Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 13 lis 2024 19:54.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Ocjena
1 52%  52%  [ 56 ]
2 11%  11%  [ 12 ]
3 15%  15%  [ 16 ]
4 7%  7%  [ 8 ]
5 14%  14%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 107
Autor/ica Poruka
PostPostano: 09 lip 2008 15:06 
김정일

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2008 18:12 
Egoist

naučiti ćete ono nešto što će ostat i nakon diplome - ako će te se baviti strukom u pravom smislu te riječi.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2008 19:08 
Forumaš

:thumbsup cijenim što ne triba bubati napamet nego misliti glavom

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2008 20:42 
Forumaš

Voditelj kviza,ako niste najslabija karika može završit i dobro!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lip 2008 01:47 
Forumaš

apsolutno nekorektan i sve najgore o njemu kao ispitivaču.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lip 2008 15:26 
Sega mega kul forumaš bez života

Meni je na ispitu bio skroz ok,kao i na svima koje sam slušala.
I super mi je što objasni svako pitanje koje se krivo ili se uopće ne odgovori.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2008 16:16 

amy je napisao/la:
I super mi je što objasni svako pitanje koje se krivo ili se uopće ne odgovori.

ne baš uvijek, recimo uglavnom.

često sam slušala ispitivanja ove godine i mogu reći da nikog nije bacio tko to def nije zaslužio, na vježbama, za ovo ostalo ne bi znala...
sada kad se sjetim svih mogućih priča o njemu, mogu se samo smijat.

ako se ide na predavanja i vježbe, lako se da zaključit što čovjek traži i na koji način mu se treba odgovarati.

sviđa mi se što ne predaje pustu i samu teoriju kao neki, već daje konkretne primjere, a to očekuje i od nas - snalaženje u stvarnosti sa alatom zvanim građansko pravo...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2008 16:31 
Početnik

koliko znam profesor je radio na sudu i odmah se primjeti razlika.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 kol 2008 12:40 
Početnik

ok je njegovo inzistiranje na konkretnim primjerima, ali mislim da nije baš najkorektniji prema svim studentima. ipak, puno je lakše položiti ispit nego što se priča!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 kol 2008 22:51 
Forumaš

da, može se zalomit ali ako ćeš igrati na njegov način najčešće nema problema, meni je on :cerek:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2008 15:23 
-Admin-

curica je napisao/la:
bude li još brisanjaovajprethodni post izbrisani bit će na svakom forumu šta sam ga ja ikad čula

curica je napisao/la:
pa normalno koliko sam ja upućena da će financijsko imat manju prolaznos od gradj kad ga nitko ne izlazi radi malo ects bodova

curica je napisao/la:
ako netko ima pritužbe na rad kojeg profesora može se pismeno i anonimno telefonskiobratiti uskoku čiji broj jest na internetu,te primorcu te mzoš čija je adresa isto na netu,te najefikasnije od svega svim novinama slati na adresu koja je isto na netu pritužbe btw ja jesam završila pravo kolega

Anna Lex je napisao/la:
Mislim da većina studenata prihvaća profesore onakvi kakvi jesu, isto kako se i većina profesora prilagodi studentu koji sjedi ispred njih... koliko ponudiš toliko ti se i vrati....znanja....
A pritužbe na rad (A NE NA OSOBNI ŽIVOT) sasvim se fino mogu izložiti i kod dekana, zar ne?

nekistudent je napisao/la:
sve mi se cini da bi se ovo ovdje malo trebalo ocistit...
@kolegica:
ma zasto imamo poseban forum za ocjenjivanje i komentiranje profesora ako svi to ovdje rade.
Ljepo tamo ostavi svoj komentar ako hoces, naravno ako je u skladu sa pravilima foruma, pa onda nece bit problema.

evo ti i link:

viewtopic.php?f=39&t=699
Danny je napisao/la:
slazem se. neka moderatori premjeste ove postove na odgovarajucu temu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 ruj 2008 13:30 
Aktivan

no coment

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 lis 2008 00:27 
Veteran

sve najgore o njemu po'ed
ja ne kuzim vas koji ga branite u stilu da ne pita gluposti i da je korektan
stvarno mi nije jasno cemu uciti onoliko detalja i pizd...
a da ne govorim o tome na cemu sve baca ljude na ispitu
ne dao bog da mu se zamjeris
niti malo dosljedan, isfrustriran, a svoje frustracije lijeci na studentima
preocito je da uziva u svome statusu "babaroge" :scared i voli da ga se studenti boje :thumbsdown
sva srica da sam ga se ja rjesija tako da :happy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2008 13:53 
Aktivan

Sasvim korektan profesor, elokventan, svjestan važnosti svog predmeta i u skladu s tim se ponaša... :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2008 17:41 
Veteran

BARBIE je napisao/la:
Sasvim korektan profesor, elokventan, svjestan važnosti svog predmeta i u skladu s tim se ponaša... :popcorn:

potpuno se slažem,dosad nisam imala nikakve primjedbe.traži puno,ali ima pravo to tražiti.prvi profesor na godini koji dopušta imati kopiranu knjigu! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 stu 2008 23:57 
Početnik

meni je on super profesor....stvarno pristupacan i dobro objasnjava...ne trazi hvala Bogu ucenje napamet nego sa razumjevanjem....kroz njegov nacin rada moze se shvatit na koji nacin treba ucit i odgovarat...i ako se toga pridrzava i predmetu da vaznost koju on stvarno ima ne bi trebalo bit problema...mislim iznimke uvik postoje al opet nije tako strasno kako ljudio obicno oni sta ne uce preuvelicavaju....kacer je legenda

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 pro 2008 18:44 
Veteran

još ga nisam ocjenila jer stvarno ne znan koju ocjenu mu dati..svaki put na predavanjima i vježbama me iznova fascinira,ali opet i naljuti u nekim stvarima..ali da besprijekorno poštujem njegovo znanje i poznavanje prava,detaljnost i opštrinu uma..to je definitivno tako.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2009 10:58 
ona koja piše sa WC-a

legenda....... :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 ožu 2009 17:09 

kad sam bila na predavanjima nisam ga se bojala, sad ga se bojim... :oops:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2009 14:33 
Aktivan

Mislim da je prezahtjevan i pita punooo toga izvan granica samog građanskog prava (točnije G1)...
Naravno, onome tko je položio njemu je super - tko nije položio on baš i ne misli najbolje o njemu, ali ne znam je li baš realno da od ljudi koji su polagali građansko unutar prva 3 dana ljetnog roka bude prosijek onih koji su prošli građansko :

1. dan - 0%
2. dan - 0%
3. dan - 0%

- pa nekako je logično za pretpostaviti da se većina njih jako dobro pripremila kad je odlučila tada izaći na ispit, stvarno ne
znam kako mu dati pozitivnu ocjenu za njegov pristup na ispitu...

odnosno - je li normalno to da se skoro svaki student (ne računam tzv. naprednu grupu) pomiri s time da neće proći Građansko iz 1. pokušaja i da mu treba barem 2,3 izlaska na ispit ??

Ali što se tiče predavanja i poznavanja Građanskog prava (i šire) tu je stvarno genij, to mu treba priznati...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 srp 2009 12:17 
No life

da su svi predavaci kao on, pravni fakultet bi proizvodio puno vise kvalitetnih pravnika
da su svi ispitivaci kao on, nitko ne bi zavrsio pravni fakultet niti bi nakon tog iskustva ostao normalan

5ica za predavanja
manje od 0 za ispitivanje, sve u svemu solidna 3

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 srp 2009 12:40 
čovik je kralj... pravi preslik onoga šta bi predavać jednog tako važnog predmeta (iz kojeg su proistekli mnogi druga prava....) traba bit; dobar predavač, super ispitivač, jer čemu sav naštreban text neke knjige ako nerazumiš ku po'ed to sve i povezat s pravim životom? kakva korist od štreberka koji nešto naštreba a nezna sutra sročit žalbu (˝jer mu to nepiše u knjizi˝)????

da je baren više takvih ka on, ali samo na bitnin kolegijima!

:cheers :cheers samo tako naprid profesore, svaka Vam čast! :cheers :cheers

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 srp 2009 15:21 
Forumaš

ako ja nakon što položim ovaj ispit ostanem normalna onda vjerovatno nikad neću ni poludit... šta mogu reći o profesoru koji me na ispitu baci jer mu nisam dala primjer kakav je u tom trenutku on želio čuti... zak. definiciju znam i svoj primjer ali njemu to u tom trenutku nije bilo po volji... ma nemam komentara... a nije ni vrijedan mog živciranja... ipak mi je tek drugi put da sam izašla :lol:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 srp 2009 16:58 
tea0501 je napisao/la:
ako ja nakon što položim ovaj ispit ostanem normalna onda vjerovatno nikad neću ni poludit... šta mogu reći o profesoru koji me na ispitu baci jer mu nisam dala primjer kakav je u tom trenutku on želio čuti... zak. definiciju znam i svoj primjer ali njemu to u tom trenutku nije bilo po volji... ma nemam komentara... a nije ni vrijedan mog živciranja... ipak mi je tek drugi put da sam izašla :lol:

pazi, on ti zna pitat pitanja iz sudske prakse koja ni suci neznaju rješit, pa zovu njega na mobač (par puti čuja kako prića i posli je s nama rasparvlja o problemu, a na ispitu i pita isto)...
kul, zar ne?

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 srp 2009 22:28 
Aktivan

tea0501 je napisao/la:

ovo mi je ko neki deja vu - isto mi se dogodilo neki dan...
a mislim ono - David vs Golijat, a pobijedit će i David jednom...

:ROFL

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 ruj 2009 10:27 
Aktivan

daleko kvalitetan profesor.daje primjere i izvan šture teorije (kao što znamo praksa je jedno, teorija drugo)...dosta se može naučit i predmet je potreban sutra za posao.zato mi nije žao što ga profesor drži na viskoj razini. tipični profesor koji se drži toga, korisno je znanje koje se sutra može naplatiti

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 pro 2009 12:06 
Forumaš

Uuuhhh,ja sam se dosta napatila s ovim predmetom,ali mislim da sam to sama kriva jer mu nisam dolazila na predavanja na kojima reče dosta bitnih stvari,najbitnije je svatit njegovu šemu ispitivanja,i jako vam može pomoći slušat njegova ispitivanja jer je to sve na isti kalup..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 pro 2009 13:42 
Veteran

gagarin je napisao/la:
sve najgore o njemu po'ed
ja ne kuzim vas koji ga branite u stilu da ne pita gluposti i da je korektan
stvarno mi nije jasno cemu uciti onoliko detalja i pizd...
a da ne govorim o tome na cemu sve baca ljude na ispitu
ne dao bog da mu se zamjeris
niti malo dosljedan, isfrustriran, a svoje frustracije lijeci na studentima
preocito je da uziva u svome statusu "babaroge" :scared i voli da ga se studenti boje :thumbsdown
sva srica da sam ga se ja rjesija tako da :happy

POTPISUJEM

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 vel 2010 18:45 
Početnik

Kačer na ispitu pita uglavnom ono što kaže na predavanjima na što se triba posebno obratiti pozornost. Dobro je i otić koji put na naprednu grupu jer on njih pita ono što je na ispitu. Tada mislim da neće biti problema na ispitu. Sritno svima na građanskom :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 vel 2010 17:07 
Anči je napisao/la:
Kačer na ispitu pita uglavnom ono što kaže na predavanjima na što se triba posebno obratiti pozornost. Dobro je i otić koji put na naprednu grupu jer on njih pita ono što je na ispitu. Tada mislim da neće biti problema na ispitu. Sritno svima na građanskom :mrgreen:

:thumbsup baš to...

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 vel 2010 17:30 
Početnik

kao i svaki drugi ispit tako i ovaj triba se naucit jedina specificnost ovoga je kad ga prodes pozelis vise nikad se susresti sa gradivom koje je zanimljivo vise manje , nazalost ispitivac nije pedagoski podoban pa zapravo ne prenosi znanje , ne utjece pozitivno jer je vrlo mala mogucnost slobode razmisljanja ,tribas mislit na njegov nacin a ne na nacin koji je svojstven samom predmetu , mislim da je od vrlo bitno predmeta napravio lakrdiju , obescjenio ga a sve na korist vlastita ega ! Naravno uvik ima iznimki koje cak nemoraju znati nabrojati vrste pravnih poslova i slicne stvari , zalosno sta neki misle da je to dobar ispitivac , on ne prenosi znanje on ga omalovazava , mozda zato sto ni sam nikad nije bio dovoljno dobar da bi ga cijenio!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2010 11:04 
Početnik

kisik02 je napisao/la:
kao i svaki drugi ispit tako i ovaj triba se naucit jedina specificnost ovoga je kad ga prodes pozelis vise nikad se susresti sa gradivom koje je zanimljivo vise manje , nazalost ispitivac nije pedagoski podoban pa zapravo ne prenosi znanje , ne utjece pozitivno jer je vrlo mala mogucnost slobode razmisljanja ,tribas mislit na njegov nacin a ne na nacin koji je svojstven samom predmetu , mislim da je od vrlo bitno predmeta napravio lakrdiju , obescjenio ga a sve na korist vlastita ega ! Naravno uvik ima iznimki koje cak nemoraju znati nabrojati vrste pravnih poslova i slicne stvari , zalosno sta neki misle da je to dobar ispitivac , on ne prenosi znanje on ga omalovazava , mozda zato sto ni sam nikad nije bio dovoljno dobar da bi ga cijenio!!!

iskompleksirana osoba i svoje frustracije lici na studentima,i kao latinskim,tragikomicno,
tako me jednom pita naziv luksuznih troskova na latinskom,pa ejjj covjece pored toliko literature,stvarno jadno,a da je bar isti prema svima pa ajde-ajde,steta sta mi tata nije sudac ili odvjetnik kao drugima koji ga prodju iz 1.puta,asti slucajnosti,hahahhaha,cudim se jedino sta radi jos,mislim to0liko ga je ljudi proklelo,ali barba hrvoje se ne da,a sve je ovo zivot,sad mu s gustom kazem dobar dan jel je osta samo dio proslosti koja me kostala zivaca,ali nije me pobjedio i to je najveca pobjeda,bojim se samo da ce nekome 1 dan puknit film i da bi moglo bit problema :3 :rambo but life is life,evo pozdravljam te hrvoje ovim putem..... :lol:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2010 12:37 
-Admin-

Ja mislim da se oko profesora stvorio veći bauk, nego što je to realno.
Sama sam se uvjerila da neke kolege izlaze na ispit bez da znaju definiciju posjeda i bez da su ikad čuli za to da se trebaju naučiti izmjene i dopune zakona.
Ima kvalitetna predavanja, još bolju naprednu grupu, kojoj svi mogu prisustvovati. Dostupan je, odgovori na svako pitanje koje te zanima i mislim da je spreman izaći u susret kada je to moguće.

Opet, znam i da su se neke kolege neopravdano namučile s njim...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2010 15:22 
Aktivan

slažem se sa a.candy meni je prof bio skroz ok,je da sam pala par puta al brate kad sam prošla znala sam,malo pila malo vraća al da se razumimo to je ipak građansko ito se mora znat,vjerojatno se na neke studente malo nakači i malo ga nerviraju i možda stvarno baca te ljude i ne bude fer al puno više ima onih šta neznaju zak def vlasništva pa kažu ja sam sve reka po knjizi i to je dovoljno ...a mislim ni meni nebi bilo dovoljno e sad da neki radi ovih šta ne znaju kasnije nastradaju toga ne kažem da nema al toga ima kod svih prof

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 vel 2010 15:48 
Aktivan

angry candy je napisao/la:
Sama sam se uvjerila da neke kolege izlaze na ispit bez da znaju definiciju posjeda i bez da su ikad čuli za to da se trebaju naučiti izmjene i dopune zakona.

Da i ja sam se u to uvjerila; pogotovo kod kolega koji imaju zvučna prezimena ili jako dobru preporuku

Ima kvalitetna predavanja, još bolju naprednu grupu, kojoj svi mogu prisustvovati.

Da ako su zadovoljili njegove kriterije

Dostupan je, odgovori na svako pitanje koje te zanima i mislim da je spreman izaći u susret kada je to moguće.
Opet, znam i da su se neke kolege neopravdano namučile s njim...

Ovo se stvarno slažem

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 ruj 2010 12:06 
Aktivan

Sve pet za njega!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 11:05 
Forumaš

Profesor kojeg mrzis dok ga polazes i kojeg cijenis tek kad ga polozis uz, naravno, nadu da vise NIKAD NISTA neces morat kod njega polagat.
A sta se samog ispita tice, nisu teska pitanja, al je tezak nacin na koji su postavljena i atmosfera koja je prigodnija Guantanamu nego pfst. Najveci je problem sta ga se studenti boje, a to je i razlog sta vevlika vecina pada, uz naravno one koji ne nauce nista pa padnu..

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lis 2010 11:04 
Početnik

sad kad je građansko iz dva dijela, koji dio knjige ispitne literature (Klarić, Vedriš) treba za 1, a koji za 2?:) izvanderno san pa nisan informirana... :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lis 2010 11:46 
-Moderator-

Čovik je majstor za građansko i traži da razumiješ gradivo, a ne da bubaš napamet...
Ima puno ljudi što ih je zajeba, ali što se može, treba imati i malo sreće na ispitu (i puno znanja)...
Sve u svemu, težak profesor za ocijeniti, da ne računaš ispit - svi bi mu dali 5, da ručunaš samo ispit "svi" bi mu dali 1...
Realno je neka sredina... :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 stu 2010 05:02 
Aktivan

Znači za one koji ga vide samo na ispitu, mogu ga jedino negativno ocijeniti.. :grin:
Vjerujem da su mu predavanja zanimljiva, da dobro poznaje gradivo, al način ispitivanja je KATASTROFALAN. Za lapsus za koji se sam ispraviš, prije nego što on išta kaže, i vidi da znaš, pad (ne svakom!)...pad za bitno/znatno ( a pravno tu nema razlike)..
A oni silni datumi donošenja, izmjena, objave i stupanja na snagu, pa tako za svaki zakon i izmjenu...pa nek netko kaže da ne treba napamet bubetat kod njega...il citat doslovno od riječi do riječi...(osobito ozbiljan razlog - bez jedne od prve dvije riječi)
Pa ne bi nitko ništa rekao da netko padne kad ne zna nešto, stvar je u tome što se ovo pada na naučenom gradivu.
Al još bih i za gradivo rekla ajde...ipak je to gp...al u nekim stvarima koje nemaju veze s gradivom ne mogu nikako reći je ispao korektan, da ne kažem nešto gore.. i da, istina je što je netko napisao da uživa u toj moći, voli da ga se boji, veliča, kakogod...a to definitivno nisu osobine poželjne za ispitivača..al Bogu hvala, iza mene..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: