Pravni fakultet Split

Tribina "Studiranje na Pravu"

alt U četvrtak, 20.01.2011. u 15 h, u Dvorani broj 1 na Pravnom fakultetu u Splitu, Studentski zbor će održati tribinu kolegama studentima na temu „Studiranje na Pravu“. Na tribini će se razgovarati o sustavu studiranja na Pravnom fakultetu, brucošima će nastojati objasniti sve o njihovim pravima, obvezama i svim nejasnoćama koje imaju, a nisu imali priliku ikoga upitati. Sve zainteresirane Studentski zbor poziva da im se pridruže i podijele iskustvo sa mlađim kolegama kako bi im pripomogli u daljnjem studiranju.


 

Raspored (ne)rada fakulteta

Posljednji radni dan u 2010. godini je 23. prosinca 2010. godine (četvrtak), a prvi radni dan u 2011. godini je 10. siječnja (ponedjeljak)......

Opširnije: Raspored (ne)rada fakulteta

   

TERITORIJALNI USTROJ REPUBLIKE HRVATSKE U KONTEKSTU EUROPSKIH INTEGRACIJA

Danas 15. studenoga 2010. godine na Pravnom fakultetu u Splitu započeo je znanstveno-stručni skup TERITORIJALNI USTROJ REPUBLIKE HRVATSKE U KONTEKSTU EUROPSKIH INTEGRACIJA.
Program će trajati dva dana, ponedjeljak i utorak, u predavaonici broj 3, a na njemu će sudjelovati brojni stručnjaci i raspravljati po pitanju teritorijalnog ustroja RH i mogućem prelasku sa županijskog na regionalni ustroj države. Skup je danas uz dekana Pravnog fakulteta u Splitu prof. dr. sc. Borisa Buklijaša otvorio i Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović. Na skupu, čija kotizacija je iznosila nemalih 1500kn, mogli su prisustvovati i studenti Pravnog fakulteta, naravno, besplatno...

Opširnije: TERITORIJALNI USTROJ REPUBLIKE HRVATSKE U KONTEKSTU EUROPSKIH INTEGRACIJA

   

Pozdrav generaciji 2010/2011

Dragi brucoši;
Sutra je prvi dan predavanja na vašem budućem fakultetu.Nasciturus je portal koji vode studenti a sa ciljem međusobnog pomaganja, i druženja.Ispitna pitanja, ispitnu literaturu, skripte i sve što vas zanima možete pronaći na našoj stranici.
Također, postoji i forum na kojem možete postavljati različita pitanja, doznati najnovije informacije od svojih kolega, ili se jednostavno družiti.
Da bismo Vam malo olakšali prve dane, pripremili smo za vas........

Opširnije: Pozdrav generaciji 2010/2011

   

Komemoracija prof. dr. sc. Antunu Cvitaniću

U povodu nedavne smrti istaknutog člana splitske intelektualne sredine, zaslužnog znanstvenika i promicatelja dalmatinske i hrvatske povijesne baštine, prof. emeritusa Antuna Cvitanića, na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu, čiji je bio dugogodišnji profesor, održana je svečana komemoracija u petak, 1. listopada 2010. godine u velikoj predavaonici (br. 3) na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

   

Stranica 2 od 11