Pravni fakultet Split

Ispitni rokovi lipanj/srpanj 2010

Objavljeni su isptni rokovi za sve godine, možete ih pogledati ovdje:

Opširnije: Ispitni rokovi lipanj/srpanj 2010

 

Međunarodni simpozij "Uzajamni utjecaj europskog i nacionalnog prava u zakonodavstvu i pravosuđu - u Njemačkoj, Hrvatskoj i drugim državama članicama i državama kandidatkinjama za članstvo u EU"

U organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Interuniverzitetskog pravnog Centra Split/Berlin, Zaklade Friedrich-Ebert, Bonn/Zagreb i DAAD Bonn, održava se međunarodni simpozij na temu „Uzajamni utjecaj europskog i nacionalnog prava u zakonodavstvu i pravosuđu – u Njemačkoj, Hrvatskoj i drugim državama članicama i državama kandidatkinjama za članstvo u EU“.
Simpozij će se održati u ponedjeljak 17. svibnja 2010. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Trumbićeva obala 4, Split, od 9,30 - 18.30 sati.
Svi zainteresirani su srdačno pozvani.

PROGRAM SIMPOZIJA

   
   

Rezultati izbora za Studentski zbor PFS

SVEUČILIŠTE U SPLITU

PRAVNI FAKULTET

Split, 28. travnja 2010.

Z A P I S N I K

Izbornog povjerenstva o provedbi i utvrđivanju rezultata izbora za Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu...........

 

Opširnije: Rezultati izbora za Studentski zbor PFS

   

Rezultati ispita - Katedra za informacijske znanosti i statistiku

Rezultati pismenog dijela ispita iz Statistike i praktičnog dijela ispita iz Informatike od 19. travnja 2010. te usmenog dijela ispita iz Pravne informatike, statistike i metodologije društvenih istraživanja od 22. travnja 2010. godine

Rezultate ispita od 19. i 22. travnja 2010. godine možete vidjeti pod linkom:

REZULTATI ISPITA

 

 

   

Stranica 4 od 11