Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 15 stu 2024 01:23.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Ocjena
1 33%  33%  [ 16 ]
2 20%  20%  [ 10 ]
3 6%  6%  [ 3 ]
4 14%  14%  [ 7 ]
5 27%  27%  [ 13 ]
Ukupno glasova : 49
Autor/ica Poruka
PostPostano: 20 stu 2010 09:20 
Aktivan

uvjerljivo najgora na faxu,nikad ne znaš šta te čeka,privatno ne loša ali kao profa nemam pojma šta traži i ogovara koleginicu šta je jadno i bljak.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 vel 2011 13:47 
Početnik

DEFINITIVNO NAJGORA PROFESORICA NA PRVOJ GODINI!!!

Znaci ovako..izasla san odgovarat kod nje cisto da vidin jesu te price sta kruze okolo o njoj istinite,da baca na temelju raspolozenja,ako joj se svidis upast ces u pricu s njon i proc ces bez da te ista pita..bla blaaa... najprije je kasnila nekih 2 ure..ljudi su izlazili jedan za drugin..zadrzavali bi se po minut unutra,ako i toliko...

udjen ja..normalno pristravljena vec..pita me pitanje za pitanjen..pribacuje se s posjeda na kupoprodaju pa na vlasnistvo..prekida u pola recenice..ne stignen ni razmislit,odma iduce pitanje..i kaze mi da nikad nista nece bit od mene..pih!! bolje da ne bude,nego da buden ka ona..

:beeelj: :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 svi 2011 14:12 
Početnik

lana je napisao/la:
mislim da ispit položen kod nje nije pokazatelj znanja rimskog prava nego njenog dobrog ili lošeg trenutka

Potpuno se slazem- nekorektna, ali isto trazi razumijevanje na ispitu. Ako se uci iz Horvatove knjige, nema problema :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 vel 2012 09:57 
Početnik

Čula sam sve i svašta o njoj, a na kraju sam položila ispit iz prve i to sa 3 u indeksu. Htjela je da odgovaram za više, ali nema teorije. Ako učite po Horvatu, nećete imati nikakvih problema, ali učite s razumijevanjem tako da znate svaku riječ iz definicije objasniti. Jest da je malo strašna i nepredvidljiva, ali nedajte se smesti! :grin:

Ali slažem se, ogovaranje kolegice pred studentima.. :facep:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 vel 2012 12:05 
-Moderator-

ZOO_300 je napisao/la:
Profesorica koju sam tek 1. put vidio na ispitu, a ipak sam položio iako sam učio po knjizi od Šarac - nakon nekih uru vremena torture...

Slično kao i kolega.

:mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 lip 2012 14:29 
Početnik

davno sam odgovarao rimsko kod istaknute porf.Staničić....možeš joj reći definiciju vlasništva iz knjige i ona te blido gleda i kaže da def nije točna?????! Upalila mi je radio pun gas na ispitu i tako me ispitivala, nije njoj nešto uredu u glavi...nije njoj misto na fakultetu triba ići u neku ustanovu na promatranje...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2012 15:18 
Početnik

ne znam sta ona radi na PFS-u.. bila sam 3 miseca isfrustrirana od nje jer joj se nije sviđala definicija iz knjige.. i to po horvatu.. osobno svjedočila vrijeđanju i omalovažavanju studenata, a i priče s ogovaranjem kolegice drže vodu.. jako, ali jaaaaako loše i neprofesionalno.. :facep:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2013 21:20 
Početnik

čekam dan kad će ta kvzai profesorica, otići sa fakulteta, budući studenti zaobilazite je u širokom luku, kad naučite gradivo idite kod profesorice Šarac da vas normalno i objektivno ispita, jer kod cijenjene Staničić možete samo izgubiti živce, godine fakulteta i puno toga....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2013 22:28 
Forumaš

WAX je napisao/la:
čekam dan kad će ta kvzai profesorica, otići sa fakulteta, budući studenti zaobilazite je u širokom luku, kad naučite gradivo idite kod profesorice Šarac da vas normalno i objektivno ispita, jer kod cijenjene Staničić možete samo izgubiti živce, godine fakulteta i puno toga....

slažem se. svoju frustraciju i dosadu u životu liječi na studentima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 sij 2014 15:53 
Aktivan

odlicna profesorica!!! čista petica od mene :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 vel 2014 15:22 
Početnik

Jest da drži ljude od jutra do mraka, al bar žena objasni u čemu griješiš ako ništa...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2014 23:32 
Početnik

Profesorica je ja mislim i vise nego fer prema svima, cijeni znanje, i logicku. nista drugo, nikakva bubanja ni nista. Moje preporuke :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 vel 2014 20:31 
Početnik

od mene 4 ,nakon mučenja u Šarac kod nje položio od prve...ima ona nekih svojih mušica ali najvažnije je ne trkeljat gluposti na ispitu i stvari koje neznaš onda objasnit ,također ima nekih definicija koje traži iz njene glave tako da obavezno doć poslušat ispit bar 1 put prin pokušaja polaganja.....žena traži čistu logiku za razliku od omražene kolegice
:cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2014 20:55 
Aktivan

Par riječi o njoj:Nekulturna,neobjektivna (krajnje),neprofesionalna,vrijeđa,omalovažava,itd...Možda je netko s njom imao lijepa iskustva,moja nažalost nisu takva.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 ožu 2015 20:40 
Aktivan

justice for all je napisao/la:
Par riječi o njoj:Nekulturna,neobjektivna (krajnje),neprofesionalna,vrijeđa,omalovažava,itd...Možda je netko s njom imao lijepa iskustva,moja nažalost nisu takva.

POTPISUJEM :wh :wh :wh :wh :wh :wh :wh

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2016 18:10 
Početnik

Prof. Staničić je jedna od rijetkih, izuzetno korektnih, poštenih i normalni osoba na PF. Žena zna znanje, objašnjava vrhunski, traži povezivanje a ne učenje na pamet . Na ispitu je i više nego koretna i benevolentna. Tko kaže da ne može proći ispit kod nje taj ništa nije učio tj.naučio i ne zna povezat 2+2. Profa Staničić je kraljica !! :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2016 21:16 
Početnik

a.pfst.hr je napisao/la:
Prof. Staničić je jedna od rijetkih, izuzetno korektnih, poštenih i normalni osoba na PF. Žena zna znanje, objašnjava vrhunski, traži povezivanje a ne učenje na pamet . Na ispitu je i više nego koretna i benevolentna. Tko kaže da ne može proći ispit kod nje taj ništa nije učio tj.naučio i ne zna povezat 2+2. Profa Staničić je kraljica !! :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:

Zanimljivo, ja sam čuo upravo suprotne dojmove o njoj.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2016 10:38 
Početnik

Tko uci sa razumijevanjem neka ide kod Stanicic.Profesorica je korektna.Daje da si izaberes za odgovarati ono sto si njabolje naucio.Najbitnije i sto uvijek pita: POSJED-pojam i interdikti,VLASNIŠTVO-pojam,vrste i TUŽBE,a kod OBVEZNOG vam daje izor da si sami postavite pitanje.
SAVJET:doci jednom poslusati usmeni i onda prijaviti rok.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2016 20:53 
Početnik

Čista jedinica..Ne prihvaća definiciju iz knjige, na prvom pitanju vraća index.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2016 20:56 
Početnik

HypnoticPoison je napisao/la:

Prihvaca definicije i trazi povezivanje.Ne bi rusila, a da ne znas.Ocito je nesto krivo bilo u odgovoru.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2016 19:13 
Početnik

abrl je napisao/la:
HypnoticPoison je napisao/la:

Prihvaca definicije i trazi povezivanje.Ne bi rusila, a da ne znas.Ocito je nesto krivo bilo u odgovoru.

Na pitanje što su stvari, dajem odgovor sve sto moze biti predmet pravnog prometa i pripadati necijoj imovini, prof. mi vraca indeks.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: