Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 18 vel 2025 16:12.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 01 ruj 2014 12:55 
Početnik

i za sve one koji pitaju, a s obzirom da je 9.mj. moglo bi ih biti. :)

za prijelaz je potrebno donijeti:
index (iz zagreba, ili otkud se prebacujete)
ispisnicu (ispis mora biti najkasnije do 30.9.)
sve 4 svjedodžbe + maturalnu svjedodžbu
domovnica
rodni list (original)
dvije slike
uvjerenje o prebivalištu

što se tiče plaćanja, mogu odmah reći za izvanredne, 7000kn školarina + 350 kuna troškovi upisa, i uplatnica mora biti na puni iznos, dakle nema plaćanja na rate. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 13:17 
Aktivan

Do sad je bilo da dekan donosi odluku svake god da se s 30 ECTS s 4-e može upisati 5-a
Ako si to pitala...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 13:28 
Aktivan

ana1612 je napisao/la:

domovnica
rodni list (original)
dvije slike
uvjerenje o prebivalištu

što se tiče plaćanja, mogu odmah reći za izvanredne, 7000kn školarina + 350 kuna troškovi upisa, i uplatnica mora biti na puni iznos, dakle nema plaćanja na rate. :)

Mozes mi reci jer se prvo salje molba kao za Osijek, jer su mi na mail odg iz referade da od dokumentacije treba isto sto si gore navela osim indexa iz Zga, i da se javim sredinom 9mj usvezi prebacivanja..valjda se salje prvo molba da znam da ce me primiti nekako da se samo ispisem i dodem u St na upis nema mi smisla..i jos da me ne prime:)Školarinu je najbolje u Zgu uplatiti

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 13:44 
Početnik

suncandan je napisao/la:
ana1612 je napisao/la:

domovnica
rodni list (original)
dvije slike
uvjerenje o prebivalištu

Mozes mi reci jer se prvo salje molba kao za Osijek, jer su mi na mail odg iz referade da od dokumentacije treba isto sto si gore navela osim indexa iz Zga, i da se javim sredinom 9mj usvezi prebacivanja..valjda se salje prvo molba da znam da ce me primiti nekako da se samo ispisem i dodem u St na upis nema mi smisla..i jos da me ne prime:)Školarinu je najbolje u Zgu uplatiti

ovako, razgovarala sam s nekoliko cura koje su se već lani prebacile i nisu slale nikakvu molbu nego su ju tamo pisale ručno. tako da mislim da se molba ne treba slati, iako možeš ih nazvati i pitati dal je potrebno prvo poslati molbu.
to je i meni malo neobično, ne želim se ispisati pa da me onda ne prime. :) ali vjerojatno se to ne događa, inače bi to odmah napomenuli... bar se nadam. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 13:46 
Početnik

lola_111 je napisao/la:
Do sad je bilo da dekan donosi odluku svake god da se s 30 ECTS s 4-e može upisati 5-a
Ako si to pitala...

hvala ti na odgovoru, nadam se da i to spada u tih 30ects, ti predmeti koje tek trebam upisati.:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 16:06 
Aktivan

ana1612 je napisao/la:
suncandan je napisao/la:
ana1612 je napisao/la:

domovnica
rodni list (original)
dvije slike
uvjerenje o prebivalištu

ovako, razgovarala sam s nekoliko cura koje su se već lani prebacile i nisu slale nikakvu molbu nego su ju tamo pisale ručno. tako da mislim da se molba ne treba slati, iako možeš ih nazvati i pitati dal je potrebno prvo poslati molbu.
to je i meni malo neobično, ne želim se ispisati pa da me onda ne prime. :) ali vjerojatno se to ne događa, inače bi to odmah napomenuli... bar se nadam. :)

Da skroz mi to neobicno, zvala ih ali se nitko ne javlja, ako se nitko ne javi na tel do kraja tjedna poslati cu im mail.Nekako bih ipak ja molbu napisala, ipak je to napismeno..a da mi i odg sto cu upisati, koje predmete..Zamisli da se ispises iz Zga a u St te ne prime, a molbu nisi pisao..Cula sam i ja da se tamo na licu mjesta rukom pise..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2014 07:29 
Početnik

OK može mala pomoć kod prebacivanja jer sam u screwed up situation. So eto i dalje na pvoj godini u zagrebu s ista 2 mizerna predmeta koje sam opet upisala i zbog kojih ne mogu ništa drugo polagat s druge. Mogu još samo probat na 1 roku izać rim inaće sam izvanredni (što ne mogu priuštit)

Imam 52 ectsa i prosjek 3 nešto.
Mogu se ja sad prebacit kod vas na split? - ne znam koji bi mi status bio onda redovni/izvanredni i da li zbog ta 2 ispita onda sam opet 1. ili čudom 2. godina?

help i'm a mess :S

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 ruj 2014 20:35 
Početnik

U slucaju da se kao izvanredni prebacimo u split,dal kao studenti putnici imamo ikakve privilegije sto se tice polaganja ispita da se nemoramo zadržavat u splitu ako nemamo smještaj u splitu.Npr da je usmeni isti dan il tako nesto?I kakva je situacija sto se tice seminara i jel mi moze neko rec kad su otrpilike rokovi, znam da je to malo vremenski drugacije organizirano kod vas nego u zagrebu al neznam kako . :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 14:35 
Aktivan

Može li mi netko napisati IBAN, ono HR... za uplatu školarine žiro račun 2330003-1100030638?
Hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 17:56 
Aktivan

suncandan je napisao/la:
Može li mi netko napisati IBAN, ono HR... za uplatu školarine žiro račun 2330003-1100030638?
Hvala

HR 21

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2014 08:51 
Aktivan

Marie* je napisao/la:
suncandan je napisao/la:
Hvala

HR 21

Hvala!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2014 15:22 
Aktivan

suncandan je napisao/la:
Marie* je napisao/la:
suncandan je napisao/la:
Hvala

HR 21

Hvala!

Da li možda znaš da li se treba na uplatnicu upisati model i poziv na broj? Za studente koji prelaze iz Zga u St.? Sto ako se ne upise taj model i poziv na broj, hoce li biti problem?

Nasla sam na str. faxa O D L U K U vezanu uz upis studenata u višu godinu studija i plaćanje participacije u troškovima studija za akademsku godinu 2014./2015.
INTEGRIRANI PREDDIPLOMSKI I DIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ
IZVANREDNI STUDIJ

HR 2123300031100030638 model 00 poziv na broj 303

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2014 23:57 
Početnik

postoji li ograničenje, npr. studiranje preko 10 god., kod prebacivanja na pfst?
za rijeku postoji,pa...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ruj 2014 11:51 
Aktivan

makarido je napisao/la:
postoji li ograničenje, npr. studiranje preko 10 god., kod prebacivanja na pfst?
za rijeku postoji,pa...

Mislim da ne

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ruj 2014 09:07 
Početnik

Ljudi može me tko ubaciti u grupu na fejsu prebjezi iz Zg i koliko je težak taj gp1? Hvaaala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 ruj 2014 13:28 
Početnik

lilyblond je napisao/la:
OK može mala pomoć kod prebacivanja jer sam u screwed up situation. So eto i dalje na pvoj godini u zagrebu s ista 2 mizerna predmeta koje sam opet upisala i zbog kojih ne mogu ništa drugo polagat s druge. Mogu još samo probat na 1 roku izać rim inaće sam izvanredni (što ne mogu priuštit)

Imam 52 ectsa i prosjek 3 nešto.
Mogu se ja sad prebacit kod vas na split? - ne znam koji bi mi status bio onda redovni/izvanredni i da li zbog ta 2 ispita onda sam opet 1. ili čudom 2. godina?

help i'm a mess :S

Ja nisam sigurna oko pojedinosti, ali kolega se prebacio prošle godine iz Zg u St sa nepoloženim ispitima iz RP i OPPD. Upisao se redovno na 2. godinu (ne znam da li cijelu ili dva ispita manje). Prosjek nije bitan.
Nakon upisa, prvo moraš rješit ispite s niže godine da bi uopće mogla polagat one s više, znači prva godina mora bit ČISTA za razliku od Zg gdje je trebao samo uvjet.
Treba pazit i na to da u St na prvoj godini nema stranog jezika i da seminari nose po 6 bodova svaki + u St je RP u 1. semestru, a OTPD u 2.semestru.
Primjer: ako je netko u Zg imao seminare iz soc i RP, oni će se u St priznati pod seminar 1 i morat će pisati novu seminarsku radnju u 2.semestru.

Dakle, bez obzira na prosjek, treba imati 42 boda da bi se upisala druga godina u Splitu (znači, ne zbraja se strani jezik, svaki pravni predmet nosi 8 ectsa + 2 seminara -svaki po 6 ectsa).

chino2705 je napisao/la:
U slucaju da se kao izvanredni prebacimo u split,dal kao studenti putnici imamo ikakve privilegije sto se tice polaganja ispita da se nemoramo zadržavat u splitu ako nemamo smještaj u splitu.Npr da je usmeni isti dan il tako nesto?I kakva je situacija sto se tice seminara i jel mi moze neko rec kad su otrpilike rokovi, znam da je to malo vremenski drugacije organizirano kod vas nego u zagrebu al neznam kako . :D

Izvanredni studenti ne moraju kao u Zg ić na seminare, jedina obveza im je da predaju jednu seminarsku radnju po semestru.
S rokovima je slično kao u Zagrebu, osim što je onaj rok koji je u Zg bio u 11.mjesecu u Splitu u 12.mjesecu.
Svi rokovi osim onih u 12.mj i 4.mj se sastoje od 2 dijela, kao i u Zg, u razmaku od 2 tjedna, samo što ima više ponuđenih datuma u svakom dijelu roka. Izvanredni studenti ne moraju imati odslušan ispit da bi izašli na njega, dakle kad bude prvi rok, u 12. mjesecu, možeš izać na bilo koji ispit iz bilo kojeg semestra, bitno je samo da je predmet upisan.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 ruj 2014 15:25 
Aktivan

pravo022 je napisao/la:
Ljudi može me tko ubaciti u grupu na fejsu prebjezi iz Zg i koliko je težak taj gp1? Hvaaala :)

Poslala sam ti fejs grupu u inboks.

Jedan ispitivač, a ne sedam, znaš kod koga ćeš doći.
Nema pismenog, odmah usmeni.
Možeš dobiti u nekim slučajevima dio gradiva samo za odg drugi put.
Mislim da studenti sami biraju hoće li komisiju ili ne, nećeš dobiti zabranu izlaska vjerojatno.
Možeš odgovarati izvan roka.
Literaturu već sad mozes usporediti.
A onda ćeš vidjeti kako ti odgovara profesor, kako ispituje i ostalo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 ruj 2014 22:38 
Početnik

Hvala :)

Poslala sam ti fejs grupu u inboks.

Jedan ispitivač, a ne sedam, znaš kod koga ćeš doći.
Nema pismenog, odmah usmeni.
Možeš dobiti u nekim slučajevima dio gradiva samo za odg drugi put.
Mislim da studenti sami biraju hoće li komisiju ili ne, nećeš dobiti zabranu izlaska vjerojatno.
Možeš odgovarati izvan roka.
Literaturu već sad mozes usporediti.
A onda ćeš vidjeti kako ti odgovara profesor, kako ispituje i ostalo.[/quote]

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2014 09:20 
Početnik

Je li moguć prelazak u Split nakon pada 2.komisije u Zagrebu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2014 11:47 
Početnik

Pozdrav! Moze mi netko reci da li se mora bas 60 ects-a upisati ili moze manje/ vise? Naime,ove god se prebacujem iz zg-a i mogla bih upisati statistiku i metodologiju, gp1, mjp, ejp2, upr.znanost, gpp i kpp, sto je 54 ects-a ako sam dobro izracunala... Dala sam sve seminare iz 1.,2. i 3. god, te iz zimskog semestra 4. god.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2014 20:21 
Aktivan

anaz je napisao/la:
Je li moguć prelazak u Split nakon pada 2.komisije u Zagrebu?

99 % sam sigurna da su neki od studenata koji se se prebacili kad i ja pali ispite 8. put u zg i prebacili se bez problema.
To sam isto rekla prijateljici jer ona ima gpp 8. put, a izgleda da se ne može? Na pravokutniku je vidjela odg iz ref.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 ruj 2014 12:21 
Početnik

Evo ja cu s vama podijeliti svoje iskustvo.
Prebacila sam se prosle godine iz zagreba u split, ostala su mi bila samo 3 ispita s cetvrte godine ali u zg nisam vise mogla.
Dakle, putovanje je mrcvarenje, pogotovo ako putujete po noci kao sto sam ja, ali kad prodjete ispit zaboravite na to :)
Meni su svi pricali kad sam se prebacivala da se sve moze odgovarati na konzultacijama, ali ispostavilo se da nisam mogla skoro nista, a jednom mi se desilo da sam se telefonski dogovorila s profesoricom iz europskog za odgovaranje na konzultacijama, dosla sam IZ PULE PREKO ZAGREBA U SPLIT i nije me htjela pitati. Tada sam odlucila da se necu zezati sa konzultacijama jer rokova je dosta, i izlazila sam samo na redovne rokove. Tako je najlakse, znas da ce se profesor pojaviti i nemas brige.
Jos jedna stvar...cijeli fakultet je dosta neorganiziran, morat cete se dosta samo snalazit oko literature, sve je zbrda zdola, moze vam se dogoditi da dodjete na ispit pa vas profesor nece pitati jer eto, dobio je poziv za kavu, pa njega ne briga sto ste vi cijelu noc putovali..znam i takvih par slucajeva.

Jedna super stvar je sto je iz svakog predmeta literatura puuuno manja nego u zagrebu, sto su profesori normalniji, znaju da postoje ocjene od 2 do 5, ne ruse te bez razloga. ALI MORA SE UCITI!!! Ja sam osobno ucila vise u splitu nego u zagrebu, jer je bilo sve normalnije i dobila sam motivaciju kada sam vidjela da kada naucim, i prodjem pa mi vise nije bilo muka ucit kao u zagrebu.

Vi koji prelazite morate prvo poloziti statistiku, meni je to osobno bilo tesko i bez instrukcija ne bih polozila ali znam ljude koji su to dali s 5 dana ucenja, ja sam matematicka nula i meni su trebale instrukcije :D To imate pismeni dio sa zadacima i kad to polozite imate opet pismeni dio s teorijom, ona nije teska, nauci se za 2-3 dana.
Onda cete morati poloziti europsko pravo, nije tezak ispit, ima oko 70 strana ali treba se znat sve pa neki i to padaju po par puta.

Evo tu sam ako vam treba bilo kakav savjet, slobodno mi se javite u inbox, znam kako vam je sada i da ste svi zbunjeni i nis vam nije jasno pa pitajte slobodno!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 lis 2014 09:56 
Početnik

Bok svima!

Prebacila sam se ove godine iz Zagreba i morala upisati seminar za 7. semestar pa me zanimalo kako (jer u studomat ne mogu ući), do kada prijaviti seminar i iz kojeg predmeta pošto ne živim u Splitu i pokušala bi se dogovorit s profesorom da mu pošaljem radnju ako je moguće..
Sve informacije su dobrodošle! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2014 19:36 
Početnik

Seka A. je napisao/la:
Bok svima!

Prebacila sam se ove godine iz Zagreba i morala upisati seminar za 7. semestar pa me zanimalo kako (jer u studomat ne mogu ući), do kada prijaviti seminar i iz kojeg predmeta pošto ne živim u Splitu i pokušala bi se dogovorit s profesorom da mu pošaljem radnju ako je moguće..
Sve informacije su dobrodošle! :)

Ne trebas nista na studomatu raditi, vidi koji su ti predmeti u 7. semestru, izaberi najlaksi, javi se profesoru mailom i dogovori temu, kad ti to bude gotovo odes kod njega s indeksom po pecat i zatim s pecatom u referadu da ti oni to evidentiraju u studomatu!
Moja preporuka je da ne cekate predugo jer su vam ti seminari uvjeti za neke ispite pa da ne bi bilo da prijavite ispit , dodjete u split a ne mozete odgovarati jer niste polozili seminar (dogadjalo se)...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2014 07:48 
Početnik

Bok svima!
Prije 15ak dana sam se prebacila iz Zagreba u Split i imam pitanja vezano uz seminare na 4. godini. Upisala sam seminar 7 i seminar 8 i zanima me da li ih odradjujem u ovoj akademskoj godini ili su mi prepreka predmeti koji su razlika, statistika i metodologija sa 2., europsko 2 i gpp sa 3. Da li mogu seminar odraditi tek nakon sto polozim sve te ispite sa nizih godina ili vec u ovom semestru mogu rijesiti seminar 7, a u sljedecem seminar 8?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 lis 2014 12:07 
Početnik

Moze li me netko ubaciti u grupu za prebjege iz Zg? Hvala!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 lis 2014 13:46 
Početnik

Mene isto ,molim vas

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lis 2014 04:27 
Početnik

Ja sam se isto prebacio iz Zagreba i zanima me dal trebamo prvo rjesit statistiku il mogu izac prije nje npr. na obiteljskom na redovnom roku (posto je to predmet razlike) , i ako neko moze da i mene ubaci u grupu sa prebjezima? hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2014 13:26 
Aktivan

dadada22, obiteljsko je na 2. god, statistika isto, trebao bi moci. provjeri jedino koji su semestar ako si red.

Poslala sam vam grupu!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2014 17:02 
Početnik

Moze me neka dobra dusa ubacit u fejs grupu prebjezi iz zg. Hvala unaprijed :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lis 2014 23:48 
Početnik

:cheers Dakle, klasika. Prebacio se iz Zg u St i upisao kačera i "statistiku i metodologiju bla bla najduže ime ispita ikada" Molio bih nekog dobrodušnog čovjeka, momka, curu, napaćenog studenta da me uputi kako učiti Kačera. Dakle knjiga Klarić, zakoni, i šta još??? Koja pitanja da gledam, gdje da ih nađem i slične "cake" koje će mi pomoći na ispitu! Pored GP zanima me koliko realno je teško položiti statistiku nekome tko zbilja, ali zbilja ono stvarno baš baš ne voli zadatke??? I volio bih se dokopati te grupe na fejsu za nas sretne prebjege iz Zg. Hvala svima unaprijed :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 lis 2014 13:50 
Početnik

Mene isto sve ovo zanima, također sam prebjeg od ove godine. Ako može i link od grupe na faceu. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lis 2014 21:31 
Početnik

Silvestra je napisao/la:
Moze me neka dobra dusa ubacit u fejs grupu prebjezi iz zg. Hvala unaprijed :cheers

itko?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lis 2014 21:33 
Aktivan

miha89 je napisao/la:
:cheers Dakle, klasika. Prebacio se iz Zg u St i upisao kačera i "statistiku i metodologiju bla bla najduže ime ispita ikada" Molio bih nekog dobrodušnog čovjeka, momka, curu, napaćenog studenta da me uputi kako učiti Kačera. Dakle knjiga Klarić, zakoni, i šta još??? Koja pitanja da gledam, gdje da ih nađem i slične "cake" koje će mi pomoći na ispitu! Pored GP zanima me koliko realno je teško položiti statistiku nekome tko zbilja, ali zbilja ono stvarno baš baš ne voli zadatke??? I volio bih se dokopati te grupe na fejsu za nas sretne prebjege iz Zg. Hvala svima unaprijed :cheers

Tamo idi na post s konzultacijama i citaj sve, to su studenti koji su slusali pisali. I idi na pred ili slušati, iz statistike na instrukcije.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lis 2014 21:38 
Početnik

Silvestra je napisao/la:
Silvestra je napisao/la:

itko?

može li nas netko ubaciti??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lis 2014 21:50 
Aktivan

tulip, ja ti saljem, ali sve su u odlaznim i dalje.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 stu 2014 11:15 
Aktivan

Da li vama koji ste se prebacili , kada udete u studomat ima ponudene ispitne rokove odns prijave?Sifra je ostala ista, meni jos nista nije ponudeno?Vidim da ste svi na face u toj grupi za prebjege, pa recite da li tamo ima vise infor sto se tice ispita i skrpiti nego ovdje na forumu, jer ja nisam na faceu pa sad ne znam da li ce mi biti dovoljno skupljat ispitna pitanja i cake koje pitaju određeni prof.? I da li netko zna da li izvanredni studenti moraju skupljat potpise?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 sij 2015 12:50 
Početnik

Molim da me netko ubaci u grupu na faceu. Poslala sam zahtjev. Hvalaa

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2015 13:49 
Početnik

Dakle, moja situacija je slijedeća. Bivši sam student PFZ-a, ispisao sam se 2012.godine, u međuvremenu sam položio gotovo cijelu 2.godinu i odslušao cijelu treću. Danas mi je žao što sam olako odustao od prava i htio bih završiti studij. S obzirom da to nije moguće na PFZ jer sam se ispisao, zanima me mogu li se na jesen prebaciti kod vas u Split. Hoće li ovaj odmak od 3 godine biti problem? I osim toga, hoće li mi priznati položene predmete sa PFZ-a (znam da inf moram polagati razliku...)?
Stvarno bih cijenio pomoć.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2015 14:18 
Aktivan

Prometej je napisao/la:
Dakle, moja situacija je slijedeća. Bivši sam student PFZ-a, ispisao sam se 2012.godine, u međuvremenu sam položio gotovo cijelu 2.godinu i odslušao cijelu treću. Danas mi je žao što sam olako odustao od prava i htio bih završiti studij. S obzirom da to nije moguće na PFZ jer sam se ispisao, zanima me mogu li se na jesen prebaciti kod vas u Split. Hoće li ovaj odmak od 3 godine biti problem? I osim toga, hoće li mi priznati položene predmete sa PFZ-a (znam da inf moram polagati razliku...)?
Stvarno bih cijenio pomoć.

Posalji mejl tajniku na dujevicATpravst.hr, bolje nego da ga zoves.
Imas li ispisnicu s pfzg, je li ti gospodin Relkovic bas dao žig? Ili si se samo prestao upisivati?

Polozene predmete ce priznati, ne bi imalo smisla nista drugo :) moras statistiku i metodologiju, inf ne, to ostaje. I predmeti su razl po godinama pa mozda ces biti 2. godina iako si tamo odslusao 3. sve ovisi sto si polozio, ali to ti je ionako nebitno.

Ako ima nekih koji su se na taj nacin upisali, onda bi i ti trebao moci...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 525 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: