Ukoliko ovdje ima kolega iz Knina ili okolice- udruga 'Hoću kući' traži studenta prava ili diplomiranog pravnika za stručnu praksu od nekoliko mjeseci (po dogovoru), a ukoliko student pokaže interes i dobar rad, nudi mu se zapošljenje. Djelatnosti udruge su (kako stoji na netu):pružanje humanitarne pomoći; provođenje edukativnih programa za nevladine udruge i građanske inicijative; podrška razvoju volonterizma u zajednici; promicanje i zaštita ljudskih prava; te ostale djelatnosti utvrđene odredbom članka 13. Statuta Udruge.HUMANITARNA (uz suglasnost Ministarstva rada i soc. skrbi). Trenutno pišu masu projekata koje prijavljuju za pretpristupne fondove EU-a, pa ako ima kolega koji si tu žele izbrusit znanje- javite se ljudima Ja sam kolegica sa zagrebačkog Prava i volontirala sam u UNHCR-u i tamo sam upoznala predsjednicu te udruge pa me zamolila da im pomognem da nađu nekoga. Žena je jako vrijedna i sposobna, povratnica u Knin... mail na koji se možete javljati je:hocukuci@zamir.net! eto, registrirala sam se na vaš forum samo radi ovog, tak da se nadam da ću nekog usrećit ;) pozdrav iz Zagreba