Studentski zbor Sveučilišta u Splitu ne podržava ponovno imenovanje Gordane Raos!

alt Studentski zbor Sveučilišta u Splitu napravio je analizu poslovanja Studentskog centra potaknut brojnim kritikama od strane studenata na pad kvalitete usluga SC-a. Prema njihovom izvješću, stanje u SC-u postaje sve gore i gore. "Stanje je takvo da je studentski standard  u posljednjih 5 godina, počevši od kvalitete prehrane do studentskih domova, sve niži i to je ono što nas kao Studentski zbor brine." - navodi se u analizi Studentskog centra...  Smatraju da bi reizbor ravnateljice Studentskog centra Gordane Raos bio štetan potez za Sveučilište, jer bi se tim potezom direktno ignorirao glas onih zbog kojih Sveučilište i postoji. Više na Dalmacija News.

Komentari (5)Add Comment
0
...
napisao PravnikST, Veljača 01, 2012
Poštovani, sramotan je rad ili bolje rečeno ne rad pojedinih članova Studentskog zbora u Splitu. Protive se imenovanje osobe koja već dugi niz godina vodi SC bolje nego ikad itko prije, financijske prihode je povećala i umjesto da je trošila na gluposti, uredila Hostel Spinut, otvara dom u kapusu, povećala je plaće radnicima (NE SEBI) jako je susretljiva i pomoći će svakome, samo pitajte radnike SC-a od direktora do kuhara, kuharica, čistačica i portira svi imaju samo riječi hvale. No odi se radi o tome da pojedini članovi SZ žele ostvariti svoje privatne interese! VI ODSTUPITE, NE IGRAJTE SE SA STUDENTIMA! Vi kritizirate rad drugih a prvenstveno ste Vi sami totalno ne sređena organizacija stvorena zbog vlastitih a ne opće društvenih ciljeva! Sramite se!!!
0
...
napisao k, Veljača 04, 2012
Ti očito nisi student čim tako pišeš..da jesi onda bi svaki dan proklinjao što moraš sa faxa pješke do građevine ili Spinuta na ručak! I to koji je svaki dan isti..a ne možeš ni pokaz imati jer je preskup! U Zg na svakom kantunu ima menza i hrana je vrhunska,u Splitu je SRAMOTA!!! Da u cijelom centru nema nijedna menza..nego na 2 kraja grada..ccc...
0
...
napisao Pop, Veljača 11, 2012
Moš s faxa do Spinuta, imaš bus. Hrana nije dobra, nije ni užasna, onako, niža srednja žalost, ali za koga je, dobro je, mi smo ipak samo studenti. Ne zanosin se revolucionarnin idejama, ali je da se čini novi kampus, ne znan meni k'o studnetu i nije nešto grozno. A Studnetski zbor je samo neko političko tilo, uvik i bilo.
0
...
napisao brokeri, Veljača 13, 2012
slažem se sa PravnikomST. ovo što pokušavaju pojedini politički uhljebi, zna se , koje danas marginalne stranke u splitu, je uistinu sramotno. taj dotični 1.1.2. koji pretendiraj na mjesto gospođe Raos, nije u stanju biti predstavnik svog portuna, a kamo li studentskog centra. koristi portal dalmacija news kao svoju pr.čiju. samo pregledajte članke vezane za zna se
opet se igraju studentima k'o ovcamasmilies/angry.gif
7249
...
napisao mirko.pravo1177777, Travanj 15, 2012
ma sta ce ljudi ...danas je najgore biti student, postali smo socijalni slucaj za državu,a i s tim zadnja rupa na sviralu. Kad se stedi na studentima i na lječničkoj skrbi, onda smo svi svjesni do koje je propasti doslo. a sto se tice raosice, za nju bi najbolje bio "goli otok" jer bi tek tada vidjela kakav je zaista pravi zivot studenata.

Napišite komentar

busy