Pravni fakultet Split

Dekanski rok 2010

Dekanski rok je od 11. 10. 2010. (ponedjeljak) do 15. 10. 2010. (petak), prijave ispita obavljat će se nakon redovnog roka u rujnu od 01. 10. 2010. do 07. 10. 2010. I još jedan zanimljiv novitet, na ovogodišnjem Dekanskom roku mogu se prijaviti 2 ispita!

 

Počeli upisi: Pravo krcato brucoša

Nakon dugotrajne državne mature, jučer su budući studenti Pravnog fakulteta konačno odahnuli jer su se i službeno upisali na željeni studij, pa je sada pred njima – dugo, toplo ljeto.

Naime, referada Pravnog fakulteta prva je počela s upisima, dok ostale sastavnice Splitskoga sveučilišta planiraju upisivati brucoše od 19. srpnja, odnosno 21 srpnja. Kako nam kaže Ines, bivša gimnazijalka i buduća pravnica, stres je konačno prošao i odmor počinje.

više na SD

   

Pravni fakultet prvi upisuje nove brucoše

Iako su potvrde upisa na zagrebačke fakultete počele još jučer, splitski Pravni fakultet prvi počinje sa službenim upisima i izdavanjem indeksa, i to sutra. Kako doznajemo u Studentskoj referadi, pristupnici koji su ostvarili pravo upisa i potvrdili namjeru upisa preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava sutra, u devet ujutro, trebaju doći u predavaonicu broj tri. Tada se upisuju pristupnici koji su upis potvrdili prije tog datuma, dok svi ostali moraju doći na fakultet 22. i 23. srpnja.

Opširnije na SD

   

Obavijest o upisima u višu godinu

Na sjednici Fakultetskog vijeća Pravnog fakulteta u Splitu , koja je održana 30. lipnja 2010. godine donesena je sljedeća odluka;

Studenti prve godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija prava i stručnog Upravnog studija, u akademskoj godini 2010./2011, smatrat će se studentima više godine studija ako iz druge godine studijskog programa upišu najmanje 42 ECT boda .

 

 

   

Upisi na 1. godinu - akademska godina 2010./2011.

Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa i potvrdili namjeru upisa preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava (NISpVU) (prema redoslijedu na rang listi za upis unutar utvrđene kvote za Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu), upis u 1. godinu studija, za akademsku godinu 2010./2011., mogu obaviti prema dolje navedenom rasporedu:

Tags:

Opširnije: Upisi na 1. godinu - akademska godina 2010./2011.

   

Stranica 3 od 11