Traže se suradnici za rad na forumu i portalu

Forum i stranica se odlično razvijaju,postoji stalni priljev novih korisnika i informacija.To ukratko znači da vaš omiljeni portal treba i suradnike :=) Detalje pročitajte ovdje

Trenutno tražimo osobe zainteresirane za sljedeće poslove:

 

 -Moderatori na forumu:

Moderatori/ce su osobe   čiji je “posao” održavanje foruma.
Imaju ovlasti mijenjanja/izbrisivanja postova, zaključavanja/otključavanja/premještanja/izbrisivanja/razdvajanja tema u forumima koje održavaju.
Tu su da bi spriječili  korisnike/ce od skretanja s tema/objavljivanja nedopuštenih sadržaja i sl.Moderatori također pomažu novim članovima da se snađu na forumu.Najvažnije osobine koje moderator mora imati su neutralnost i normalno razmišljanje. Sa vremena na vrijeme (veoma rijetko,ali se i to dešava) morat ćete riješavati i sukobe među članovima foruma.

 Vremenski ovaj posao nije zahtjevan,traži svega par minuta dnevno,a možete ga obavljati dok surfate forumom.

 

-Suradnici za rad na glavnoj stranici

Kao što znate  osim foruma postoji i glavna stranica. Potrebne su nam  osobe koje  bi unosile tekstove i vijesti na glavnu stranicu. To mogu biti prenesene informacije sa službene stranice fakulteta,informacije o dodanim skriptama,studentskom životu, odnosno bilo koje druge informacije ili vijesti koje nađete na internetu,a smatrate da su korisne i relevantne.

Unos novih vijesti na glavnu stranicu je  sličan pisanju dokumenta u Word-u i uistinu nije kompliciran.

 

Nijedan od ovih poslova nije težak ni zahtjevan, a obavljajući ga pomažete sebi i drugim kolegama u stvaranju boljih uvjeta studiranja, i olakšavate sebi studiranje.

 

Ukoliko ste zainteresirani,molimo vas da se javite

-putem privatnih poruka

-E-maila

-ili komentara na ovoj vijesti

 

 

 

 

 

Komentari (3)Add Comment
0
...
napisao Maja, Rujan 10, 2008
hvala svima vama koji ste napravili nasciturus
0
...
napisao chupava, Listopad 28, 2008
ja sam za..... smilies/wink.gif
javite se na nick smilies/tongue.gif
pozzz
0
...
napisao Banderas, Listopad 30, 2008
Inso jebenti sunce,uspijevam se registrirat ali nemam pristup forumu!!! smilies/shocked.gif Piše da sam online a ne mogu pristupiti temama! Rješi mi to!

Napišite komentar

busy