Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 30 stu 2023 20:47.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 07 srp 2011 19:21 
Veteran

Internecivus je napisao/la:
Zanima me da li je na PFS moguće izvršiti prijelaz izvanredovnog u redovnog studenta već nakon prvog semestra, odnosno da li je za to potrebno čekati upise u sljedeću akademsku godinu.
Bio bih zahvalan na brzom odgovoru, kako vašu referadu ne mogu dobiti već neko vrijeme.

Mislim da status ne možeš mijenjat tokom godine tj. prije početka nove ak.god

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 kol 2011 09:46 
Početnik

Aloo,treba mi jedna informacija..Hoće li se moći ove godine prebaciti na drugu godinu iz Zg-a u St? do kada je uglavnom rok?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 kol 2011 10:38 
Početnik

i mene to isto zanima.ali prebacivanje na treću! hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 kol 2011 17:09 
Aktivan

bonita-anita je napisao/la:
Aloo,treba mi jedna informacija..Hoće li se moći ove godine prebaciti na drugu godinu iz Zg-a u St? do kada je uglavnom rok?

Bok!

Ja sam se prošle godine prebacila na treću godinu, nije bilo nikakvih problema. Ako me sjećanje dobro služi, krajnji rok je bio kraj 9 mjeseca, ali definitivno savjetujem osobni odlazak kod glavnog tajnika u Splitu koji će te uputiti što i kako treba ( svakako dobro obrati pozornost da sve što ti kaže da doneseš od dokumenata bude u pravilnom smislu jer nema tolerancije za nepotpunu dokumentaciju ) Isto tako, ako nisi latinski imala u srednjoj školi, nego si išla na onaj tečaj potrebno je da odeš na matični faks i tražiš potvrdu iste.)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 kol 2011 12:57 
Početnik

Hvala na odgovoru..:-)
je li bi ja mogla tog istog tajnika nazvati,jer mi se baš neisplati ići 2 puta u mjesecu u st,a moram dati još jedan ispit u Zg-u?
kakvi su dojmovi od dolje?:-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 kol 2011 10:35 
Početnik

prebacujem se u Split pa me zanima ako netko ima kakvu info ili sugestiju gdje je najpovoljnije i ujedno dobro za iznajmiti kakav stan ... slušam sve ponude :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 kol 2011 15:29 
Aktivan

Hvala na odgovoru..:-)
je li bi ja mogla tog istog tajnika nazvati,jer mi se baš neisplati ići 2 puta u mjesecu u st,a moram dati još jedan ispit u Zg-u?
kakvi su dojmovi od dolje?:-)

možeš ga nazvati, a ja mogu pokušati pronaći negdje spisak dokumenata koji su mi trebali, ako se nije šta promijenilo...broj od tajnika ti pošaljem u inbox, vrlo uljudan čovjek i voljan pomoći tako da sve što imaš slobodno pitaj.

Dojmovi...razlika od PFZG ti je nebo i zemlja.. Od kolega na faksu pa sve do profesora...uglavno, sve same pohvale...i dalje moraš učiti, ali vidjeti ćeš da je pristup puno čovječniji, nego u Zg...

Imati ćeš ispit ili dva razlike, ( statistika),a ne znam jesi polagala što od GP...ako nisi i tu ti budem rekla na PM..
Što se tiče polaganja statistike, nije problem položiti, ne znam kako stojiš s tom materijom, ali i da ništa ne znaš, odeš na par sati instrukcija i to je to..ugl, preporučam ti da to polažeš odmah na roku u 12 mj jer slovi kao lakši...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 kol 2011 12:30 
Početnik

jojj hvala ti puno..:-)
Morat ću sa prve godine položiti i naciju(Hr.pravnu povijest)..:-/ Pravnu informatiku sam u Zg-u položila i mislim da neće statistika biti problem.što je sa metodologijom? Sa druge nisam više ništa položila jer ju praktički nisam ni upisala zbog zaostalih ispita sa prve..
Malo me još strah prebacivanja da ne napravim veliku grešku u životu,ali u 9mj.donosim konačnu odluku.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2011 07:57 
Aktivan

jojj hvala ti puno..:-)
Morat ću sa prve godine položiti i naciju(Hr.pravnu povijest)..:-/ Pravnu informatiku sam u Zg-u položila i mislim da neće statistika biti problem.što je sa metodologijom? Sa druge nisam više ništa položila jer ju praktički nisam ni upisala zbog zaostalih ispita sa prve..
Malo me još strah prebacivanja da ne napravim veliku grešku u životu,ali u 9mj.donosim konačnu odluku.

nema na čemu, ako bilo kako mogu pomoći samo reci ;)

što se tiče nacionalne povijesti za to ti nemam informacije jer sam to polagala u Zgb...statistika i metodologija stvarno nisu problem tj, kad prođeš statistiku, usmeni iz metod. je full lagan...

ne treba te biti strah, da mogu vratiti vrijeme prebacila bi se davno prije ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2011 12:17 
Početnik

kako je lijepo citati postove susretljivih kolega. Hvala puno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2011 16:57 
Aktivan

sonjas je napisao/la:
kako je lijepo citati postove susretljivih kolega. Hvala puno.

Svi za jednog, jedan za sve ! :welcome

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2011 17:10 
Početnik

Evo info za potrebne materijale iz ST referade:

"Da bi izvršili prijelaz sa Pravnog fakulteta u Zagrebu na Pravni fakultet u Splitu, morate imat ispisnicu najkasnije do 30. 9. 2011. godine i još morate prilikom upisa priložit sve četri svjedodžbe srednje škole, maturalnu svjedodžbu, rodni list i domovnicu.
Molbu za upis će te sami napisat i kad dođete protokolirat!
Školarina i troškovi upisa za akademsku godinu 2011./2012. iznosi 7.350, 00 kn!"

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2011 11:11 
Početnik

Tako je, dobih taj mail jučer..
Tome naravno pridodate ispisnicu sa svog faksa, prijepis ocjena, stari indeks..

Savjet za sve: NE ZOVITE referadu, šaljite mail!
Dobit ćete odgovor dosta brzo..

Mail referade: damir.ujevicATpravst.hr (bez monkeyja da ne navučem botove)
Ako nije uspješno, mail tajnika: tajnikATpravst.hr (on proslijedi referadi :-))

Nadam se da sam pomogao nekome, nema smisla zvati.. Tko može neka dođe osobno tamo, a mi iz Zg-a i drugih gradova moramo mailom.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2011 19:14 
Početnik

pozdrav ekipi s foruma ;)
imao bih, za sad, samo jedno pitanje, a posto smo u kutku za prebjege ^_^
a pitanje glasi: da li se jos uvijek moze prebaciti iz OS u ST, stari sam izvanredni student.
svaki odgovor dobrodosao

zivili :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2011 21:44 
Veteran

wutzo je napisao/la:
pozdrav ekipi s foruma ;)
imao bih, za sad, samo jedno pitanje, a posto smo u kutku za prebjege ^_^
a pitanje glasi: da li se jos uvijek moze prebaciti iz OS u ST, stari sam izvanredni student.
svaki odgovor dobrodosao

zivili :)

Naravno, samo ti dođi i ponesi 7 350 kn :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2011 10:42 
Početnik

zahvaljujem na brzom odgovoru ;)
e, sad slijedi drugi, vazniji dio pitanja, a na koje sam potpuno zaboravio, a isto glasi:
do kada moraju stari studenti diplomirati u Splitu??? U Osijeku su nam dali rok do 31.9.2014. :/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2011 18:50 
Početnik

ja iduće godine sigurno prelazim u split na faks, jedva čekam :)
imam taman godinu dana da skupim za školarinu, dam što više ispita mogu i eto me weeeeeeeee

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2011 18:56 
Aktivan

pravnicaaa je napisao/la:
ja iduće godine sigurno prelazim u split na faks, jedva čekam :)
imam taman godinu dana da skupim za školarinu, dam što više ispita mogu i eto me weeeeeeeee

Pa budi nam dobro dosla,ali gledaj poloziti GP2 u Zgb ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2011 18:59 
Početnik

Aiko je napisao/la:

ti si se isto prebacila iz zg ili...?

