Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 17 vel 2025 05:13.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Ocjena
1 23%  23%  [ 7 ]
2 10%  10%  [ 3 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
4 7%  7%  [ 2 ]
5 60%  60%  [ 18 ]
Ukupno glasova : 30
Autor/ica Poruka
 Naslov: Dinka Šago
PostPostano: 18 lis 2009 17:57 
-Admin-

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Glasovanje traje od do 18.10.2010 godine

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
 Naslov: Re: Dinka Šago
PostPostano: 22 ožu 2013 13:33 
Aktivan

meni držala vježbe iz gpp. za moj ukus malo previše nadrkana i hoće trenirat strogoću. nešto je pitaš a ona ti odbrusi ko da si je pita neznan što

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ožu 2013 18:48 
Forumaš

puna sebe, neljubazna, otresita, nepristupacna, umisljena velicina, sve ono sta jedan asistent nebi trebao/smio biti!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 vel 2014 21:17 
Početnik

mene je zbog vaših komentara bilo strah da ću doć kod nje na ispit ali.....................
izuzetno strpljiva, ugodan i pristupačan ispitivač, rijetkost u mom poduljem studentskom statusu, traži znanje i logično povezivanje ali ga i cijeni, ne ruši iz obijesti, kada nešto ne znate ili provalite ne koluta očima, ne smije se, ona vam objasni šta ste joj trebali odgovoriti pojasni vam taj dio gradiva ! nastoji maksimalno pomoći i podjednako se posveti svima od prvog do zadnjeg a bilo nas je prilično, sve u svemu žena je zaista odlična

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 tra 2014 05:52 
Početnik

Kad vidim komentare neke čini mi se da uopće ne pričamo o istom profesoru. Dugo ispituje, prođe doslovce apsolutno sve ali cijelo vrijeme je smirena, kad se zapne pomaže podpitanjima. Ako ste prošli cijelo gradivo kvalitetno ona je jako jako jako dobar izbor.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 sij 2017 18:58 
Početnik

Na mene je ostavila dobar dojam,proleti cijelo gradivo pitanjima,ali je ugodna.Ako ste naučili kod nje ćete proći,sigurno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 ožu 2017 13:27 
Aktivan

Definitivno najbolja procesorica,to tvrdim sada na kraju faksa.Dugo ispituje ali ako nesto ne znate ne rusi bez razloga i odmah sve objasni tako da i na ispitu mozete nesto novo nauciti.Strucna i puna znanja a gpp je zaista vazan predmet.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: