Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 11 vel 2025 19:59.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ] 

Ocjena
1 25%  25%  [ 17 ]
2 14%  14%  [ 10 ]
3 20%  20%  [ 14 ]
4 20%  20%  [ 14 ]
5 20%  20%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 69
Autor/ica Poruka
PostPostano: 09 lip 2008 15:05 
김정일

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Glasovanje traje od do 30.09.2009 godine

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2008 20:54 
Forumaš

Traži se znanje i sve u redu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lip 2008 17:41 
Forumaš

Banderas je napisao/la:
Traži se znanje i sve u redu.

slažem se,čak i pomogne ako je od volje ako vidi da si učija. :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2009 22:45 
Početnik

Grozna,frustrirana,užasna!!!Savjet svima-PRESKOČITE JE NA ISPITIMA!!!
Nije zaslužila ni jednu ocjenu,ali napraviću iznimku i rado i sa guštom joj dat čistu 1!!!
AJME VAMA JADNIMA KOJI MORATE IMAT POSLA SA NJOM!!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2009 03:05 
Početnik

nata71 je napisao/la:
Grozna,frustrirana,užasna!!!Savjet svima-PRESKOČITE JE NA ISPITIMA!!!
Nije zaslužila ni jednu ocjenu,ali napraviću iznimku i rado i sa guštom joj dat čistu 1!!!
AJME VAMA JADNIMA KOJI MORATE IMAT POSLA SA NJOM!!

Tri riječi koje sve opisuju. To sam ja govorio pa me nitko nije shvatio ozbiljno. Poanta je da je nekoga uzme za zub i onda izlaziš 6 puta na GP2(isprve položio GP1).
Kolega je izlazio Gp2 2 i pol godine(htio je sebi nešto dokazati) makar je mogao birati profesora. Da ne spominjem bacanje indexa te podcjenjivanje nakon nekoliko mjeseci učenja(literatura je beskorisna).

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2009 15:23 
Hehehehe, a kad je supertovar rekao da je zena nemoguca onda je bilo da nisam naucio, ma meni je ovaj ispit TRODUPLO tezi od KPPa! Bez obzira na gradivo i kompleksnost, jednostavno usao bih unutra i sjeo na stolac, ma osjecaj kao da sam zakovan lancima prije izlaza u coloseum na borbu zivota i smrti, hladna, napeta, nervozna, bez trunke solidarnosti, zaboga ZENO SHVATI da nismo svi pusaci i da prestanes pusit kao trajekt,daj VREMENA studentima da promisle radi se o najkopleksnijem gradivu u HR pravu, a one uvrede koje dijeli, ma jednom rijecju koma teska!

Iznimka iznimke, kolega niste naucili stari zakon koji by the way vise nije vazeci, kolega vi ovo niste bas usvojili, kolega nije dobro ajte van, to sto ne znate su osnovne stvari, a pita nesto sto nitko ne zna taj dan, ma sto da nabrajam kad je toj osobi jedinica tj dvica ista kao petica...
A kad se okomi na tebe kao na mene nema ti Boga, samo se ne nervirajte, pokusajte ne i procete je kad tad...

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2009 19:21 
Aktivan

Onda se na mene očito nije okomila! :lol: :lol:
Ma žena je super. Divna je to osoba. :mig: Zna biti malo teška, ali dobra je.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2009 19:45 
Aktivan

arijanaxx je napisao/la:
Onda se na mene očito nije okomila! :lol: :lol:
Ma žena je super. Divna je to osoba. :mig: Zna biti malo teška, ali dobra je.

bez komentara.... bacanje indexa???? alo??? pa do radi samo onaj s prve godine, zna se na koga mislim....

tako duhovit na predavanjima, a tako... uf.....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2009 20:52 
Aktivan

Meni nikako nije jasno zašto je tako mrze. Ali doslovno mrze. :roll: :roll: :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 ruj 2009 10:20 
Početnik

Super korektna. Bila nervozna i živčana na ispitu, ali ako znaš - prolaziš. Oduševljen što i usprkos svoj nervozi i cjelodnevnom ispitivanju još uvijek fer i korektna. Svaka čast! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lis 2009 15:59 
Početnik

odlična,korektna i susretljiva.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2009 12:05 
Početnik

prema meni je bila skroz ok. bojala sam se izaći na taj ispit nakon svih priča koje sam čula o njoj, a na kraju sam bila ugodno iznenađena...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 pro 2009 13:39 
Veteran

Ja sam prošao iz drugog puta i ne mogu ništa prigovoriti,ispit je sam po sebi težak a profa izrazito korektna(ispituje svakoga barem pola sata i pokuša ti pomoći),ima isti kriterij i u osam kad počinje ispitivat i nakon 3-4 sata ispitivanja.Nema ljepšeg osjećaja kad možeš ući na ispit a znaš da ovisiš samo o sebi i na tome sam profesorici zahvalan :thumbsup (iako bi se to na normalnom faksu trebalo podrazumijevati samo po sebi :whyowhy: ) .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2010 23:46 
Sega mega kul forumaš

unatoc mnogim negativnim iskustvima kolegica i kolega meni osobno super ugodan ispit i profesorica.
strpljiva, spremna pomoci sa potpitanjima, sve u svemu ok. :thumbsup
jedina zamjerka je pusenje u kabinetu cigare za cigarom. malo nepristojno... :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 sij 2011 16:24 
Sega mega kul forumaš

Veoma neugodna i nepristojna osoba. Totalno neprofesionalno ispitivanje, a uz to i ono pušenje cigareta uz igranje na PC-u doista je svrstavaju na samo dno moje liste profesora... :thumbsdown

Ono što cijenim kod nje je što traži od studenta da koristi glavu i odgovara s njom a ne samo da naštreba i izbifla... :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 sij 2011 16:26 
-Moderator-

Jedna krasna osoba, predana svom poslu :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 sij 2011 16:31 
Sega mega kul forumaš

Grotius je napisao/la:

Kao i dr. Mengele :happy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 sij 2011 16:31 
-Moderator-

elek je napisao/la:
Grotius je napisao/la:

Kao i dr. Mengele :happy

Otprilike :funny:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2011 19:12 
Forumaš

meni osobno odlična(ako zanemarimo pušenje) ,gradivo je opsežno.dugo sam ga spremala prvi put pala drugi put dobila 4 ,možda mi gradivo leži ali puno lakši ispit od kpp

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 srp 2011 16:20 
Početnik

jedna od rijetkih normalnih. (dobro, malo živčana mora biti!) :funny:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 pro 2012 13:42 
Početnik

žena rastura ... super profa ... izlazi u susret maksimalno :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 sij 2013 15:53 
Aktivan

ima ignorantski stav prema studentu, puši, igra na karte a opet čuje svaku pogrešnu rič u odgovoru. traži razumijevanje i povezivanje gradiva koje je dosta kompleksno. njen kriterij je visok ali predmet koji predaje je najvažniji na faksu, pogotovo što je temelj za većinu predmeta iz četvrte godine...draga mi je zato jer ne podilazi studentima i kreše krila nadobudnima.žena je čunka..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ožu 2013 16:01 
Forumaš

Mozda je malo nepristojno to sta pusi al meni nije smetalo, ako nju opusta - samo naprid.
Trazi znanje s razumijevanjem, tesko će učenje napamet proci kod nje, odma te skuzi ako muljas. Pomaze kad se zapne, mora se povezivati gradivo i znati o čemu se priča. Sasvim korektna i suprotno pričama koje sam čuja o njoj. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ožu 2013 19:06 
Forumaš

cisto ok!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 tra 2013 18:11 
Početnik

možda najteži predmet dobro tumači gradivo ali pušenje na ispitu ???!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2016 08:05 
Aktivan

Žena s tri lica:
1.LICE - [KONZULTACIJE] Iznimno stručna profesorica, vrhunski stručnjak za obvezno pravo, enciklopedija znanja. U 99% slučajeva održava konzultacije na vrijeme i redovito, profesionalno i ljubazno. U onih 1% ti arogantno odbrusi.
2.LICE [USMENI] za neznanje na ključna pitanja baca odmah. za sve ostalo da po još jedno pitanje, drugim riječima, da šansu. Ne iživljava se.
3.LICE [PISMENI] Ima svoje kriterije i kako si je ona zamislila pitanje u glavi. Pitanje u pismenom će biti "Uvjeti za materijalne nedostatke na stvari" a onda ćete vi napisati uvjete, a ona će to ocijeniti polovično jer "niste mi napisali što je to materijalni nedostatak na stvari"

Sve u svemu - ocjena je koliko je i ona dala meni. Zamjerka za pušenje u kabinetu, na ispitu, na konzultacijama. To odaje dojam nepoštovanja prema studentu. Čujem neke priče o bacanju indeksa, meni to nije napravila. Ovo je profesorica koju jednostavno - nije briga. Docentica na njenom kolegiju priča jedno, profesorica na ispitu traži drugo, a profu jednostavno nije briga. Nekad joj i dosadite pa vam da 2 samo da vas više ne gleda.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 srp 2016 15:50 
Početnik

Definitivno najgore iskustvo na faksu, bezobrazna, nekulturna i tako dalje...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 ožu 2017 13:31 
Aktivan

Nervozna i tankih zivaca,na usmenom vrti svoja pitanja i jedino sto mi se kod nje svida je to sto trazi razumijevanje a ne bubetanje.Na pismenom ima cudan kriterij koji nikako nisam mogla dokuciti ali kad shvatite i naucite ono sto je njoj bitno proci cete.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 pro 2017 12:15 
Početnik

Na usmenom je bila super, ne prekida, pitanja se ponavljaju kroz ispite, ne izmišlja toplu vodu i ne pokušava zbuniti studenta, postavlja podpitanja kad zastaneš, bacila me s razlogom :mrgreen:
Pismeni, samo naučiti dobro, jako brzo pisati, i bit će ok. Doduše, EP2 mi je jako čudno ocijenila pismeni, ne znam je li do ćudljivosti ili je nešto pogriješila.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: