Budući da tek sad vidim da nisam nikad ništa napisala o mom iskustvu s Arsenom, moram ispraviti tu grešku makar je već prošlo neko vrijeme od mog polaganja

Ne znam kakav je kao predavač jer nisam bila ni na jednom njegovom predavanju, ali po onome što sam čula od par kolega, njima su njegova predavanja bila super i ostala su im u super sjećanju baš kao i profesor.
Ispit sam položila iz 2.puta. Na pismeni sam išla 2x i to zbog A lista jer prvi put nisam naučila baš kako spada, ali 2.put sam prošla sva tri lista bez problema (A 16/20 B 3/3 C 2/2) i mogu reći da pismeni zaista nije težak ako se nauči gradivo potrebno za A list sa razumijevanjem i ako se prilikom odgovaranja povezuje gradivo, B list je prelagan ako shvatite materiju i razliku između akata (mnogi kolege uče napamet primjere akata umjesto da pokušaju shvatiti aktove i razliku između njih što je po meni, velika greška), a C list isto nije problematičan.
Moj savjet je što brže napisati list A, pa onda riješiti list C, a poslije ići na list B da vam ostane što više vremena jer je i najzahtjevniji.
Kad dođete do usmenog, sve ide puuuno lakše. Profesor pita osnovne stvari iz crne knjige, prošvrljajte malo po pitanjima ovdje i bit će vam jasno što traži. Jako je ugodan na usmenom i pomaže ako zapnete

Sretno!