Nasciturus Forum
https://nasciturus.com/forum/

Posao
https://nasciturus.com/forum/viewtopic.php?f=75&t=2450
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  O Ren Ishii [ 23 ruj 2011 10:31 ]
Naslov:  Posao

Ukoliko ovdje ima kolega iz Knina ili okolice- udruga 'Hoću kući' traži studenta prava ili diplomiranog pravnika za stručnu praksu od nekoliko mjeseci (po dogovoru), a ukoliko student pokaže interes i dobar rad, nudi mu se zapošljenje. Djelatnosti udruge su (kako stoji na netu):pružanje humanitarne pomoći; provođenje edukativnih programa za nevladine udruge i građanske inicijative; podrška razvoju volonterizma u zajednici; promicanje i zaštita ljudskih prava; te ostale djelatnosti utvrđene odredbom članka 13. Statuta Udruge.HUMANITARNA (uz suglasnost Ministarstva rada i soc. skrbi). Trenutno pišu masu projekata koje prijavljuju za pretpristupne fondove EU-a, pa ako ima kolega koji si tu žele izbrusit znanje- javite se ljudima Ja sam kolegica sa zagrebačkog Prava i volontirala sam u UNHCR-u i tamo sam upoznala predsjednicu te udruge pa me zamolila da im pomognem da nađu nekoga. Žena je jako vrijedna i sposobna, povratnica u Knin... mail na koji se možete javljati je:hocukuci@zamir.net! eto, registrirala sam se na vaš forum samo radi ovog, tak da se nadam da ću nekog usrećit ;) pozdrav iz Zagreba :)

Autor/ica:  beno84 [ 09 ruj 2012 14:46 ]
Naslov:  Re: Posao

i ukoliko su Srbi :damnfunny

Autor/ica:  Michel [ 04 lis 2014 10:30 ]
Naslov:  Re: Posao

Trenutno pišu masu projekata koje prijavljuju za pretpristupne fondove EU-a, pa ako ima kolega koji si tu žele izbrusit znanje- javite se ljudima Ja sam kolegica sa zagrebačkog Prava i volontirala sam u UNHCR-u i tamo sam upoznala predsjednicu te udruge pa me zamolila da im pomognem da nađu nekoga. Žena je jako vrijedna i sposobna, povratnica u Knin... mail na koji se možete javljati je:hocukuci@zamir.net! eto, registrirala sam se na vaš forum samo radi ovog, tak da se nadam da ću nekog usrećit ;) pozdrav iz Zagreba

Autor/ica:  Jessy [ 12 lis 2014 18:11 ]
Naslov:  Re: Posao

Imam neku ponudu od odvjetničkog ureda iz Bosne i Hercegovine.

Imam od bake pansion od 36,5 metara četvornih i plaću od 3.900,00 kuna mjesečno. (sama plaćam režije struju vodu,...)

Period rada bi bio 2 godine, radno vrijeme od 09:00h do 18:00h stim da se može raditi po potrebi i više, te da nekad radim i vikendom ali od doma.

Uslovi su bili dvojno državljanstvo R. Hrvatske i BiH (radi upošljavanja jer u tom slučaju nisam „stranac“), a odvjetnički ured ima dobru saradnju sa nekim Hrvatskim odvjetničkim uredima, i valjda klijente kompanije iz Hrvatske registrirane u Bosni i Hercegovine.
Trenutno sam u Bosni na odmoru kod rodbine, roditelji su mi iz BiH, ali sam sveučilište završila u Hrvatskoj.

Sada me živo zanima, kako da reglišem da se te dvije godine rada u inostranstvu računaju u Hrvatskoj kao uslov za polaganje pravosudnog ispita ? Jer bi se potom vratila u Split ili Zagreb ?

Autor/ica:  Inso [ 12 lis 2014 21:39 ]
Naslov:  Re: Posao

Jessy je napisao/la:
Sada me živo zanima, kako da reglišem da se te dvije godine rada u inostranstvu računaju u Hrvatskoj kao uslov za polaganje pravosudnog ispita ? Jer bi se potom vratila u Split ili Zagreb ?Nikako.
Ne obavljaš praksu na području RH.

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/