Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 16 lis 2024 09:14.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
PostPostano: 29 stu 2012 20:43 
김정일

Danny je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:
jane doe je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:
imali tko kakva iskustva u vezi diplomskog kod Radica, mislim se da uzmem u njega diplomski ili u Rudolfa? Kod koga je opcenito najbolje uzeti diplomski?
jeli se sad treba uzeti tema za diplomski ili pocetkom drugog semestra?

Mislim da nije baš pitanje kod koga bi bilo dobro uzet diplomski nego kod koga možeš uzet diplomski,jer većina tih profesora koji su poželjni za diplomski jer ne cjepidlače i relativno brzo se s njima sve dogovoriš su zauzeti,i kod njih ne možeš,jer se ljudi upisuju na te liste puno ranije nego do diplomskog dođu.Tako da ti je najbolje otić od profesora do profesora za kojeg misliš da je ok i upisat se tj odabrat temu. Ja sam čekala dok su mi ostali još dva ispita i jedva sam uspila naći slobodnog profesora(mislim nisam išla u kačera ili nedajbože one iz obiteljskog..),jer iako je to po meni glupo ljudi kad upišu zadnju godinu izaberu temu,i onda te ispite polažu ko zna koliko,i ko zna kad će doći do diplomskog ali time zauzimaju misto,jer valjda ima određeni broj studenata koji mentor u toku akademske godine može uzet.
Šta se tiče Radića,čela sam da je ok ali i da ljudi to malo izbjegavaju(jer kao glupo im diplomitar s temom iz opp..),Rudolf je isto koliko znam ok ali u njega nema mista uglavnom...najbolje ti je da provjeriš koji su ti raspoloživi profesori pa ćeš se onda lako odlučit.

i u koga si na kraju uspjela dobiti temu za diplomski? a bila sam danas u Rudolfa i ka sta kazes je vec zauzet. pa ne znam u koga dalje da krenem. kakav je Sesar? i kad su mu konzultacije znali itko?

mladji bacic i sinkovic apsolutno za preporuciti sto se tice diplomskog...

+1

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2013 19:20 
Početnik

Narode moj jučer sam diplomirao kod prof. Primorac i svakako bi preporucio. Malo sam imao problema oko tehnicke naravi rad jer i nisam bas procitao upute o pisanju. Jako brzo zakaze obranu kada je rad gotov, radi se o par dana samo. Uljudna, strpljiva i moze sve odraditi mailom.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lip 2013 19:45 
Forumaš

Imam jedno pitanje.
Mora li obrana rada bit zakazana u ispitnom roku i ako da, može li biti zakazana u istom roku u kojem je položen zadnji ispit?

Pitam jer će mi najvjerojatnije ostati jedan izborni ispit za drugi dio roka u 7. mjesecu, a želja mi je diplomirati do kraja 7. mjeseca.

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2013 14:53 
김정일

Muholovac je napisao/la:
Imam jedno pitanje.
Mora li obrana rada bit zakazana u ispitnom roku i ako da, može li biti zakazana u istom roku u kojem je položen zadnji ispit?

Pitam jer će mi najvjerojatnije ostati jedan izborni ispit za drugi dio roka u 7. mjesecu, a želja mi je diplomirati do kraja 7. mjeseca.

Ako će ti profesor izaci u susret, i zakazti komisiju...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2015 15:18 
Početnik

Imam jedno pitanje?! Zna li netko kakve informacije o tome što sve prof. Punda traži za diplomski rad???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2015 20:28 
Aktivan

Molim vas, ako ima tko da piše ili je pisao kod Rudolfa diplomski da mi se javi na pp!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2015 14:30 
Aktivan

Poštovani kakav je Ivkošić za uzet diplomski iz trgovačkog?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2015 08:22 
Početnik

Takodjer pitam isto kao mala pravnica :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lip 2016 23:25 
Aktivan

Ako je netko imao diplomski kod Kačera ili zna nekoga tko je imao, molim vas da mi javite na pp

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2016 13:53 
Početnik

Obranila diplomski prošli petak. Imala sam temu iz Ustavnog prava kod prof.Bačića,obrana prošla super i odlučila sam uopće ne davati komisiji nikakve poklone jer mi je to seljački. Jedino mentoru jer je čovjek stvarno kralj na kvadrat,ali to sam odlučila obaviti na konzultacijama kad smislim adekvatan poklon jer sam potencijalne poklone prethodno popila.

Elem,uvjerenje se čeka par dana jer nakon što predate one sve papire,uvjerneje oni izrađuju i nose dekanu na potpis,ali svakako inzistirajte na tome da dođete po njega osobno jer referada poštu šalje po golubovima sudeći po tome koliko kolege čekaju na uvjerenje.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2016 13:56 
Početnik

mala_pravnica je napisao/la:
Poštovani kakav je Ivkošić za uzet diplomski iz trgovačkog?

Odličan,kolega mi imao kod njega i obranio poč.9,nije mu uoće bilo nikakvih zastoja u komunikaciji,dobio odma kod njega sve materijale,nije imao neka komplicirana pravila za izraduz diplomskog i bilo sve super.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2016 13:57 
Početnik

E,još jednu sitnicu. Sve ono što odslušate na onoj radionici Izvannastavne aktivnosti o izradi diplomskog-zanemarite,jerbo mentor je taj koji određuje pravila.
Naime,vodila sam se prema uputama sa radionice za izradu naslovnice pa mi sve iskriža. Tako da,to je sve lijepo all potpuno beskorisno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 vel 2017 20:40 
Aktivan

Pozdrav kolege!

Zanima me jeli netko uzimao diplomski u prof. Medić iz međunarodnog privatnog prava, i kakvi su dojmovi općenito ? Je li zahtjevna puno ?? Hvala!! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 vel 2017 12:46 
Početnik

pravnik007 je napisao/la:
Pozdrav kolege!

Zanima me jeli netko uzimao diplomski u prof. Medić iz međunarodnog privatnog prava, i kakvi su dojmovi općenito ? Je li zahtjevna puno ?? Hvala!! :cheers

Di ćeš kod nje majke ti... :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2017 17:58 
Početnik

Kakva je prof.Bilic kao mentor za diplomski?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2017 13:34 
Početnik

inanaaa je napisao/la:
pravnik007 je napisao/la:
Pozdrav kolege!

Di ćeš kod nje majke ti... :roll:

Biži vratit će te na prvu godinu,ni slučajno hahaha.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 ruj 2017 16:12 
Početnik

Iskustva s prof. Cizmicem? Jeli zahtjevan i koliko je dostupan u vezi diplomskog?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: