Vijesti

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

alt Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 10. lipnja 2011. godine, u vremenu od 8 - 20 sati. Izbori se provode na tri biračka mjesta: Rektorat Sveučilišta u Splitu, Sveučilišna knjižnica u Splitu i u Teslinoj 12. Studenti će biti u mogućnosti glasati isključivo uz predodžbu INDEKS-a, IKSICE ili osobne iskaznice, te mogu glasati samo za kandidate izborne jedinice kojoj pripadaju... 

Opširnije: Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

 

Nezaposlenih pravnika najviše na burzi

Nakon godina studiranja, brojni visokoškolci dugo traže zaposlenje, dok završeni studenti za deficitarna zanimanja taj problem nemaju. Na vašu i našu nesreću, pravnici ne spadaju u deficitarna zanimanja. Prema članku SD, trenutno na burzi posao čeka 388 pravnika.

Opširnije: Nezaposlenih pravnika najviše na burzi

 

ELSA BLUE PARTY

alt ELSA Split Vas ovu subotu 21.05. poziva na ELSA BLUE PARTY Pravnog fakulteta. Još jedan u niz ludih partija pravnika je pred nama, predispitno zagrijavanje! Dođite i Vi na najbolje mjesto za provod - kavana Disco KAURI. Zabavljat će nas DJ EVO. 

   

50. rođendan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu

  Naš fakultet svečano obilježio jubilej

Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu dana 20. travnja 2011. godine obilježio je 50. obljetnicu svog postojanja. Svečanom skupu, kojem je predsjedavao Prof. dr. sc. Boris Buklijaš, uz zaposlenike i studente Fakulteta te brojne goste nazočili su rektor Sveučilišta Prof.dr.sc. Ivan Pavić, izaslanica Predsjednika RH  dr. Ankica Marinković, Predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin, župan SD županije Ante Sanader,  splitski dogradonačelnik Jure Šundov, dekani pravnih fakulteta iz Rijeke, Osijeka,  i Mostara te dekan Veleučilišta u Šibeniku.

Sliku u punoj veličini možete vidjeti OVDJE

 

Sretan Uskrs!

alt

Sretan i blagoslovljen Uskrs i uskršnje blagdane želi vam Nasciturus!

   

Stranica 4 od 23