Planiram još dati što mogu sa 3. do 9. mj. (vjerojatno Međunarodno i Upravnu znanost).
Je li točno ovo što sam naveo glede prelaska i ima li tko detaljnije informacije?
Postoje li neka ograničenja i sl. ili je šema "plati pa si naš"? :-D
Čuo sam da kao izvanredni i još kao "putnik" nemam obveze skupljanja potpisa i da dogovor polaganja ispita ide od profesora do profesora te da uzimaju u obzir činjenicu da netko živi u Zg, a polaže ispite u St.
Sve informacije su dobrodošle.
Hvala unaprijed buduće kolegice i kolege!
:-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 svi 2011 11:26 
Početnik

Bok svima!!!

Imam pitanje.studiram u Zagrebu,izvanredno. Prošle godine prebacili me na bolonju s tim da sam upisala GP1,GP2 i Europsko javno jer sam godinu prije upisala po starom programu cetvrtu s nepoloženim GP. Europsko javno sam položila ali mučim muku s GP 1. Moje pitanje : dal mi je bolje riješit GP 1u Zagrebu pa se onda prebacit u Split?Dal to vrijedi i za GP 2? Puno hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2011 13:37 
Aktivan

OBAVIJEST!!! dana 13.6. iz zagreba krećem s autom za split u 15:00h(nije fixno) i vraćam se 14.6 odma nakon ispita. Išlo bi se starom cestom cca 5 sati, iz tog razloga da su troškovi što manji (dijelimo troškove). Što nas ide više, cijena se proporcionalno spušta. maximalna cijena može biti 200kn u oba smjera. Upite u inbox ili na mob 0981802770

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lip 2011 19:15 
Početnik

Ej,
novi sam tu i trebao bih pitati za jednu ne baš normaln stuaciju.... Pao sam u Zagrebu na pravnom fakultetu osmi pu (na drugoj komisiji) rismko pravo i naravno izgubio pravo studiranja (uh al su bezobrazni :) )....imam upisanu normalnu drugu godinu tu u zagrebu s položenim nekim ispitima..... zanima me dali se mogu prebaciti na pravo u split i dali bi moglo biti kakvih problema? molim vas za odgovor u problemima sam, a ipak mi se studira....:P

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lip 2011 10:46 
Aktivan

milsim da možeš, čini mi se da sam čula za slučajeve da su ljudi pali neki ispit u zg-u 8.put pa se prebacili dolje, ali najbolje ti je ipak nazvati referadu i raspitati se...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lip 2011 13:54 
Početnik

heej! studiram izvanredno po starom programu u zg. ostala mi je čitava 4. i naravno - građansko. jel se u st može nastaviti po starom programu i kakvo je građansko doli ? tenks

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lip 2011 08:48 
Početnik

i ja se počinjem raspitivati za prebacivanje u Split, pa da postoji bar mala šansa da faks završim koliko- toliko normalna :mrgreen: :mrgreen:

zanima me kakvo je stanje s izvanrednim studentima (a još i putnicima :grin: ) što se tiče seminara i vježbi. Da li se traži da kao i redovni dolaze na seminare i vježbe? jer u Zg postoje vježbe i seminari na koji i izvanredni moraju dolaziti

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lip 2011 16:42 
Početnik

ako ima koji kolega/ica koji su se premjestili iz Zg u Split da malo podijele svoja iskustva oko studija ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lip 2011 21:14 
Veteran

mystery je napisao/la:
i ja se počinjem raspitivati za prebacivanje u Split, pa da postoji bar mala šansa da faks završim koliko- toliko normalna :mrgreen: :mrgreen:

zanima me kakvo je stanje s izvanrednim studentima (a još i putnicima :grin: ) što se tiče seminara i vježbi. Da li se traži da kao i redovni dolaze na seminare i vježbe? jer u Zg postoje vježbe i seminari na koji i izvanredni moraju dolaziti

Izvanredni u St moraju dolazit samo na ispite :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2011 03:00 
-Moderator-

mister bin je napisao/la:
heej! studiram izvanredno po starom programu u zg. ostala mi je čitava 4. i naravno - građansko. jel se u st može nastaviti po starom programu i kakvo je građansko doli ? tenks

Mozes nastavit po starom programu, gradjansko ti je ovdi u 2 dijela (G1 G2) - dosta zajebano za polozit... :ucenje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lip 2011 15:47 
Početnik

antonnella je napisao/la:
Izvanredni u St moraju dolazit samo na ispite :mig:

hvala :celebrate

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2011 12:59 
Aktivan

Hej, putuje li tko iz Os. ili Zg. za Split 27.6.?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2011 14:22 
Aktivan

sanja je napisao/la:
Hej, putuje li tko iz Os. ili Zg. za Split 27.6.?

OBAVIJEST!!! dana 28.6. iz zagreba krećem s autom za split u 14:00h(nije fixno) i vraćam se 29.6 odma nakon ispita. Išlo bi se starom cestom do udbine a zatim na autoput jer su radovi oko knina cca 5 sati, iz tog razloga da su troškovi što manji (dijelimo troškove). Što nas ide više, cijena se proporcionalno spušta. maximalna cijena može biti 200kn u oba smjera. Upite u inbox ili na mob 0981802770

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 lip 2011 12:32 
Aktivan

Eh steta, ne podudaraju nam se datumi, ja imam ispit 28., ako se slucajno sto promijeni u tvom rasporedu, javi na pp., nas je dvoje i rado bi isli s nekim da podijelimo troskove.
Pozz.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 srp 2011 09:06 
Aktivan

Pozdrav!
Zanima me , da li su i u Splitu odgodili bolonju za stare studente jer u Zagrebu jesu do 2013. ?
Hvala!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 srp 2011 16:26 
Početnik

pozz ! zanima me da li netko zna koliki iznos plaćaju izvanredni stari studenti 4g prilikom prebacivanja u st?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 srp 2011 15:51 
Početnik

Zanima me da li je na PFS moguće izvršiti prijelaz izvanredovnog u redovnog studenta već nakon prvog semestra, odnosno da li je za to potrebno čekati upise u sljedeću akademsku godinu.
Bio bih zahvalan na brzom odgovoru, kako vašu referadu ne mogu dobiti već neko vrijeme.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: