Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 13 svi 2025 02:10.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Ocjena
1 16%  16%  [ 14 ]
2 11%  11%  [ 9 ]
3 19%  19%  [ 16 ]
4 6%  6%  [ 5 ]
5 48%  48%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 85
Autor/ica Poruka
PostPostano: 16 lis 2014 09:44 
Početnik

Najdrazi profesor, jednostavan, simpatican, ugodan, inspirativan, dobar covjek... Meni je puno pomogao i motivirao me i ima moju vjecnu zahvalnost i postovanje. Predaje vazan predmet i ima jako puno znanja ali unatoc tome stoji cvrsto na zemlji. Nadam se da ce biti jos profesora koji ce biti barem pola od ovoga sta je prof. Arsen. Deeebela 5ica od mene :) Profesore, kapa do poda! :thumbsup :bow

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 svi 2016 17:42 
Početnik

Ne sviđa mi se što prolaznost na pismenom i usmenom puno ovisi od njegovog raspoloženja.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2016 16:35 
Početnik

Budući da tek sad vidim da nisam nikad ništa napisala o mom iskustvu s Arsenom, moram ispraviti tu grešku makar je već prošlo neko vrijeme od mog polaganja :)

Ne znam kakav je kao predavač jer nisam bila ni na jednom njegovom predavanju, ali po onome što sam čula od par kolega, njima su njegova predavanja bila super i ostala su im u super sjećanju baš kao i profesor.

Ispit sam položila iz 2.puta. Na pismeni sam išla 2x i to zbog A lista jer prvi put nisam naučila baš kako spada, ali 2.put sam prošla sva tri lista bez problema (A 16/20 B 3/3 C 2/2) i mogu reći da pismeni zaista nije težak ako se nauči gradivo potrebno za A list sa razumijevanjem i ako se prilikom odgovaranja povezuje gradivo, B list je prelagan ako shvatite materiju i razliku između akata (mnogi kolege uče napamet primjere akata umjesto da pokušaju shvatiti aktove i razliku između njih što je po meni, velika greška), a C list isto nije problematičan.

Moj savjet je što brže napisati list A, pa onda riješiti list C, a poslije ići na list B da vam ostane što više vremena jer je i najzahtjevniji.

Kad dođete do usmenog, sve ide puuuno lakše. Profesor pita osnovne stvari iz crne knjige, prošvrljajte malo po pitanjima ovdje i bit će vam jasno što traži. Jako je ugodan na usmenom i pomaže ako zapnete :)

Sretno!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2016 21:00 
Aktivan

Ocajan profesor, o tome hocete li proc ovisite o njegovom raspolozenju a ne znanju :/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 srp 2019 14:33 
Početnik

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji profesor sa druge godine.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: