Student 3p card

Student 3p card je benefit kartica samo za studente (status: redoviti, izvanredni, diplomski studij, stručni studij) i članska iskaznica udruge Studenti za studente Split. Omogućava popuste na proizvode i usluge široke potrošnje.......

Omogućava popuste na proizvode i usluge široke potrošnje....... (odjeća, obuća, nakit, optike, videoteke, fotokopirnice, beauty saloni, frizerski saloni, teretane, knjižare…), usluge autobusnog prijevoza, usluge edukacije (škole stranih jezika, autoškole, edukacijski tečajevi). Članstvom se postižu i dodatne beneficije studentskog turizma, zabave i putovanja koja organizira naša udruga. Kartica se može koristiti na području Splita, Zagreba i Osijeka u akademskoj godini 2010./2011.

Popis mjesta na kojima možete ostvariti popust možete vidjeti klikom na opciju opširnije......

Kartica je proizvod projekta “Student 3p card“ započetog u Osijeku od strane naših partnera, sudentske udruge Student 3p Hrvatska. “Student 3p card“ je rezultat razmjene ideja i iskustava studentskog života na europskim sveučilištima i kampusima prilikom posjete europskih kolega Osijeku. Projekt je već uspješno realiziran na području Osijeka i Zagreba, a od ove godine starta i u Splitu!

Popis mjesta na kojima možete ostvariti popust možete vidjeti klikom na opciju opširnije......

 

Popusti

OPTIKA „ANDA“ (-20% gotovinsko plaćanje, -15% kartično plaćanje)

Kvalitetan vid, moderne diotrijske ili sunčane naočale, kontaktne leće… Optika Anda zna da ljepote svijeta zaslužuju vaš pogled! U poliklinici za oftalmologiju ”Servus” Anda usluga uključuje modernu dijagnostiku i terapiju, kompjuterski ispit vida, kontaktne leće svih vrsta. Mi Vam omogućujemo da u svim „Anda“ optikama ostvarite popust od 20% na gotovinsko, te 15% na kartično plaćanje! Optike „Anda“ možete pronaći i iskoristiti popust na sljedećim adresama:

-          Obala hrv. narodnog preporoda 19

-          Obala hrv. narodnog preporoda 17

-          Narodni trg 6

-          Obala hrv. narodnog preporoda 5

-          Matoševa 10 (Mercator centar)

-          Put brodarice 6 (Joker centar)

EdukaCentar ( -20% na tečajeve stranih jezika, informatičke seminare i seminar brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću mentalnih mapa u grupnoj nastavi s minimalno 6 polaznika)

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja već četvrtu godinu uspješno djeluje na području grada Splita. Glavni cilj ove ustanove je cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti uvijek ispred drugih. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta  omoguće polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju.

EdukaCentar okuplja vodeće stručnjake u regiji kako bi polaznicima  pripremio i pružio vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenosti učionica je usklađena s potrebama programa u ponudi. Jedan od ciljeva je maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima.

Više informacija o EdukaCentru možete pronaći na http://www.edukacentar.com/ ili na adresi Domovinskog rata 46.

ROKO POSTOLE (- 20% na cijeli prodajni asortiman)

Trebate nove cipele za izlazak? Potrebne su vam nove patike?  U „Roko“ dućanima možete naći sve što Vam treba bez obzira na spol i dob! „Roko“ vam nudi široku paletu ženske, muške i dječje obuće, a mi vam omogućujemo da sve to kupite uz popust od 20% na sljedećim adresama:

-          Kačićeva 7

-          Narodni trg 7

-          Trg braće Radića 5

-          Ruđera Boškovića 13

Kuća zdravlja i ljepote „GORICA“ (-50% na lasersku depilaciju i trajno šminkanje, -20% na sve ostale usluge)

Dugogodišnje iskustvo i stručnost  je najbolja pozivnica da posjetite kuću zdravlja i ljepote “Gorica”. Njihovo osoblje školovano u Americi, Njemačkoj i Italiji (Milano) podarit će Vam ljepotu i pobrinuti se za vaše zdravlje. Svi imatelji „Student 3P Card“ ostvaruju popust u iznosu od 50% na usluge laserske depilacije i trajne šminke te 20% na sve ostale usluge.

