Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 14 lis 2024 09:20.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor/ica Poruka
PostPostano: 21 lip 2016 08:36 
Početnik

niskica je napisao/la:
moze li mi netko reci zasto ja ne mogu vidjeti taj kutak za prebjege vec pise da mi treba ovlastenje?

Mislim da se moras prikljuciti grupi da bi mogao vidjeti postove

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2016 10:32 
Početnik

niskica je napisao/la:
moze li mi netko reci zasto ja ne mogu vidjeti taj kutak za prebjege vec pise da mi treba ovlastenje?

Admin grupe mora odobriti tvoj zahtjev za ulazak u grupu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 stu 2016 11:00 
Početnik

Ove godine su prebacivanje postrožili, traže prosjek minimalno 3.0. i dozvolili su prebacivanje samo 70 studenata. Ima tko kakva iskustva da podijeli?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 srp 2017 14:10 
Početnik

Koji su trenutni uvjeti za prebacivanje s prava u zg na split? Ne mogu pronaći podatke na stranici faxa.
Iskreno Zagreb me već doveo na rub živaca,nisam sigurna je li opće vrijedan toga pa- evo ga: imam polažene 2 ipo god. faxa (sve predmete osim gp2-svarno i nasljedno, i mpa -klasična komb s 3. :/ ),još mogu dat mp u 9. (i tako ostvarit tamo upis 4.,ali nisam sigurna želim li čak i ako prođem). Trebala sam trenutno bit,gle čuda,5. godina ali prva se odužila i ova prokleta 3. (tako da mi o mpu u ZG ovisi hoću li ostat redovni student ili ne tamo).Imam prosjek taman 3 :D (vidila sam da su tražili) i zanima me kakvu su iskustva PFST nasuprot PFZG i bi li (možda glupo) zadržala redovni status prebacivanjem i da ne dam mp?

sorry na dugom postu xd :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ožu 2021 10:16 
Početnik

Pozdrav,
Studiram na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Nakon treće godine prebacila bih se na Pravni fakultet u Splitu.
Trenutno sam druga godina. Svaka informacija je dobrodošla.
Gledajući predmete slični su, te mislim da neću trebati polagati dodatne predmete osim građanskog procesnog prava i upravne znanosti.
Vjerujem da će mi se ostali priznati uključujući radno i socijalno pravo koje je u Mostaru na trećoj godini, a u Splitu na četvrtoj.
Ako mi možete dati još bilo koju informaciju bila bih zahvalna.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: