Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 16 vel 2025 10:16.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Ocjena
1 22%  22%  [ 18 ]
2 12%  12%  [ 10 ]
3 22%  22%  [ 18 ]
4 22%  22%  [ 18 ]
5 22%  22%  [ 18 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
PostPostano: 09 lip 2008 13:49 
김정일

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lip 2008 16:03 
Veteran

iako bi neki pomislili da je ne podnosim jer smo se porječkale oko knjige iz rimskog,ona je po mom mišljenju proferor kojeg najviše poštujem na fakultetu,a da mi je predavao/la.Žena stvarno zna znanje,ali bez premca,ima britki um i izvrstan smisao za logiku,objašnjava tako da i budala skuži što hoće reći,a knjiga joj nije toliko štura koliko je drugih autora. Jedino što joj imam prigovoriti je hladnoća i rezerviranost na satu(uđe,kaže svoje i ode bez da promijeni izraz lica :whyowhy:,ima BAŠ takav ko smajlić prije :mrgreen: ), vidi se da je više umorna od ispitivanja i predavanja,prebrzo govori,i doima se ko herr Flick,i misli da nitko od nas nema pojma :mrgreen: genijalna što se profesije tiče..Al mislim da je to zapravo jedna normalna žena koja je jednostavno previše godina provela radeći istu stvar iznova..

Četvorka

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lip 2008 17:06 
No life

nedovoljno, pokusajte iduce godine opet profesorice ;-)

ne, lipo sam reka , profesorica sigurno da zna ono sta predaje ali joj je u glavi samo sta prije odradit svoje,prodat par knjiga i amo kuci. Moze ona sve znat,pa i sve ispredavat ali ako joj ja nakon sata ne mogu ni postavit normalno pitanje, pa kakva je to onda profesorica?

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2008 20:39 
Forumaš

Hladan odnos prema studentima,čisto formalno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lip 2008 15:25 
Sega mega kul forumaš bez života

Iako kruže priče da je u nje teže položit,meni je draža od Staničić.
U nje uvik znaš na čemu si,ako znaš proći ćeš.
Čak sam vidila da pušta i neke koji se nisu baš slomili od učenja,izvlači iz studenata.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lip 2008 17:16 
Forumaš

Pomalo čudna al meni osobno je bila jako korektna na ispitu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 lip 2008 23:32 
Aktivan

uopce ne znam sta rec o njoj... totalno se doima hladna osoba,,koda glumi u Nikiti (ako je ko gleda zna na sta mislim)... ne kuzim kako ona i crnkovic funkcioniraju zajedno jer su oboje cudne osobe.... izasla sam kod nje ispit i pala, ali cu drugi put opet u nje... i nije toliki problem , shvatila sam da je najvaznije dobro proc njenu knjigu i sluzit se sa sto vise njenih rjeci, ako je moguce i naucit cilu knjigu napamet... ali sta je je, nije uredu sta trazi da se ima njena original knjiga jer kao prvo nisu svi u mogucnosti kupit je, i ljudi bi radje kupili kopiju i ustedili stotinjak kuna, ja sam mogla kupit njenu knjigu ali iz principa nisam, na predavanje sam dosla bez nje i briga me..... i naravno kao slag izdala je novu knjigu koju moras pokazat da bi tiupisala ocjenu,sta je najgadljivije knjigu moras potpisat da je slucajno nebi proda kasnije -----bljak

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lip 2008 00:43 
Aktivan

scarllet je napisao/la:
ali sta je je, nije uredu sta trazi da se ima njena original knjiga jer kao prvo nisu svi u mogucnosti kupit je, i ljudi bi radje kupili kopiju i ustedili stotinjak kuna, ja sam mogla kupit njenu knjigu ali iz principa nisam, na predavanje sam dosla bez nje i briga me..... i naravno kao slag izdala je novu knjigu koju moras pokazat da bi tiupisala ocjenu,sta je najgadljivije knjigu moras potpisat da je slucajno nebi proda kasnije -----bljak

:roll: :thumbsdown

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lip 2008 07:44 

scarllet je napisao/la:
i naravno kao slag izdala je novu knjigu koju moras pokazat da bi tiupisala ocjenu,sta je najgadljivije knjigu moras potpisat da je slucajno nebi proda kasnije -----bljak

Mooooliiiim??????? :-o
Ti profesori stvarno srama nemaju.
Trebala je upisat ekonomiju kad je ovako dobar poduzetnik :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lip 2008 07:49 
김정일