Više informacije možete saznati na http://www.studiogorica.com/ ili na adresi Šimićeva 33.

„DALIJA“ ink refill ( -20% na cijeli prodajni asortiman)

Osnovna djelatnost poduzeća “Dalija” d.o.o. – INK REFILL Split je punjenje tonera za Ink Jet i Laser Jet printere. U „Daliji“ osim punjenja tinte i tonera, možete naći pribor, materijale i opremu za kompjuter te izvršiti servis vašeg računala i opreme. „Student 3P Card“ kartica Vam omogućava da sve to napravite uz popust od 20%.

„Dalija“ se nalazi na adresi Matice Hrvatske 46.

Više informacija možete pronaći na http://www.inkrefill.hr/.

Teretana „BAČVICE“ (- 20% na mjesečnu članarinu)

Želite li postići kondiciju ili „isklesati“ svoje tijelo teretana „Bačvice“ je pravi izbor za vas! U teretani „Bačvice“ putem „Student 3P Card“ kartice možete ostvariti 20% popusta na mjesečnu članarinu.

Teretana „Bačvice“ se nalazi na adresi Uvala Bačvice bb.

PROCESOR GRUPA (- 25% na prodajni asortiman, -40% na usluge servisa)

Procesor grupa je tvrtka koja se bavi prvenstveno razvojem i implementacijom IT sustava te sustava satelitskog praćenja i fleet managementa.

Pored toga, tvrtka se bavi prodajom informatičke opreme, marketingom, izdavaštvom te zastupanjima u osiguranju.

Mi Vam omogućujemo ostvarenje popusta u iznosu od 25% na prodajni asortiman te 40% na usluge servisa. „Procesor grupa“ se nalazi na adresi Osiječka 11.

Više informacija možete saznati na http://www.procesor.hr/

SMARAGD B-VAMA (-15% na cijeli prodajni asortiman)

B-Vama prodavaonice su najbolja mjesta za kupnju visoko kvalitetnih satova, zlatnog nakita s dijamantima, izvornog Hrvatskog nakita. U ovim prodavaonicama prioritet predstavljaju savršeni proizvod i zadovoljni kupac. Mi Vam omogućujemo popust u iznosu od 15% u prodavaonicama na sljedećim adresama:

-          Obala hrv. Narodnog preporoda 21

-          Obala hrv. Narodnog preporoda 23

-          Put Brodarice 6 (Joker centar)

Više informacija možete pronaći na http://b-vama.com/.

Prodavaonica ženskih torba „ROKO“ (-15% na cijeli prodajni asortiman)

Trgovački obrt „Roko“ je san svake žene. U prodavaonici „Roko“ možete naći torbe raznih dimenzija, oblika i boja po više nego povoljnim cijenama! Uz „Student 3P Card“ karticu vaša kupnja postaje još isplativija jer ostvarujete pravo na 15% popusta  na cijeli prodajni asortiman!

Prodavaonica „Roko“ se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 15 u Kaleti 1.

LIPOST (-30% na sve usluge osim ugradnje umjetnih noktiju i ugradnje ekstenzija za kosu)

„Lipost“  Vam pruža visokokvalitetne frizerske, kozmetičke i pedikerske usluge. S „Student 3P Card“ karticom možete ostvariti popust od 30% na sve usluge osim ugradnje umjetnih noktiju i ugradnje ekstenzija za kosu na sljedećim adresama:

-          Križeva 1 – frizerski salon za muškarce “Varoš”

-          Bana Jelačića 6 – studio ljepote “Od glave do pete”

-          Marulićeva 1 – frizersko – pedikerski salon “Ispod ure” (frizeri za žene i muškarce)

Više  informacija možete naći na http://www.lipost.hr/.

GRADSKA KNJIŽNICA MARKA MARULIĆA (godišnja članarina u iznosu od 50kn)

Gradska knjižnica Marka Marulića Vam nudi zbirke i programe za obrazovanje, informiranje, razonodu…

U GKMM možete pronaći:

- Knjižnu građu za djecu i odrasle

- Neknjižnu građu: CD, DVD…

- Stručnu pomoć knjižničnog osoblja

- Raznovrsni programi za sve uzraste, od beba do osoba treće dobi

GKMM Vam nudi i programe za osobe s posebnim potrebama poput:
- čitaonice za studijski rad
- informatičke čitaonice
- informatičke radionice
- čitaonice tiska
- multimedijalne dvorane
- prostore za odmor i druženje

Isto tako,  u Knjižnici možete koristiti računala za:
- pretraživanje interneta
- pretraživanje online kataloga
- rad pomoću Microsoft Office paketa
- multimedijalne aplikacije
- internet igrice

Mogućnost ostvarivanja godišnje članarine u iznosu od 50kn možete iskoristiti u bilo kojoj knjižnici koja se nalazi u mreži GKMM tj. na sljedećim adresama:

Ulica slobode 2, Tolstojeva 32, Terzićeva 5/IX, Njegoševa 1, Trg dr. Franje Tuđmana 3 (Podstrana), Hercegovačka 40, Plančićeva 12, Papandopulova 25, Krešimirova 7 (Žrnovnica), Gustirna 15 (Šolta).

Više informacija možete naći na http://www.gkmm.hr/.

FOTO IVO ( -20% na cijeli uslužni asortiman)

Trebate sliku za indeks, pokaznu kartu, studentsku iskaznicu (student servis), putovnicu..? Najbolje je da to napravite u fotografskoj radnji “Foto Ivo” koja je osnovana davne 1951. gospodine. Od osnivanja radnja se stalno razvijala, mijenjala tehnologije, i bila uvijek u koraku s vremenom. Od osnivanja pa sve do danas moto ove fotografske radnje je bio kvaliteta i uslužnost! Popust u iznosu od 20% možete ostvariti na adresi Krešimirova 8.

Više informacija možete naći na http://www.fotoivo.hr/.

Autopraonica QUICK (- 20% na pranje i poliranje automobila)

Želite li uljepšati Vašeg limenog ljubimca autopraonica Quick je najbolje mjesto za to. Tamo možete oprati i ispolirati automobil uz popust od 20%. Autopraonica Quick se nalazi na adresi Bruna Bušića 39.

Vulkanizer LOVRIČEVIĆ ( -20% na cijeli prodajni asortiman)

Ako su Vam potrebne auto gume, auto servis – centriranje trapa, ulja – automotiv, industrijska i maziva ili trebate neke druge vulkanizerske usluge „Lovričević “ je pravo mjesto za Vas. Možete ga pronaći i ostvariti popust od 20% na adresi Poljička cesta 55.

Videoteka i prodavaonica sportske opreme MANHATTAN ( -20% na cijeli prodajni asortiman)

Tradicija zadovoljnih korisnika učinila „Manhattan“ jednom od vodećih videoteka na ovom području. Na 3 atraktivne i lako dostupne lokacije posjeduje preko 8000 naslova na VHS-u, i 2300 na DVD-u, od filmske klasike do najnovijih naslova svjetske filmske produkcije otkupljenih za hrvatsko tržište. Kako „Manhattan“ posluje sa svim filmskim distributerima u Hrvatskoj, tamo možete pronaći gotovo sve naslove distribuirane na domaće video i dvd tržište.

U „Manhattanu“ možete pronaći i vrhunsku sportsku opremu Njemačke marke „Saller“.

Na cijeli prodajni asortiman možete iskoristiti popust od 20% na sljedećim adresama:

-          Velebitska 48

-          Hrv.Mornarice ( nasuprot Slobodne Dalmacije)

-          Domovinskog rata 27a

Više informacija možete pronaći na http://www.manhattan.hr/.

ST TATTOO ART ( – 10-20% ovisno o veličini tetovaže )

Želite li ukrasiti svoje tijelo nekom tetovažom ili piercingom najbolje je da odete na adresu Obala Hrv. narodnog preporoda 9 gdje možete ostvariti popust od 10% do 20% ovisno o veličini tetovaže ili vrsti piercinga.

Više informacija možee pronaći na http://www.sttattooart.com/.

Parfumerija „DIVA“ ( -10% na cijeli prodajni asortiman)

Tražite li idealan poklon za dragu Vam osobu ili sebi želite priuštiti neki parfem trebate otići u parfumeriju „Diva“ gdje ćete u širokoj ponudi sigurno naći ono što Vam odgovara. „Diva“ se nalazi na adresi Mihovila širina 7 te tamo možete ostvariti popust u iznosu od 10%.

Pizzeria „PODION“ ( -10% na određeni prodajni asortiman)

Na adresi Paraćeva 1 u pizzeriji „Podion“ možete ostvariti popust u iznosu od 10% na proizvode koji se nalaze u kategoriji „Meni za studente“.

Restoran „BABILON“ ( -20% na cijeli prodajni asoriman)

Želite pojesti nešto ukusno? U prekrasnom dalmatinskom ambijentu, u srcu Splita restoran-pizzerija „Babilon“ srdačno će Vas dočekati i ugostiti vrhunskim specijalitetima Dalmacije. Mi Vam omogućujemo da na cijeli prodajni asortiman ostvarite popust u iznosu od 20%.

Restoran „Babilon“ se nalazi na adresi Washingtonova 13.

Više informacija možete naći na http://www.restoran-babilon.com/.

Fotokopirnica „ŠIME“ ( printanje po cijeni kopiranja (0.25kn) te -20% na usluge uvezivanja)

Studenti svakodnevno nešto kopiraju, printaju, uvezuju… Da bi se Vaši svakodnevni troškovi smanjili dođite na adresu Ruđera Boškovića 18a te isprintajte sve što Vam treba po cijeni kopiranja koja trenutno iznosi 0.25kn. Isto tako, na usluge uvezivanja možete ostvariti popust u iznosu od 20%.

Više informacija možete naći na www.l-kop.hr .

Fotokopirnica „NOVI VITRI“  (mnogobrojne pogodnosti…)

U fotokopirnici „Novi vitri“ možete ostvariti mnogobrojne pogodnosti. Imatelji „Student 3P Card“ kartice će ostvariti mogućnost kopiranja po cijeni od 0.20kn, printanja C/B po cijeni od 0.25kn te printanja u boji po cijeni od 2.5kn. Isto tako, imatelji kartice mogu imaju pravo na popust u iznosu od 20% na plastificiranje, pozivnice, plakate, letke, bedževe, majice, kape… Osim toga, u fotokopirnici „Novi vitri“ možete dobiti žičani uvez po cijeni od 14kn, spiralni i plastični po cijeni od 6kn, tvrdi uvez po cijeni od 50, te meki po cijeni od 40kn. Skenirati možete po cijeni od 4 ili 12kn, ovisno da li se radi o formatu A4 ili A3.

Fotokopirnica „Novi vitri“ nalazi se na adresi Pistura 2.

Prodavaonica muške i ženske odjeće „REPORTER“ (-10% na cijeli prodajni asortiman)

Prodavaonica Reporter Vam pruža široku paletu muške i ženske odjeće koja je u skladu s najnovijim modnim trendovima. Dođite na adresu Trg braće Radić 10 te ostvqrite popust u iznosu od 10%.

Prodavaonica sportske odjeće i obuće „ANY WAY“ ( -10% na cijeli prodajni asortiman)

U „Any way-u“ možete pronaći sportsku odjeću, obuću, opremu i pribor poznatih svijetskih marki poput Nike-a, Pume, Conversa i mnogih drugih.

„Any way“ se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 18a (Prodajni centar Prima 3).

Više informacija možete saznati na http://www.tradexco.hr/.

Prodavaonica nakita i odjeće „TAJLA“ (-20% na cijeli prodajni asortiman)

U prodavaonici „Tajla“ na adresi Mtošićeva 21 možete ostvariti 20% popusta na prekrasni nakit, kožnu galanteriju te modernu žensku odjeću.

Prodavaonica putnih torbi „DESLEY“ (-10% na cijeli prodajni asortiman)

„Delsey“ Vam nudi visokokvalitetne putne torbe različitih vrsta, veličina i oblika. Na adresi Svačićeva 1 možete ostvariti popust od 10%.

Modni nakit “TOUCH“ (-10% na cijeli prodajni asortiman)

Nakit upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju te iz tog razloga posjetite prodavaonicu „Touch“ na adresi Bana Josipa Jelačića 21 te ostvarite popust od 10%.

Frizerski salon „MLADEN“ (- 30% srijedom ujutro i četvrtkom popodne na cijeli uslužni asortiman)

U jednom od popularnijih frizerskih salona „Mladen“ u Splitu možete ostvariti popust od 30% srijedom ujutro i četvrtkom popodne na sljedećim adresama:

-          Put Brodarice 6 (Joker centar)

-          Gundulićeva 6

Frizerski salon „STUDIO VI“ ( -20% na cijeli uslužni asortiman)

U obrtu za frizerske usluge „Studio Vi“ na adresi Slavićeva 17 možete ostvariti popust u iznosu od 20%.

Frizerski salon „DEA“ (-10% na cijeli uslužni asortiman)

Frizerski salon „Dea“ koji inače ima extra niske cijene odlučio Vam je ponuditi još 10% popusta. Isto tako, svako 5 feniranje je besplatno! „Dea“ se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 7.

Urar „BOROVAC TRADE“ (- 15% na prodajni asortiman i usluge)

Ljubazno osoblje i kvalitetni satovi su osobine ove prodavaonice satova marke Casio i Q&Q u kojoj možete ostvariti popust u iznosu od 15% na prodajni asortiman i usluge.

Urar „Borovac trade“ se nalazi na adresi Ruđera Boškovića u Kaleti 3.

Urar „MRKUŠIĆ“ ( – 10 do 20% na prodajni asortiman, -10% na uslužni dio)

Urar „Mrkušić“ u svom prodajnom asortimanu sadrži visokokvalitetne satove raznih poznatih marki te nakit. Na adresi Svačićeva 1a možete ostvariti popust u iznosu od 10 – 20% na prodajni asortiman (ovisno o articlima) te 10% na uslužni dio.

CVJEĆARNICA „ANDA“ ( -5% na iznose preko 100kn, -10% na iznose preko 200kn, -15% na iznose preko 500kn)

Cvijećem se najbolje mogu iskazati emocije u svakoj prigodi, u sreći i tuzi. Nismo još upoznali osobu koja na darovano cvijeće nije reagirala osmijehom. Posjetite cvjećarnicu „Anda“ na adresi Ruđera Boškovića 18 (Prodajni centar Prima 3) te ostvarite popust od 5% na iznose preko 100kn, 10% na iznose preko 200kn te 15% na iznose preko 500kn.

Više informacija možete naći na http://www.cvjecarnicaanda.hr.

SREBRENARNICA „DOMENIK“ ( -15% na cjelokupni prodajni asortiman)

Srebro je uvijek u modi! Mi Vam omogućujemo ostvarenje popusta u iznosu od 15% na adresi Obala Hrv. narodnog preporoda 24 u srebrenarnici „Domenik“.

ZLATARNICA „O.M.“ ( -15% na cjelokupni prodajni asortiman)

„O.M.“ Vam nudi široku paletu prekrasnog nakita izrađenog od zlata. Svi imatelji “Student 3P Card“ kartice mogu ostvariti popust u iznosu od 15% na cijeli prodajni asortiman u  zlatarnici “O.M.“ na adresi Peristil bb.

Prodavaonica tekstila i tekstilnih proizvoda „ANDREJA“ ( -15% na cjelokupni prodajni asortiman)

Od sada sve tekstilne proizvode poput ručnika, kuhinjskih krpa, posteljine, deka, jorgana ili stolnjaka možete kupiti uz popust od 15% u prodavaonici „Andreja“ na adresi Stari Pazar bb.

Krojački studio „EUKALIPTUS“ ( -10% na usluge šivanja i krojenja te popravke odjeće)

„Eukaliptus“ Vam nudi 10% popusta na usluge šivanja i krojenja te popravke odjeće. Načazi se na adresi Krležina 6.

„LUMER SHOP“ – tisak na odjeću ( -20% na sve usluge)

Iza imena Lumer krije se ekipa entuzijasta, spoj mladosti i iskustva, ekipa zaljubljena u glazbu, film, modu, umjetnost. U „Lumer shopu“ svaki tjedan možete naći  nove i zanimljive dizajne majica. Radi se o majicama na razne bendove ili filmove te majicama šaljivih poruka. Popust od 20% možete iskoristiti na adresi Rodrigina 4, Get.

Više informacija možete vidjeti na http://www.lumer-shop.com.