što bi mi savjetovala da pokušam riješiti u zagrebu s treće godine?
još moram dati kazneno s druge godine..

i kak funkcionira ovo s polaganjem ispita razlike? kad se to polaže :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2011 19:48 
Početnik

Ponavljacica sam 1.godine u zgu, upisana sam 2009. Htjela bih se prebaciti u Split na vanrednu 2.godinu. U zagrebu sam skupila 44ectsa, a koliko sam skuzila ovdje su za upis 2.g potrebna 42ectsa, ne? Jel to vrijedi i za mene koja sam upisala 1.g 2009., ali sam jos uvijek, u akademskoj godini 2010./2011. prva godina. Dakle, trebam li za prijelaz 42ectsa po vasem ili uvjet iz zagreba? Hvala!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 08:50 
Aktivan

Aiko je napisao/la:

ti si se isto prebacila iz zg ili...?

što bi mi savjetovala da pokušam riješiti u zagrebu s treće godine?
još moram dati kazneno s druge godine..

i kak funkcionira ovo s polaganjem ispita razlike? kad se to polaže :wtf

jesam, da, prošle godine :)

savjetujem ti sa svakako položiš GP2, a i to Kazneno...po mogućnosti KPP...

kad dođeš u s Split, razlika predmeta ti je ( bar ona koju sam ja imala, a upisala sam 3 godinu u Zgb): Statistika i metodologija, a pravna informatika ti se priznaje... drugi razlikovni predmet ti je GP1 ( GP1 u St ti je naš GP2 u Zgb, tj stvarno i nasljedno).

Ta dva ispita moraš prve polagati i dok njih ne riješiš ne možeš dalje..od srca savjetujem tebi, i svim budućim prebjezima da prije dolaska u St polože GP2.

Ja sam Kazneno polagala u Zgb, tako da nemam vlastito iskustvo o tomu u ST, ali jučer sam srela kolegicu i ona kaže da je poprilično težak kolegij pa eto, ako je njoj za vjerovati, i Kazeneno pravo je nešto što bi trebalo riješiti u Zgb...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 09:12 
Aktivan

Jzde je napisao/la:
Ponavljacica sam 1.godine u zgu, upisana sam 2009. Htjela bih se prebaciti u Split na vanrednu 2.godinu. U zagrebu sam skupila 44ectsa, a koliko sam skuzila ovdje su za upis 2.g potrebna 42ectsa, ne? Jel to vrijedi i za mene koja sam upisala 1.g 2009., ali sam jos uvijek, u akademskoj godini 2010./2011. prva godina. Dakle, trebam li za prijelaz 42ectsa po vasem ili uvjet iz zagreba? Hvala!!!

Uvjet iz Zgb nema veze s pravila u ST..ne moraš se oko toga toliko ni brinuti, skupi svu potrebnu dokumentaciju, napiši molbu,i imaj u vidu da ti ispisnica sa PFZG bude zaključno do 30.rujna...

kad se prebaciš, priznati će ti se ispiti s prve godine...a za ono što ćeš dalje upisivati imaš pravo na 60 ECTS bodova ( bar je tako meni bilo ) tako da u to ti stanu oni predmeti koje nisi položila s prve+ onoliko koliko ti ECTS preostane za predmete s druge...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 10:14 
Početnik

Aiko je napisao/la:
Jzde je napisao/la:

Uvjet iz Zgb nema veze s pravila u ST..ne moraš se oko toga toliko ni brinuti, skupi svu potrebnu dokumentaciju, napiši molbu,i imaj u vidu da ti ispisnica sa PFZG bude zaključno do 30.rujna...

kad se prebaciš, priznati će ti se ispiti s prve godine...a za ono što ćeš dalje upisivati imaš pravo na 60 ECTS bodova ( bar je tako meni bilo ) tako da u to ti stanu oni predmeti koje nisi položila s prve+ onoliko koliko ti ECTS preostane za predmete s druge...

Zbilja? Hvala ti puno! :)

Frendici su, naime, rekli da je potreban uvjet u Zg-u, a ja sam cula da mogu i sa 42boda. Hvala jos jednom!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 10:19 
Aktivan

wutzo je napisao/la:
zahvaljujem na brzom odgovoru ;)
e, sad slijedi drugi, vazniji dio pitanja, a na koje sam potpuno zaboravio, a isto glasi:
do kada moraju stari studenti diplomirati u Splitu??? U Osijeku su nam dali rok do 31.9.2014. :/

Do 30.09.2012. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 11:47 
Početnik

Aiko je napisao/la:

kad dođeš u s Split, razlika predmeta ti je ( bar ona koju sam ja imala, a upisala sam 3 godinu u Zgb): Statistika i metodologija, a pravna informatika ti se priznaje... drugi razlikovni predmet ti je GP1 ( GP1 u St ti je naš GP2 u Zgb, tj stvarno i nasljedno).

Ta dva ispita moraš prve polagati i dok njih ne riješiš ne možeš dalje..od srca savjetujem tebi, i svim budućim prebjezima da prije dolaska u St polože GP2.

Ja sam Kazneno polagala u Zgb, tako da nemam vlastito iskustvo o tomu u ST, ali jučer sam srela kolegicu i ona kaže da je poprilično težak kolegij pa eto, ako je njoj za vjerovati, i Kazeneno pravo je nešto što bi trebalo riješiti u Zgb...

eto, onda ću probati riješiti kazneno, kpp, gp1, gp2 i financije dok dođem dolje :) tnx..
samo se nadam da će mi to uspjeti :3

kakva je ta statistika i metodologija? znači ako ovo položim ostalo, samo to bi mi bio predmet razlike. super :)

kak je tebi u splitu, kad usporediš sa zagrebom? :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 14:45 
Aktivan

Jzde je napisao/la:
Aiko je napisao/la:
Jzde je napisao/la:

Frendici su, naime, rekli da je potreban uvjet u Zg-u, a ja sam cula da mogu i sa 42boda. Hvala jos jednom!!!

Gledaj, meni je tako bilo prilikom prebacivanja i iskreno se nadam zbog tebe da se ništa nije promijenilo...jedno je sigurno nitko me ništa nije pitao o nikakvom uvjetu koji sam morala zadovoljiti u ZGB..., :) ali za svaku sigurnost probaj još jednom provjeriti i nazvati referadu...svaka informacija o takvim stvarima je općenito dobro došla i bilo bi lijepo da kad netko ( ti ili bilo tko drugi )sazna za sigurno da objavi ovdje da svi drugi ne moraju ponovno zvati i pitati...želim ti puno sreće !! :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 15:20 
Aktivan

Aiko je napisao/la:

eto, onda ću probati riješiti kazneno, kpp, gp1, gp2 i financije dok dođem dolje :) tnx..
samo se nadam da će mi to uspjeti :3

kakva je ta statistika i metodologija? znači ako ovo položim ostalo, samo to bi mi bio predmet razlike. super :)

kak je tebi u splitu, kad usporediš sa zagrebom? :popcorn:

bilo bi dobro kad bi uspjela, ali najviše pozornosti ipak usmjeri na to Kazneno i GP...

za Statistiku sam ti poslala u inbox...;)
i da, ako bi riješila GP to bi ti bila jedina razlika...a to je spram tih predmeta najmanji problem...

Moj osobni dojam je da je u Splitu puno bolje,i dalje moraš učiti, ali velika je razlika u odnosu kolega-kolega, kolega-profesor...budeš se i uvjerila... iako bi voljela kad bi se javilo još kolega sa svojim vlastitim mišljenjima, dojmovima, savjetima tako da ne bude da je samo moje mišljenje bitno, uvijek se može naći netko tko bi možda rekao suprotno...ja se ne bunim, samo neka se ne pokvari :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 17:20 
Početnik

Aiko je napisao/la:
bilo bi dobro kad bi uspjela, ali najviše pozornosti ipak usmjeri na to Kazneno i GP...

Moj osobni dojam je da je u Splitu puno bolje,i dalje moraš učiti, ali velika je razlika u odnosu kolega-kolega, kolega-profesor...budeš se i uvjerila... iako bi voljela kad bi se javilo još kolega sa svojim vlastitim mišljenjima, dojmovima, savjetima tako da ne bude da je samo moje mišljenje bitno, uvijek se može naći netko tko bi možda rekao suprotno...ja se ne bunim, samo neka se ne pokvari :)

potrudit ću se :)

ovo boldano jedva čekam da vidim, jer u zg toga nema :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 ruj 2011 18:41 
Početnik

Aiko je napisao/la:
Jzde je napisao/la:
Aiko je napisao/la:
Jzde je napisao/la:

Gledaj, meni je tako bilo prilikom prebacivanja i iskreno se nadam zbog tebe da se ništa nije promijenilo...jedno je sigurno nitko me ništa nije pitao o nikakvom uvjetu koji sam morala zadovoljiti u ZGB..., :) ali za svaku sigurnost probaj još jednom provjeriti i nazvati referadu...svaka informacija o takvim stvarima je općenito dobro došla i bilo bi lijepo da kad netko ( ti ili bilo tko drugi )sazna za sigurno da objavi ovdje da svi drugi ne moraju ponovno zvati i pitati...želim ti puno sreće !! :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup

Poslat cu mail veceras. :)

Jedno pitanje; svi ovi potrebni dokumenti iz srednje skole ce mi u zgu vratiti ili moram u gimnaziju po njih? I moram uzeti prijepis ocjena isto, ne?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2011 14:29 
Početnik

Baš sam prije dva dana sa još četvero kolega prešao sa PFZG na PFST.
Vidim da je tema dosta rascjepkana pa ću priložiti "vodič" ispisa sa PFZG i upisa na PFST, provjereno iz prve ruke za ovu ak. god. Tu su odgovori na sva pitanja i sve što trebate znati o prelasku i upisu.

1. KORAK - Ispis sa PFZG

- ponijeti sa sobom INDEKS i SVJEDODŽBE iz srednje škole (naglasak na MATURALNOJ SVJEDODŽBI - original!)
- otići u poštu/FINU/banku i platiti uplatnicu na iznos od 150 kn (svrha: ISPIS S FAKULTETA, žiro račun fakulteta: 2360000-1101264729)
- u knjižari kupiti MOLBU (ako ste u sustavu studomata ne treba vam ISPISNICA koju će vam možda nuditi žena u knjižari), popuniti molbu (Molim da mi se odobri: "ispis sa Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu", Razlog: "Prijelaz na drugo visoko učilište - Pravni fakultet Sveučilšta u Splitu"), molbu urudžbirati u PISARNICI
- sa svime otići u referadu u kojoj će vam lupiti žig u indeks i na poleđinu maturalne svjedodžbe da ste ispisani; uz to ćete dobiti i PRIJEPIS OCJENA koji će vam služiti kao POTVRDA O ISPISU ili ISPISNICA (pisat će: "Svrha ove potvrde je ispis s visokog učilišta" itd.) - čuvajte ispisnicu kao oči u glavi :-)
- čestitam, ispisani ste sa PFZG! :-)

2. KORAK - Dodatna dokumentacija pred odlazak u Split

-izvucite RODNI LIST i DOMOVNICU iz prašine (ne moraju biti novi, barem ne po mom iskustvu i isustvu još četvero ljudi koji su prelazili samnom u Split prije nekoliko dana - nisu obraćali pozornost na to u referadi)
- FOTOGRAFIRAJTE se za novi indeks (dobit ćete u foto studiju 4 fotke, trebat će vam 2 ili 3 za upis u St; 1 za novi indeks i 1-2 za matični/upisni list - to će zaklamati gospođa u referadi)
- platite upisninu i školarinu u FINI (provizija samo 1%) - iznos 7350 kn, svrha: upisnina i školarina, adresa: Pravni fakultet, Domovinskog rata 8, 21000 Split, Žiro račun: 2330003-1100030638; možete i svoj OIB dodati na uplatnicu čisto da vam St faks odmah poveže uplatu sa identitetom (pitajte u FINI kad uplaćujete)

3. KORAK - Upis na PFST

- prije puta provjerite imate li sve navedeno: Ispisnica sa prijepisom ocjena, indeks, uplatnica na 7350 kn, rodni list, domovnica, svjedodžbe, fotografije za novi indeks

- DOLAZAK U ST - odmah u EKONOMATU (njihova knjižara/pisarnica) kupujete PAKET ZA UPIS (novi indeks, matični list, prijavni list i dva upisna lista; cca. 150 kn)
- nakon toga odmah preko ceste na kiosku Slobodne Dalmacije kupite BILJEGE u iznosu od 35 kn i nabavite prazan papir A4 formata (objasnit ću poslije zašto, ali je bitno to da sam vam time uštedio dosta vremena :-D)
- popunite upisne listove, matični list i prijavni list, indeks samo naslovnu stranicu (još ne popunjavajte predmete, sve ovisi individualno o vašoj situaciji što ćete upisati), zatim na onom praznom listu papira A4 formata po koji sam vas poslao :-D napišite naslov ZAMOLBA te napišite: "Molim Vas da mi odobrite prijelaz sa Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu uz predočenje potrebne dokumentacije." + datum, mjesto, ime i prezime, potpis; na vrh te ručno napisane zamolbe zalijepite one biljege koje ste kupili
- s tom zamolbom otiđite na drugi kat u Dekanat i protokolirajte ju
(njihov izraz za urudžbiranje :-D)
- siđete dolje i u referadi sa popunjenom dokumentacijom i svime što ste donijeli se upišete; nakon konzultacija sa jako ljubaznim službenicima referade (mislio sam da takvi nigdje ne postoje!) ovisno o vašoj situaciji sa ECTS bodovima i položenim ispitima upisujete razliku + predmete vaše godine u indeks i na poleđinu upisnih listova (sve uz pomoć ljubaznih teta :-D)
- čestitam, upisani ste na PFST! :-D

Šifru za studomat ćete dobiti prije nego indeks, a indeks dobivate prije prvog roka na koji možete izaći (12. mj.)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2011 11:08 
Aktivan

Pohvale za kolegu Racpa na ovako opširnom objašnjenju procedure upisa! :bow :welcome :celebrate

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2011 11:12 
Aktivan

Jedno pitanje; svi ovi potrebni dokumenti iz srednje skole ce mi u zgu vratiti ili moram u gimnaziju po njih? I moram uzeti prijepis ocjena isto, ne?[/quote]

Meni su vratili sve dokumente koje sam priložila na početku, ali ako se ne varam nisu mi svjedožbe bile na faksu, nego doma..fakat se sad ne sjećam, ali kolega Racpa je napisao u prethodnom postu sve o "koracima upisa" pa ćeš tamo naći odgovore da ti sad ja ne govorim po sjećanju..što je sigurno, sigurno je!!! ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2011 16:16 
Početnik

Aiko je napisao/la:
Pohvale za kolegu Racpa na ovako opširnom objašnjenju procedure upisa! :bow :welcome :celebrate

Hvala!
:seewhy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 ruj 2011 13:54 
Aktivan

BubaErdeljan je napisao/la:
Zovem stalno referadu, ali nikako se ne javljaju :/
Mail se, pretpostavljam, ne isplati slati !
Imam jos dva dana da se prebacim... Ne kuzim sto ce im taj telefon ako se ne javljaju na njega ! :wtf

Zovi ujutro oko 7.30 , 8 sati i najprije će ti se javiti na 393-570 ili 393-571
Mail može na damir.ujevic@pravst.hr ali bolje zvati!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 10:06 
Početnik

prebacila bih se iz rijeke u split po starom programu, da li netko zna da li je proces za upis isti za bolonjce i za stare studente ??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 15:51 
Početnik

marym je napisao/la:
Pozdrav svima!

....ja isto pokušavam dobiti splitsku referadu,....ali 0 bodova!

Molim vas ukoliko netko ima najnovija saznanja o eventualnim kvotama da postavi post na ovom forumu!

Ja se isto namjeravam prebaciti iz RI u ST u 9.om mjesecu 2011. godine (pravni fakultet - dodiplomski studij (ekipa 9+ godina studiranja))!

Zanimaju me apsolutno svi detalji transfera i eventualna ograničenja!

Unaprijed zahvaljujem!

i ja sam u toj ekipi sa 9+ a kako nam nisu odobrili jos koju godinu čini mi se da je Split bolja opcija od Osijeka!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 16:09 
Početnik

joj kako lijepo koliko je nas +9 iz rijeke, ima netko informacije kada se prebacimo 30.9 koliko razmaka imamo do 1 roka na koji mozemo izaci??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 16:29 
Početnik

rimsko je napisao/la:
joj kako lijepo koliko je nas +9 iz rijeke, ima netko informacije kada se prebacimo 30.9 koliko razmaka imamo do 1 roka na koji mozemo izaci??

to i mene zanima.......ljudi pomagajte!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 16:49 
Sega mega kul forumaš bez života

Prvi rok vam je u 12 mjesec.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2011 17:00 
Početnik

ineess je napisao/la:
Prvi rok vam je u 12 mjesec.

znaci nemamo mi kao vanredni rokove svaki mjesec kao sto smo ih imali u Ri???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: