Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 14 ruj 2024 15:20.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 04 lis 2011 11:33 
Aktivan

Pa ja sam danas vidjela 2 obrane i oboje su nosili neki poklon. :mrgreen: Nisu ih odbili.

još jedno pitanje: kome se i kada daju ona 2 preostala primjerka rada? jer neki mi kažu (s drugih fakulteta), da se sva 3 predaju referadi! :?
a mislim da to nije kod nas tako. :lol:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2011 13:23 
Sega mega kul forumaš

Pa mislim da ide:
1-tebi (jer, kao, to su originali, pa moraš i ti imat svog)
1-referadi (za arhivu, da ne bude kao i sa magistrom Đapijem)
1-profesoru (arhiva, ali i za pokazivanje drugim studentima)
Svi bi trebali biti identični, ali kako sam i sam svjedočio, to nije i nemora biti tako... Naime, jedan lik je došao s jednim primjerkom i to još jadno uvezanim, a kao drugi primjerak priložio je neki cijeli išarani iz kojeg je učio (trečeg nije ni bilo).

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2011 11:06 
Forumaš

U mom slučaju jedan je primjerak osta mentoru, 2 referadi (rekli su mi da 3 moram donit u referadu, na kraju su mi jedan vratili).

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2011 14:10 
Aktivan

abondazieri je napisao/la:
U mom slučaju jedan je primjerak osta mentoru, 2 referadi (rekli su mi da 3 moram donit u referadu, na kraju su mi jedan vratili).

Moje uopće u referadi nisu htjeli, pa je mentor uzeo dva komada a jedan sam ponio kući :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2011 14:26 
Aktivan

hvala na odgovorima. :lol:
vidim da je svakome drugačije. :damnfunny

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
 Naslov: Diplomski
PostPostano: 06 lis 2011 12:18 
Aktivan

Nestao mi je komentar od jučer... :? Ma, u svakom slučaju, treba napravit tri komada, i velika je šansa da će profesori biti zadovoljni i s najjeftinijim uvezom (spirala i sl.), samo za svaki slučaj treba pitati. Pa onda - tko uzme, uzme, glavno da ste obavili svoje :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2011 12:24 
Početnik

upisala sam 5.godinu ove godine.. imam jos 2 ispita s 4. jel ja vec sad na pocetku godine biram mentora za diplomski? kad bih to trebala?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 sij 2012 12:30 
Početnik

Moze mi netko reci gdje da nabavim primjer diplomskog rada.
Upravi studij Split
Hitno mi je .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 sij 2012 19:41 
Sega mega kul forumaš

Željka... je napisao/la:
Moze mi netko reci gdje da nabavim primjer diplomskog rada.
Upravi studij Split
Hitno mi je .

To ti samo mentor može dati...
Iako, otiđi dole u knjižnicu i/ili periodike pa pitaj njih imaju li što. Ne znam gdje arhiviraju diplomske (valjda nisu u dekanatu) radove, ali otiđi dole pa pitaj, sigurno će ti nešto odgovoriti.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 vel 2012 13:45 
Početnik

Jel netko imao diplomski kod Šinkovića? Jel profesori pitaju samo općenito na diplomskom ili ti postavljaju pitanja iz rada? :sossos:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 vel 2012 14:16 
김정일

honey je napisao/la:
Jel netko imao diplomski kod Šinkovića? Jel profesori pitaju samo općenito na diplomskom ili ti postavljaju pitanja iz rada? :sossos:

Postavljaju ti pitanja iz rada, ali uistinu minimum minimuma te pitaju....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 vel 2012 12:52 
Forumaš

Jeli netko imao diplomski kod bolanče, čula sam da kod njega nekad bude komisija a nekada ne, i dali puno pita? meni će ubrzo biti obrana pa me zanimaju vaša iskustva

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 ožu 2012 19:46 
Aktivan

jel netko pisao diplomski kod punde? Ima li kakvih iskustava?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 ožu 2012 20:00 
Veteran

Eto i ja diplomirao :happy , obrana rada je manje više pro forma, malo pričate o temi par pitanja vam možda postave i to je to barem meni na pomorskom bilo i hvala svim nasciturovcima na pomoći :) !

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 tra 2012 11:39 
김정일

propalica je napisao/la:
Eto i ja diplomirao :happy , obrana rada je manje više pro forma, malo pričate o temi par pitanja vam možda postave i to je to barem meni na pomorskom bilo i hvala svim nasciturovcima na pomoći :) !

čestitam :happy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 tra 2012 17:16 
Aktivan

propalica je napisao/la:

čestitke! tko ti je bio mentor? I molim te reci jesi išta poklanjao mentoru i članovima komisije? meni je obrana 11.4., a ne znam bi li išta poklanjala....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 tra 2012 11:09 
Veteran

Maarina je napisao/la:
propalica je napisao/la:

čestitke! tko ti je bio mentor? I molim te reci jesi išta poklanjao mentoru i članovima komisije? meni je obrana 11.4., a ne znam bi li išta poklanjala....

Hvala na čestitkama, prof. Amižić mi je bila mentor, izričito je rekla da ništa ne donosim pa sam tako i napravio.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 tra 2012 11:19 
-Admin-

propalica je napisao/la:

čestitam ti :celebrate :happy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 tra 2012 22:18 
-Moderator-

purple_rain je napisao/la:
propalica je napisao/la:

To propalice. :seewhy :seewhy :seewhy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 tra 2012 14:51 
Veteran

Grotius je napisao/la:
propalica je napisao/la:

Hvala ljudi svima. Koliko se čeka potvrda s faksa kad obraniš rad, jel oni to stvarno pošalju ili bi treba osobno ići tamo?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 tra 2012 17:41 
김정일

propalica je napisao/la:
Grotius je napisao/la:
propalica je napisao/la:

Hvala ljudi svima. Koliko se čeka potvrda s faksa kad obraniš rad, jel oni to stvarno pošalju ili bi treba osobno ići tamo?

Pošalju ti doma potvrdu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 tra 2012 19:05 
Veteran

Hvala!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 tra 2012 17:07 
Aktivan

koliko treba (i treba li uopće) kupiti takse i donijeti kad dođeš na obranu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 tra 2012 18:32 
Forumaš

ne triba nikakva taksa,ja sam dipl u 12 misec i nisam tribala nikakvu taksu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 tra 2012 20:18 
김정일

jane doe je napisao/la:

ja kad sam diplomirao, morao sam dati taksu...
20 kn, ili 2 x 20 ?
tako nešto

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 tra 2012 21:34 
Aktivan

da mi se riješiti obrane, lako ću onda za taksu, nego vidila sam da je netko spomenuo već taksu, pa pitam da znam

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 tra 2012 11:53 
Veteran

Inso je napisao/la:
jane doe je napisao/la:

ja kad sam diplomirao, morao sam dati taksu...
20 kn, ili 2 x 20 ?
tako nešto

nema više takse :) .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 tra 2012 22:18 
Aktivan

ljudi moji, diplomirala i ja. Ocjena naravno 5. obrana je trajala neke 3-4 minute. Profesorica Barić-Punda mi je bila mentorica. Sve super prošlo, lakše nego ijedan ispit - čista formalnost. Hvala svima s nasciturusa koji su svojim postovima pomogli....
Za buduće generacije- profesorica je odlična mentorica. Prvi put kada sam došla kod nje dala mi je temu za diplomski. Drugi put sam donijela rad na uvid i odmah mi je odredila datum obrane. Samo ju je malo teže naći na faxu, 3 puta sam je tražila u vrijeme konzultacija, i niti jedan put se nije pojavila. Znači uzalud sam potrošila 3 tjedna. Al sve je ok, na obrani je bila super.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 tra 2012 06:12 
Početnik

Moram li prije obrane donjeti rad kod profesora i koliko ranije ?
I kad prijavljujem obranu diplomskog moram li napisati datum kada mi je obrana ili to mogu naknadno?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 tra 2012 12:47 
Aktivan

koliko treba referadi da od zadnjeg ispita testiraju ili kako se to vec zove , index? jel to bude brzo gotovo ?u kojem roku otad mogu diplomirat?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 tra 2012 21:15 
Aktivan

Željka... je napisao/la:
Moram li prije obrane donjeti rad kod profesora i koliko ranije ?
I kad prijavljujem obranu diplomskog moram li napisati datum kada mi je obrana ili to mogu naknadno?

pa odneseš mentoru rad na provjeru, ako je mentor zadovoljan radom, reče ti datum obrane i tada doneseš uvezen rad, tj 3 primjerka. Ja sam tada otišla u referadu i pitala za prijavu, al ništa ti ne treba, samo dođeš 10ak min prije obrane u referadu i to je to.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 tra 2012 21:17 
Aktivan

leptiricaa je napisao/la:
koliko treba referadi da od zadnjeg ispita testiraju ili kako se to vec zove , index? jel to bude brzo gotovo ?u kojem roku otad mogu diplomirat?

to ti traje par dana. al svakako čim položiš zadnji ispit odnesi index na provjeru. Znači nemoj čekati da napišeš diplomski i da ti mentor odredi datum obrane

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 svi 2012 14:39 
Aktivan

jeli tko imao obranu kod Bolanče,kad mu odnesen rad u kojem najkraćem roku mi može odredit obranu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2012 14:47 
-Admin-

Kakva je trenutno situacija s cijenama printanja i uvezivanja?
Isplati li se obilaziti druge kopirnice po gradu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2012 18:34 
김정일

Josephine je napisao/la:
Kakva je trenutno situacija s cijenama printanja i uvezivanja?
Isplati li se obilaziti druge kopirnice po gradu?

uvezivanje pogledaju u FESB-a, duplo jeftiniji od gulikoža :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 stu 2012 20:53 
Početnik

imali tko kakva iskustva u vezi diplomskog kod Radica, mislim se da uzmem u njega diplomski ili u Rudolfa? Kod koga je opcenito najbolje uzeti diplomski?
jeli se sad treba uzeti tema za diplomski ili pocetkom drugog semestra?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 stu 2012 11:45 
Forumaš

zvijezdica je napisao/la:
imali tko kakva iskustva u vezi diplomskog kod Radica, mislim se da uzmem u njega diplomski ili u Rudolfa? Kod koga je opcenito najbolje uzeti diplomski?

Mislim da nije baš pitanje kod koga bi bilo dobro uzet diplomski nego kod koga možeš uzet diplomski,jer većina tih profesora koji su poželjni za diplomski jer ne cjepidlače i relativno brzo se s njima sve dogovoriš su zauzeti,i kod njih ne možeš,jer se ljudi upisuju na te liste puno ranije nego do diplomskog dođu.Tako da ti je najbolje otić od profesora do profesora za kojeg misliš da je ok i upisat se tj odabrat temu. Ja sam čekala dok su mi ostali još dva ispita i jedva sam uspila naći slobodnog profesora(mislim nisam išla u kačera ili nedajbože one iz obiteljskog..),jer iako je to po meni glupo ljudi kad upišu zadnju godinu izaberu temu,i onda te ispite polažu ko zna koliko,i ko zna kad će doći do diplomskog ali time zauzimaju misto,jer valjda ima određeni broj studenata koji mentor u toku akademske godine može uzet.
Šta se tiče Radića,čela sam da je ok ali i da ljudi to malo izbjegavaju(jer kao glupo im diplomitar s temom iz opp..),Rudolf je isto koliko znam ok ali u njega nema mista uglavnom...najbolje ti je da provjeriš koji su ti raspoloživi profesori pa ćeš se onda lako odlučit.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 stu 2012 00:45 
Početnik

jane doe je napisao/la:

Mislim da nije baš pitanje kod koga bi bilo dobro uzet diplomski nego kod koga možeš uzet diplomski,jer većina tih profesora koji su poželjni za diplomski jer ne cjepidlače i relativno brzo se s njima sve dogovoriš su zauzeti,i kod njih ne možeš,jer se ljudi upisuju na te liste puno ranije nego do diplomskog dođu.Tako da ti je najbolje otić od profesora do profesora za kojeg misliš da je ok i upisat se tj odabrat temu. Ja sam čekala dok su mi ostali još dva ispita i jedva sam uspila naći slobodnog profesora(mislim nisam išla u kačera ili nedajbože one iz obiteljskog..),jer iako je to po meni glupo ljudi kad upišu zadnju godinu izaberu temu,i onda te ispite polažu ko zna koliko,i ko zna kad će doći do diplomskog ali time zauzimaju misto,jer valjda ima određeni broj studenata koji mentor u toku akademske godine može uzet.
Šta se tiče Radića,čela sam da je ok ali i da ljudi to malo izbjegavaju(jer kao glupo im diplomitar s temom iz opp..),Rudolf je isto koliko znam ok ali u njega nema mista uglavnom...najbolje ti je da provjeriš koji su ti raspoloživi profesori pa ćeš se onda lako odlučit.

i u koga si na kraju uspjela dobiti temu za diplomski? a bila sam danas u Rudolfa i ka sta kazes je vec zauzet. pa ne znam u koga dalje da krenem. kakav je Sesar? i kad su mu konzultacije znali itko?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 stu 2012 20:28 
Sega mega kul forumaš

jane doe je napisao/la:

i u koga si na kraju uspjela dobiti temu za diplomski? a bila sam danas u Rudolfa i ka sta kazes je vec zauzet. pa ne znam u koga dalje da krenem. kakav je Sesar? i kad su mu konzultacije znali itko?

mladji bacic i sinkovic apsolutno za preporuciti sto se tice diplomskog...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 stu 2012 13:41 
Forumaš

Ja sam bila kod Ž. Primorac i bila mi je odlična,sve smo se putem maila dogovarali,bilo je relativno brzo,dala mi je litereturu i savjete kako i šta,sve u svemu odlična je.Mislim da ti u sesara nema mista i nije baš poudan za pojavit se na faksu u dogovoreno vrime ,znam da bolanča je dosta poželjan ali isto zauzet,koliko sam čula Amižićka je isto ok..Ja sam se par dana raspitivala,ko je kakav,bilo mi je bitno pošto nisam u st da kad se dogovorimo da se taj prof i pojavi na faksu što kod nekih nije slučaj,ili da u relativno brzom roku odgovori na mail,da ne gubim vrime bezveze pišući taj rad 3 miseca.Meni je ona odobrila konačnu verziju rada u pon,u četvrtak je bila obrana.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: