Nasciturus Forum
https://nasciturus.com/forum/

Elsa prenosi obavijesti...
https://nasciturus.com/forum/viewtopic.php?f=68&t=2249
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  ELSA [ 17 sij 2011 23:45 ]
Naslov:  Elsa prenosi obavijesti...

PEČATI ZA POKAZ
Dragi studenti obavještavamo vas da se pečat na potvrdama za pokaz, koji daje Studentski zbor, više ne može dobiti u studentskoj prostoriji na faksu, i tako će biti do daljnjeg. Pečat možete dobiti od 10 do 13h u novim Studentskim prostorijama u kampusu pokraj sportskih terena (poviše FESBa)- nova bijela zgrada s plavim krovom, piše na njoj STUDENTSKI ZBOR- ako je netko ne bude mogao naći ili je uspije falit- plaćamo piće.

Autor/ica:  ELSA [ 17 sij 2011 23:45 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Humanitarna akcija

Kolege iz zbora zamolili su da podržimo njihovu akciju, pa prenosimo:

Studentski zbor poziva u utorak 18. siječnja studente na HUMANITARNU AKCIJU 'SVIMA DOBAR TEK'.
Potrošite dnevne limite, potražite kutije u kojima možete u humanitarne svrhe ostaviti onoliko hrane koliko ste u mogućnosti, pomozite onima kojima je pomoć potrebna i zajedno upozorimo nadležne kako bi poboljšali stanje u menzama.

Skupljena hrana donirat će se splitskom Caritasu, pa eto ekipa, navalite i ispraznite nam menzu do zadnje sardine s povrćem ;-)
Ajmo ELSići- pokažimo ELSA Spirit

Autor/ica:  ELSA [ 17 sij 2011 23:46 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Tribina za brucoše i ostale studente gladne informacija

Kolegice i kolege,

U četvrtak 20.01.2011. u 15 h, u Dvorani 1 na Pravnom fakultetu u Splitu, Studentski zbor će održati malu tribinu kolegama studentima na temu „Studiranje na Pravu“.

Na tribini će biti razgovora o sustavu studiranja na našem Fakultetu, objašnjavanje brucošima o pravima, obvezama i svim nejasnoćama koje imaju, a nisu imali prilike koga pitati.

Tribina se organizira na inicijativu brucoša Upravnog studija, ali uz njih namjenjena je svim studentima Pravnog fakulteta te Vas sve zainteresirane i pozivamo da nam se pridružite, pitate ili podijelite neko iskustvo sa Vašim kolegama, a smatrate da će im pomoći u daljnjem studiranju.

Eto ELSA prenosi obavijest i preporučuje vam da iskoristite tribinu i prikupite vrijedne informacije kojih nikada dosta.

Autor/ica:  ELSA [ 31 ožu 2011 09:16 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Studenti Splitskog sveučilišta, prvi put u povijesti u prilici ste izabrati NajProfesora svog faksa. Sudjelujte u ovom izboru!

http://www.sveuciliste-u-sjeni.org/nomi ... esora.html

Autor/ica:  ELSA [ 31 ožu 2011 12:01 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Prezentacija Nasciturusa prošla odlično :-) Tko nije dobio svoj primjerak može ga zatražiti u studentskim prostorijama.

Autor/ica:  angry candy [ 05 tra 2011 12:57 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

:thumbsup

Autor/ica:  ELSA [ 23 svi 2011 22:26 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Drage kolegice i kolege,
sutra, 24.05.2011. u 12 h u Dvorani 1 na Pravnom fakultetu u Splitu gostovat će predsjednica Nacionalnog odbora za europske integracije prof.dr.sc. Vesna Pusić, pa Vas Dekan i Studentski zbor pozivaju da poslušate predavanje o pregovorima Republike Hrvatske i ulasku u Europsku uniju. Pridružite se :-)

Autor/ica:  elek [ 23 svi 2011 22:45 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

:damnfunny

Autor/ica:  sunce [ 25 svi 2011 07:40 ]
Naslov:  Re: Elsa prenosi obavijesti...

Studentski dan športa i aktivizma


U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Splitskog Sveučilišnog športskog saveza, Sveučilišne športske udruge i zajedno sa Hrvatskim sveučilišnim športskim savezom u petak 27. svibnja na splitskoj Rivi obilježiti će se Studentski dan športa i aktivizma. Bogati športski i zabavni sadržaj započeti će u 10 sati, a trajati će do kasno u noć.

Studenti iz Zagreba i Osijeka također će obilježiti ovaj dan sličnim manifestacijama, dok će studenti u Rijeci ove godine to napraviti ranije, a sve u svrhu promocije sveučilišnog športa i studentskog aktivizma na fakultetima.

U športskom dijelu programa održati će se turniri u uličnom nogometu, uličnoj košarci i mini rukometu za ekipe od tri igrača (sa jednim igračem kao zamjena), a biti će i prezentacija grupnih oblika vježbanja i borilačkih vještina poput aerobika i break dance-a. U više zabavnom i malo manje športskom duhu biti će održan i mali turnir od tri discipline (potezanje konopa, trčanje u vrećama i kviz) u kojem će deseteročlane ekipe braniti boje svojeg fakulteta. I studentske udruge predstaviti će se svima zainteresiranima svojim edukativnim materijalima, a cjelodnevni sadržaj biti će popraćen ritmom DJ-a.

Športski dio:
-ulični nogomet (3 igrača + 1 zamjena)
-ulična košarka (3 igrača + 1 zamjena)
-mini rukomet (3 igrača + 1 zamjena)
-aerobik
-break dance

Zabavno-športski dio (ekipe 10 članova):
-potezanje konopa (5 sudionika)
-trčanje u vrećama (5 sudionika)
-kviz (5 sudionika)

Edukativni dio:
-predstavljanje studentskih udruga

Navečer uz proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada atmosferu će dodatno podići Marijan Ban i Diktatori.

Sve ekipe koje budu sudjelovale biti će nagrađene, a hrana i piće za sudionike natjecanja su besplatni. Prijaviti se možete do 25. svibnja na e-mail adrese zbor@szst.hr i sport@unist.hr, na mobitel 091/44 33 916 ili fax 021/383 441.


VIDIMO SE :-)

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/