Pravni fakultet Split

Tribina "Studiranje na Pravu"

alt U četvrtak, 20.01.2011. u 15 h, u Dvorani broj 1 na Pravnom fakultetu u Splitu, Studentski zbor će održati tribinu kolegama studentima na temu „Studiranje na Pravu“. Na tribini će se razgovarati o sustavu studiranja na Pravnom fakultetu, brucošima će nastojati objasniti sve o njihovim pravima, obvezama i svim nejasnoćama koje imaju, a nisu imali priliku ikoga upitati. Sve zainteresirane Studentski zbor poziva da im se pridruže i podijele iskustvo sa mlađim kolegama kako bi im pripomogli u daljnjem studiranju.


 

Raspored (ne)rada fakulteta

Posljednji radni dan u 2010. godini je 23. prosinca 2010. godine (četvrtak), a prvi radni dan u 2011. godini je 10. siječnja (ponedjeljak)......

   

TERITORIJALNI USTROJ REPUBLIKE HRVATSKE U KONTEKSTU EUROPSKIH INTEGRACIJA

Danas 15. studenoga 2010. godine na Pravnom fakultetu u Splitu započeo je znanstveno-stručni skup TERITORIJALNI USTROJ REPUBLIKE HRVATSKE U KONTEKSTU EUROPSKIH INTEGRACIJA.
Program će trajati dva dana, ponedjeljak i utorak, u predavaonici broj 3, a na njemu će sudjelovati brojni stručnjaci i raspravljati po pitanju teritorijalnog ustroja RH i mogućem prelasku sa županijskog na regionalni ustroj države. Skup je danas uz dekana Pravnog fakulteta u Splitu prof. dr. sc. Borisa Buklijaša otvorio i Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović. Na skupu, čija kotizacija je iznosila nemalih 1500kn, mogli su prisustvovati i studenti Pravnog fakulteta, naravno, besplatno...

   

Pozdrav generaciji 2010/2011

Dragi brucoši;
Sutra je prvi dan predavanja na vašem budućem fakultetu.Nasciturus je portal koji vode studenti a sa ciljem međusobnog pomaganja, i druženja.Ispitna pitanja, ispitnu literaturu, skripte i sve što vas zanima možete pronaći na našoj stranici.
Također, postoji i forum na kojem možete postavljati različita pitanja, doznati najnovije informacije od svojih kolega, ili se jednostavno družiti.
Da bismo Vam malo olakšali prve dane, pripremili smo za vas........

   

Komemoracija prof. dr. sc. Antunu Cvitaniću

U povodu nedavne smrti istaknutog člana splitske intelektualne sredine, zaslužnog znanstvenika i promicatelja dalmatinske i hrvatske povijesne baštine, prof. emeritusa Antuna Cvitanića, na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu, čiji je bio dugogodišnji profesor, održana je svečana komemoracija u petak, 1. listopada 2010. godine u velikoj predavaonici (br. 3) na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

   

Stranica 2 od 11