To nije jedini slučaj kada profesori uvjetuju kupnju službene literature koju su oni gle čuda napisali ,pa je poslje potpisuju,pečetiraju ili upisuju ocjenu u nju. Ja sam dobio dva iz jednog ispita jer iz principa nisam htio kupiti knjigu :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2008 22:56 
Aktivan

ne znam zašto svi imate tako loše mišljenje o njoj. ja mislim da je jedna od najboljih profesorica uopće na pravnom faksu. na predavanjima se može naučiti 60% gradiva, knjiga joj je razumljivo pisana, ne traži uopće veliko znanje za prolaznu ocjenu - baca idiote koje izjave kako su npr. posjed i vlasništvo jedno te isto i sl. a šta se tiče toga da se mora imati njezina knjiga u originalu - ljudi moji 100 kn stvarno nije neki iznos, a puno je ljepše učit iz originala nego iz nekih sumnjivih kopija. Uostalom žena mora i zaradit - potpuno razumljivo. i vi biste radili isto na njenom mjestu. usput, nisam još čula da je bacila zbog toga što joj se nije došlo s originalom knjige na ispit.
Od mene čista petica! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2008 23:06 
-Admin-

BARBIE je napisao/la:
ne znam zašto svi imate tako loše mišljenje o njoj. ja mislim da je jedna od najboljih profesorica uopće na pravnom faksu. na predavanjima se može naučiti 60% gradiva, knjiga joj je razumljivo pisana, ne traži uopće veliko znanje za prolaznu ocjenu - baca idiote koje izjave kako su npr. posjed i vlasništvo jedno te isto i sl. a šta se tiče toga da se mora imati njezina knjiga u originalu - ljudi moji 100 kn stvarno nije neki iznos, a puno je ljepše učit iz originala nego iz nekih sumnjivih kopija. Uostalom žena mora i zaradit - potpuno razumljivo. i vi biste radili isto na njenom mjestu. usput, nisam još čula da je bacila zbog toga što joj se nije došlo s originalom knjige na ispit.

Knjiga- 100 kn
Moj ponos- neprocjenjivo

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 15:05 
No life

slazem se u potpunosti

nju nije briga za nas studente i stvarno nije zasluzila na taj nacin dizat novac od nas

pa nek naplacuje 100 kn takse za polozen ispit, bilo bi puno korektnije nego nas tjerat kupovati nepotrebne knjige

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 16:05 
-Admin-

nekistudent je napisao/la:
pa nek naplacuje 100 kn takse za polozen ispit, bilo bi puno korektnije nego nas tjerat kupovati nepotrebne knjige

Ovo je nesto najbolje sta sam cula ima puno vrimena :s :s :s

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 16:08 
김정일

BARBIE je napisao/la:

Opet nevezano uz temu,ali na prvoj godini su cijene knjiga male. Kada bi svaki profesor uvjetovao izlazak na ispit kupovinom originalnih knjiga,bilo bi potrebno dizati kredite. Ali doslovno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 16:35 
Početnik

ima znanje ali nešto dosadnije od nj nisam ni vidio ni čuo. od prvog do zadnjeg sata ta se žena nikada nije nasmijala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 22:26 
Početnik

Prema meni je bila korektna koliko se sjećam... istina nije nas puno taj dan ni polagalo. Veći je red bio kod Staničićke :lol: možda je to i utjecalo na ocjenu? :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 22:58 
Aktivan

komentar ti je bezvezan... :thumbsdown
nepotrebne knjige??? ako ti je nepotrebna, odakle si učio? i nemoj mi, molim te, odgovorit iz kopije, jer znam da nisi

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 23:19 
-Admin-

BARBIE je napisao/la:

nepotrebne knjige??? ako ti je nepotrebna, odakle si učio? i nemoj mi, molim te, odgovorit iz kopije, jer znam da nisi

Pod pojmom nepotrebna knjiga nije se mislilo na knjigu iz rimskog vec na novu knjigu prof. Sarac!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 srp 2008 14:15 
No life

BARBIE je napisao/la:

ocito nisi razumila o cemu pricamo :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 srp 2008 17:50 
Veteran

BARBIE je napisao/la:

ocito nisi razumila o cemu pricamo :popcorn:

erm..je.

Josephine je napisao/la:
BARBIE je napisao/la:

Knjiga- 100 kn
Moj ponos- neprocjenjivo

slažem se..ja sam ipak kupila tu knjigu,ali se tiješim činjenicom da sam onu glavnu nabavila kopiranu.. :mrgreen: :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 srp 2008 18:08 
No life

Amabilis je napisao/la:
erm..je.

[/quote][/quote][/quote]

nije, ja pricam o novoj knjizi a ona meni o staroj

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 srp 2008 19:40 
Aktivan

Ljudi, ja pričam o obe knjige!!! Zar i jedna i druga nisu 100 kuna (+/- 10 kn)???
i da završimo raspravu o knjigama: NE MORAMO kupit niti jednu, ali je ljepše učit iz originala i prof je voli vidjeti na ispitu... :cheers :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 srp 2008 10:10 
Veteran

ma evo samo da kažem da nisam promijenila ocjenu,sad kad sam bila na ispitu još više mislin što sam mislila i ranije..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 kol 2008 11:37 
Forumaš

Rimsko je skroz zanimljivo, ona ga zna predavat, ali način na koji predaje, ajme meni, ona spava, ja spavam....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2008 00:48 
Veteran

svaka njoj čast, al ona je očito falila životni poziv jer rijetko se susreće nekoga tko s toliko malo ljubavi i toliko hladnoće se odnosi prema svom poslu- i prema predmetu i prema studentima
što se tice samog ispita- mislim da previse cijepi

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2008 09:17 
Forumaš

Ma zna ona dobro objasnit, rimsko je zanimljivo pa nije sad da je mogu kritizirat, ali ona to predaje kao da će zaspat svaki sekund, he he!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 lis 2008 15:44 
Aktivan

Kod koga je bolje polagati? Tj jednostavnije..? sad po rokovima kod nje je ispit tek 29.1. , a kod prof Staničić je i 12. mjesec.
I koji im je način ispitivanja?

Sorry, nov sam na fakultetu, a k tome sam i vanredan pa.. :celebrate

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 lis 2008 16:19 
-Admin-

diaboliq je napisao/la:
Kod koga je bolje polagati? Tj jednostavnije..? sad po rokovima kod nje je ispit tek 29.1. , a kod prof Staničić je i 12. mjesec.
I koji im je način ispitivanja?

Sorry, nov sam na fakultetu, a k tome sam i vanredan pa.. :celebrate

viewtopic.php?f=19&t=961
Tu imas dosta korisnih informacijam pa malo pogledaj, ako i dalje nesto ne bude jasno samo pitaj :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 lis 2008 20:54 
Aktivan

Thanks! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 stu 2008 21:53 
Početnik

meni je skroz ok. odgovarala sam kod nje i bila je korektna. jedina zamjerka je što brza s gradivom na predavanjima... od mene 4

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 pro 2008 14:31 
Početnik

ne znam baš. zna znanje, ali stav joj je čista nula.
"Vi prestajete dolazit, vi ne učite, vi nećete položit..."
Stvarno mi je ža jer mislin da je sposoban profesor, a tako monotono predaje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 vel 2009 21:52 
Veteran

BARBIE je napisao/la:
mene je na također bacila jedan put na ispitu zato što nisam učio iz njene knjige i to mi je otvoreno rekla zato od mene jedinica jer je to što ona radi čisto ucijenjivanje a i onea knjiga koju je izdala prije dvije godine je užasna iz nje je lakše proći ispit ali u usporedbi sa knjigom horvata je smiješna jer je u toj knjizi sve objašnjeno do zadnjeg detalja a ne čisto nabrajanje po'ed

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 vel 2009 15:00 
Forumaš

sasvim slučajno sam shvatila da poznajem njenu bivšu profesoricu iz Mostara, mislim da joj je u srednjoj predavala, rekla mi je da je ona uvijek bila odlikašica, stroga, ozbiljna, čak i onda je uvik nosila stroge kostimiće, tamne i neutralne boje... nismo tračale, ali po tome šta mi je pričala shvatila sam da se nije puno prominila. inače profe su je obožavale, i ova je rekla da bi je volila vidit.
vrlo vjerojatno je bila prava štreberica, pa zato i traži da studenti sve znaju.
ali meni osobno njena predavanja uopće nisu bila dobra, uglavnom je iščitavala svoju knjigu, monotono, izbjegavajući poglede studenata, tu i tamo bi ubacila neki priglupi primjer u stilu, ako kolegi iz prve klupe ja posudim sat na određeni rok i on mi ga ne vrati nego proslijedi drugom blablabla... da ne spominjem da se prema studentima ponaša ko prema zadnjim... znam da predaje brucošima, al valjda su i ti ljudi nešto postigli kad su uspili uopće doć do fakulteta.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2009 14:59 
Forumaš

meni sasvim korektna znaš, neznaš iz mene je čak izvlačila ali opet nisam proša :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 stu 2009 17:58 
-Moderator-

neki dan na satu:
"Kiša/ bujica sve zbriše, i konja nema više"
najjača je, ona jednostavno ima dara za pisanja :funny: :funny:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 stu 2009 16:52 
Aktivan

meni su njena predavanja jedina zanimljiva....al najbolja je kad se smije sama sa sobom...il ono kad sat prodaje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 stu 2009 17:09 
Aktivan

meni su njezina predavanja jedina koja ne mogu podnit iako mi je predmet dosta zanimljiv.
po meni monotono govori, ne staje, a ponekad i promrmlja nešto jako teško za čut/razumit.

a da ne spominjem da ponekad zna spojit 3 školska sata šta je suludo. nije zdravo toliko sidit u komadu, a ja se ni uz najbolju namjeru ne mogu fokusirat i slušat ju 3 ure u komadu... da malo izražajnije govori, možda još nekako, ali ovako nema šanse

al je prejako šta svaki sat bar jedanput spomene konje :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 stu 2009 11:17 
Aktivan

neznate vi šta je monotono ima jedana moja stara prof. iz srednje koja mi je držala pravne stručne predmete i pričala 2 na sat bez ikakvog podizanja glasa, točke zareza.. ova za nju priča savršeno....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 srp 2010 00:41 

Sasvim korektna profesorica! :thumbsup
Dok sam ja slušala ispit i odgovarala,svi koji su pali zasluženo su pali.
I baš mi se svidjela!Traži samo malo mozga.
Ocjena 4!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: