Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 13 lis 2024 21:41.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Ocjena
1 7%  7%  [ 2 ]
2 10%  10%  [ 3 ]
3 14%  14%  [ 4 ]
4 21%  21%  [ 6 ]
5 48%  48%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 29
Autor/ica Poruka
PostPostano: 18 lis 2009 18:00 
-Admin-

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 srp 2012 18:48 
-Admin-

Ugodna, pristojna i strpljiva. :thumbsup

Došla sam odgovarat nakon neprospavane noći, odgovarala na pitanja poluidiotski, bilo mi je neugodno koliko se profesorica trudila oko mene.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 pro 2013 10:59 
Aktivan

fer, korektna, na ispitu se trudi oko vas, pita što vam je još ostalo i tako...ma s cilon ovon katedrom nema problema

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 vel 2014 17:22 
Forumaš

prof je zakon, super, fer i korektna, trudi se, ne zamjera neznanje na pokoje pitanje, pita dosta i navodi dosta... jako ugodan ispit i ispitivac.:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 vel 2014 00:02 
Aktivan

Jako ugodna profesorica, pristupacna, uzela sam kod nje 3 izborna i to je najpametnije sto sam napravila

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 vel 2014 13:24 
Aktivan

Profesorica radi i ispituje kako treba. Prilično detaljna (dosta pita na usmenom, mora se odgovoriti to sto se trazi, a ne okolisati bez veze), ali i jako korektna (ne gleda svaku krivu rijec i sl. na pismenom i to je super), ta dva predmeta koja ispituje nose u sebi pravo pa zasto onda i ne bi bili malo ozbiljniji nego sto su prije bili. Ocjena vrlo dobar.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 srp 2016 09:48 
Aktivan

Detaljno ispituje prođe cijelo gradivo, ali je vrlo strpljiva i možete dobit viske ocjene kod nje ako dobro naučite.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 lip 2018 16:53 
Aktivan

Preeeeeeedetaljno ispituje (cca 15-20 minuta) 4 prezentacije iz Osiguranja. Možda da smanji doživljaje?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: