Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 15 lip 2026 00:12.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 21 lip 2014 10:10 
Aktivan

je li 1.7. prvi dio roka?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2014 10:10 
Aktivan

je li 1.7. prvi dio roka?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2014 14:14 
Forumaš

mislim da je..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2014 14:35 
Početnik

prvi dio roka je do 3.7.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 lip 2014 10:37 
Početnik

tiki424 je napisao/la:
jel moze netko stavit pitanja s pismenog 17.6.?, kako je bilo.... hvala

HK, definicija renvoi, mjerodavno pr za oblik pr akata i iznimke
aktorska kaucija, kako stranci dokazuju identitet, stjecanje stalnog boravka
pr i posl sp fiz os, sklapanje dipl-konzul braka,mjero pr za plaćanje prevoznine, mjero pr za stvarna prava na brodu u gradnji
retorzijska nadležnost, rezerve nyk
uredba 593/2008: prinudni propisi i polje primjene
uredba 44/2001 prebivalište pr osoba, litispendencija

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lip 2014 08:36 
Početnik

ivancicamaslacak89 je napisao/la:
tiki424 je napisao/la:
jel moze netko stavit pitanja s pismenog 17.6.?, kako je bilo.... hvala

HK, definicija renvoi, mjerodavno pr za oblik pr akata i iznimke
aktorska kaucija, kako stranci dokazuju identitet, stjecanje stalnog boravka
pr i posl sp fiz os, sklapanje dipl-konzul braka,mjero pr za plaćanje prevoznine, mjero pr za stvarna prava na brodu u gradnji
retorzijska nadležnost, rezerve nyk
uredba 593/2008: prinudni propisi i polje primjene
uredba 44/2001 prebivalište pr osoba, litispendencija

hvala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 lip 2014 11:53 
Početnik

jel zna netko koji je kriterij ocjenjivanja na pismenom? jel se mora iz svakog dijela nesto rijesiti ili se ide na samo na odreden broj tocnih????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2014 16:46 
Početnik

Ne znam koji su kriteriji. Kad dođeš na usmeni profa kaže: loš pismeni, pismeni na granici, šaren pismeni, dobar pismeni, jako dobar itd. ali ne kaže koliko si bodova ima. Jučer je na ispitu rekla da triba riješit veći dio tako da...vjerojatno ko svi pismeni do sad, prolaz zahtjeva minimalno 51%...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2014 21:42 
Početnik

Pitanja sa pismenog ispita 1.7.

unutarnji izvori mpp koji su na snazi, procesni javni poredak,promjenjivost statuta-opća rješenja, mjerodavno pravo kod sklapanja braka, koje je pravo mjerodavno za izvanugovornu odgovornost za štetu, aktorska kaucija, ustaljivanje sudske nadležnosti, dozvoljava li nyk ugovaranje rezervi, državna pripadnost pravorijeka prema ZA, mjerodavno pravo za oblik protesta, koje je pravo mjerodavno za privatnopravne odnose koji proizlaze iz ugovora o zapošljavanju članova posade broda, Uredba 44/2001.-prebivalište pravnih osoba, primjenjuje li se Uredba na arbitražu, Uredba 593/2008-polje priimjene mjerodavnog prava za ugovore, ZS-pod kojim će se uvjetima odobriti boravak stranca u RH, razlozi zbog kojih će se odobriti privremeni boravak stranca

Na usmenom pitanje iz svake cjeline bez obzira na napisani pismeni test, pitanja uobičajna - renvoi (3 pretpostavke), prethodno pitanje, opća međunarodna nadležnost prema ZRSZ, Uredba br.44/2001-uzdržavanje, mjerodavno pravo za odnos roditelja i djece

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2014 15:56 
Aktivan

Meni za pismeni nije nista rekla, ni dobar ni los- nije ga spomenula. A dobro sam ga napisala, sva pitanja odgovorila.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 srp 2014 03:02 
Početnik

stipica je napisao/la:
mateazd je napisao/la:
je li pisao itko seminar iz ovog predmeta? koje su teme?

za seminar nema tema nego dobiješ slučaj i pitanja koja moraš rješit..

Da li profesorica propita seminar kad joj se preda? Jer ja sam joj poslala mail koju temu da pišem i rekla mi je da sama odaberem... Nije spominjala nikakva putanja... Hvala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 srp 2014 12:20 
Početnik

Može li mi netko reći da li je bolje ispit spremati iz skripti za 1. i 2. kolokvij ili iz nove generacije plus uredba?
Hvala!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 kol 2014 12:22 
Početnik

Procitajte prvo Bosnić 1, i Bosnić 2, zatim pokusajte razumijet Sajka. (cca 10 dana da skuzite o cemu se radi).
Iako te sluzbene literature ima puno, virujte mi, ako ocete ista razumit i povezat procitajte bar 2 puta te 3 knjige!
Dok citate tj. ucite, drzite ZRSZ isprid sebe!
Zatim uzmite skripte za 1. i 2 kolokvij, ucite ih sta vise budete mogli. Prvo procitajte 5 puta, 6. put cete vec nesto i znati. Ja san ucila to cca 3 tjedna, bas ucila. Skriptu za 1.kolokvij naucite od a do ž a za 2. kol. ucite sve osim djelova di se spominju uredbe. to priskocite i ucite iz Sajka. Za to je dovoljno tjedan dana (ako prvi put vidite te stvari).
Kad savladate bosnića, sajka i skripte uzmite novu generaciju. Samo prodite pitanja i procitajte odgovore da vidite što će vas otprilike dočekati na ispitu. Pismenom, naravno. Usmeni je druga stvar. Pismeni mozete s lakocom proc iz nove g, ali mozete zaboravit da cete usmeni tako rijesit. Bitno je povezati gradivo, ali dug je put do toga! Na usmenom je profesorica korektna i trazi razumijevanje! Stoga ne ucite napamet i rade procitajte bosnica i sajka jer cete tek onda skuziti o cemu se radi. Eto.
Sretno svima

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 kol 2014 10:02 
Početnik

ej ljudi, di mogu nabavit skripte za prvi i drugi kolokvij??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 kol 2014 12:58 
Početnik

hanalana je napisao/la:
ej ljudi, di mogu nabavit skripte za prvi i drugi kolokvij??

u kopirnici nasuprot faksa

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 kol 2014 14:24 
Početnik

pozdrav, može li netko staviti uredbe tu na forum jer ih ne mogu pronaci?
znaci za 5 dio - europsko međunarodno pravo treba:
1)newyorška konvencija
2)uredba 44/2001
3) uredba 593/2008 ili još nesto?
hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 kol 2014 11:26 
Aktivan

koliko pitanja otprilike bude na pismenom i di mogu naci ovu uredbu 593/2008?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2014 16:46 
Forumaš

Jucerasnja pitanja, prolaznost?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2014 10:59 
Početnik

Iva newyoršku konvenciju imaš u skripti kolokvij 2, a uredbe u knjizi od Sajka (BU1 381.-413. str; Rim1 597.-609.str)... 28. je 2 prošlo, pitanja se ponavljaju

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2014 15:34 
Aktivan

Od 28 ljudi 2 prošlo?!

Pa jel itko ikada se zapitao od ljudi što se dešava sa ovim ispitom?

Ima li ikada ijedna priča da je netko tražio izuzeće profesora ? (tko onda dođe, iskustva?) pa ovo je teror, nepotreba ispit ovako derat studente.

Pa što je sa ovim silnim pravima o prolaznosti studenata (postotak) ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2014 16:09 
Forumaš

28.9. je proslo 2 ljudi. Od ne znam koliko. 28. je datum, ne broj ljudi

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2014 16:57 
Početnik

gala 12, hvala na objašnjenju, mislila san da će svima biti jasno ako napišem samo 28., al dobro.... Oxano stvarno ne razumin čemu ovoliko drame oko ispita kojem se literatura svodi na cc 100 str, a pitanja konstantno ponavljaju??! profesorica koja na prvi pogled ne izgeda pretjerano simpatična je jako ugodna i korektna, prilikom ispita ne pita ništa van literature, pita konkretna pitanja, ne izmišlja toplu vodu niti ide u detalje,da ti vremena da razmisliš, ako nešto i ne znaš pita dalje, na usmeni pušta i one kojima je ocjena pismenog 1.8...Da se razumimo, ni sama ovaj ispit nisam prošla iz 1. i većina kolega koje znam je ovaj ispit prošlo iz 2.,3. puta, al ne zato što je pismeni sastavljen od pitanja kojih nema u knjizi ili skripti, ne zato šta je profesorica zla vještica za koju treba tražit izuzeće nego zato šta ljudi dođu s nikakvim znanjem! Ja od nikog nisam čula da ga je bacila jer je zna ili da ga je pitala neko pitanje koje nije napisano već tu na forum... Stoga nema potrebe da demotiviraš kolege (pogotovo one koji još nisu izlazili na ovaj ispit) s pričama o "teroru"! :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2014 09:23 
Aktivan

@loptica222

Ajde mogu razumit GI, GII, Kazneno, KPP, Obiteljsko, Trgovačko, ma u biti što nabrajam sva prava mogu razumit ma čak od jedne dosadne uprave sve će to jednom pravniku trebat kad tad, ali kad će meni trebat MPP? Kad? Ljudima ostane zadnji ispit i onda od muhe radit NILSKOG konja, po meni nepotrebno. To je moje mišljenje.

A sam sam svjedočio vrlo neugodnom stavu profesorice koja čak zna nekad preć granicu ukusa sa epitetima spram studenta. Dakle nije baš med, cvijeće i mlijeko.

Ne domotiviram kolege nego samog sebe, meni je ostao kao zadnji ispit i zbog ovog ispita morat cu na bolonju, dobijam još ispita i tko zna koliko mi oteževa situaciju u životu. A zašto? Zato jer se trenira strogoća na benignom ispitu. Koliko god se trudili napravit MPP bitan, MPP je NEBITAN.

Zašto baš ovaj ispit mora imat pismeno-usmeno?! Kad je ovo tao cool profa?

Utemeljitelj katedre prof. Bosnić je druga, priča, raspitaj se malo prije nego opališ rafal prema drugima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 ruj 2014 15:57 
Početnik

Oxano da san tvoj komentar o teroru pročitala na topicu za G1, KZ, OP, G2, itd., onda vjerojatno ne bi ovako reagirala jer to bi mogla razumit, al ovako stvarno mi nije jasno u čemu je tvoj problem?! Ajde budi kolegijalan pa za vi kolega koji još ovu nisu položili podijeli s njima pitanja sa svog ispita, eto da i oni vide ta pitanja kojih nema u skripti i knjizi!
Budući da ne vidiš važnost MPP sve više dolazin do zaključka da uopće ovo nisi učija ili si učija ali ti jednostavno nije "silo"!
A što se tiče principa usmeno-pismeno, smatran da onom ko je učija usmeni ne predstavlja nikakav problem! Kad san ja odgovarala onda je s menom u kabinetu odgovarala jedna kolegica, koja je, budući da je prošla pismeni, na ispitu napisala minimalno 10-12 potpuno točnih odgovora što dovodi do zaključka da je učila el ako je već znala na toliko pitanja odg iz različitih cijelina... profesorica joj je postavila 4 pitanja (najopćenitija - pravni poredak, izvori, pravo mjerodavno za brak i ne mogu se sitit 4.).. ne da nije imala pojma, nego i ono što je počela govorit bolje da nije! Eto možda je zato usmeno-pismeni, zbog svih onih bubica, šalabahtera, mobitela, skripta ispod stola, itd.
Eto, budući da ti je toliko bitno da riješiš ovaj ispit što prije, preporučan ti da uzmeš skripte kolokovij 1 i 2 i uredbe koje san gori poviše napisala kolegama i zagriješ stolicu pa ćeš vidit kako sa znanjem nije problem proći! :mig: Sritno!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 ruj 2014 16:32 
Aktivan

@loptica222

Ma sve sam te ja razumi, sve stoji, pitanja su tu, pitanja imaš nabiflat, pa moraš razumit pa položit pismeno pa usmeno.

Ja sam proba učit po knjizi pa sam skonta da niti malo ne mozes saznat što su pitanja iz samog štiva. Nova generacija okej, malo sam više skonta ali mi se čini premršavo za proć ovako WOW težak ispit. Pročitao sam više puta skripte za kolokvij i definitvno su najkompletnije i sve je tu. Ali sad ne znam jesam ja jedini glup, meni se čini da sam tek poče skontavat situaciju kad sam naša ove skripte od pet cjelina po 5-6 listova mali fontovi, doslovno, pitanje-odgovor.

Sad sam puno više skonta, uglavnom kad prodjem svih 5 cjelina još par puta ću pročitat skripte da mi se prošire sama pitanja i ZRSZ, PZ, a mozda i ove manje sporedne zakoniće. Pa ću vidit.

Sve priznajem, ali da je od ovog nebitnog ispita napravljena halabuka, priznaj da je. Kad ću se ja bavit ovim? Ajde prebivalište, boravište, državljanstvo i eventualno ove osnove MPP-a ali kad će meni treba kolizijska pravila u ugovorima sklopljenim van HR isl...ma dajjjjjjjjjjj....meni treba LABUD i da oden sa ovog faksa. A ne da robijan još 3-4 ispita.

P.S. Koliko u pismenom moram riješit da dobijem šansu za usmeni?

OFF topick ako ne uspijen u ovi rok za 15 dana ima opet ako se ne varam 24.09?
OFF topcik ako ne uspijen položit uopće dodaju mi EUI i EUII koji su dosta zajebani i ostaje mi MPP, a koliko bi mora platit za to zadovoljstvo i ima li još nešto što sam zaboravio.

Hvala i pozdrav!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 ruj 2014 17:03 
Početnik

Je li moze netko staviti pitanja sto su bila na pismenom 28.08..i je li moguce da ih je samo proslo 2.. to je uzas buduci da pretpostavljam da ih je bilo dosta. Ja prvi put izlazim ispit,malo sam izasla iz toka jer sam rodila pa mi je kao da izlazim 1 ispit uopće, pa eto ako netko moze napisati pitanja sa pismenog od proslog roka puno bi pomogao..hvalaaa :please: :grin: :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 ruj 2014 13:37 
Aktivan

Evo za kolege ja sam se potrudio saznat.
Ako ne uspijete ko i ja položit MPP.
Morate platit 7400kn
Dodaje se EUROPSKOE I i EUROPSKO II
Te još 1 izborni.
Vridi za sve koji još nisu po bolonji. Moramo diplomirat do 30.9 (okej valjda bude i dekanski pa koji tjedan gore dole ne igra.)

Ispravite me ako imam krivi info.
Pozdrav i sretno svima! Do tad se moze jos puno zato navalite!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 ruj 2014 17:32 
Početnik

Istina je..samo ne znam sto se dogada ako bude dekanski prije 01.10 i polozimo sve ispite ,da li mozemo pisati nekakvu molbu da nam se odobri da branimo diplomski bez upisa u novu godinu. Pa necemo valjda zbog diplomskog morati placati 7400..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 ruj 2014 18:09 
Početnik

Na stranici faksa vam ima odluka o upisima u visu godinu. U njoj je navedeno ukoliko ostane samo diplomski rad za obranit placa se samo upisnina u iznosu od 350 kn.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 ruj 2014 18:12 
Početnik

Super...hvalaaa :)))

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 ruj 2014 15:31 
Početnik

Pismeni od 10.09.2014!
1.MPP-OPĆI DIO
a)Promjenjivost statuta i opca rješenja
b)Procesni javni poredak
c)Uobičajeno boravište
d) Unutrašnji izvori mpp-a koji su na snazi

2. PRAVNI POLOŽAJ STRANACA
ZS-u koju se svrhu moze odobriti privremeni boravak stranaca u RH
ZS-pod kojim će se uvjetima strancu odobriti stalni boravak u RH
ZRSZ-aktorska kaucija

3.POSEBNI DIO
ZRSZ-koje je pravo mjerodavno za sklapanje braka
ZRSZ-koje je pravo mjerodavno za izvanugovornu odgovornost za stetu
PZ-mjerodavno pravo za privatnopravne odnose koji proizlaze iz ugovora o zaposljavanju clanova posade broda.
ZM-mjerodavno pravo za oblik i rokove protesta

4.MGPP I ARBITRAZA
ZRSZ-ustaljivanje međunarodne nadleznosti
ZA-drzavna pripadnost pravorijeka
NYK-dozvoljava li konvencija ugovaranje rezervi, objasni

5. UREDBA 593/2008
a) Polje primjene mjerodavnog prava za ugovor
b)Kako konvencija normira pitanje nesposobnost

UREDBA 44/2001
a) Prebivalište pravnih osoba
b)Primjenjuje li se uredba na arbitrazu, objasnite?

I uz to pitala sam danas u referadi za dekanski rok, rekli su da jos nemaju nikakvu sluzbenu odluku,ali da kako sada stvari stoje da nece biti dekanskog roka!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 ruj 2014 20:40 
Početnik

Ovaj pismeni ispit se ponavlja vec treci put.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 08:31 
Aktivan

Agga je napisao/la:

Kako misliš u ovoj godini zadnjih par rokova?

Odlična je referada. Kao da jedva čekaju da ga ne bude, svih godina je bio, sad kad tjeraju stare studente neka ga ukinu. ROFL.
Kakva lakrdija od fakulteta. Sad kad je najpotrebniji oni ga ne stavljaju. :bow :facep: :facep: :facep: :facep:
Ali najviše me brine to što odluka se donosi tek 20.9. tu negdi je vijeće a oni već "znaju"!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 08:54 
Aktivan

Odluka o dekanskom roku se donosi 20.9?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 09:16 
Početnik

oxano je napisao/la:
Agga je napisao/la:

Kako misliš u ovoj godini zadnjih par rokova?

Odlična je referada. Kao da jedva čekaju da ga ne bude, svih godina je bio, sad kad tjeraju stare studente neka ga ukinu. ROFL.
Kakva lakrdija od fakulteta. Sad kad je najpotrebniji oni ga ne stavljaju. :bow :facep: :facep: :facep: :facep:
Ali najviše me brine to što odluka se donosi tek 20.9. tu negdi je vijeće a oni već "znaju"!

Ja sam bia u 7. misec izasa i sad u 9.-ti i oba puta mi je bia isti pismeni ispit. A cua sam da je jos jednom isti ovakav bia u 6. misec

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 ruj 2014 10:23 
Početnik

Mozda najkorektnija profesorica na fakultetu. Prosa pismeni (bio na granici) i na usmenom me profesorica bacila skroz opravdano. Prvi put izlazim i nisam bio skroz spreman i na usmenom nisan zna (pitanja normalna, nista van literature). Vrlo jednostavno. Materija mozda je malo teska ali sjest i naucit (1. i 2.kol,zrsz i uredbe) i nikakvih problema nece bit

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 ruj 2014 12:36 
Aktivan

Obavještavaju se studenti IV. godine da se ispit koji je bio zakazan za 24. rujna 2014. godine, zbog odsutnosti predmetnog nastavnika, odgađa za ponedjeljak 29. rujna 2014. u 8,00 sati, u dvorani br. 6.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ruj 2014 16:05 
Aktivan

Uf ljudi pomagajte zabuca sam. Učio sam po Novoj generaciji. Onda sam primjetio da stranci su unutra po starom zakonu. Vidim da su izmjene u Vizama. Viza A i viza C. Iman ovaj procisceni tekst zakona. Jel moze netko rec sto se prominilo jos s obzirom da ne piše vezano uz radnu dozvolu, putni list, odboravanje ulaska stranca u RH itd....to mi sve djeluje isto.
Dakle sad ce mi nastat frka u glavi. Pomoć.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ruj 2014 16:35 
Aktivan

oxano je napisao/la:
Uf ljudi pomagajte zabuca sam. Učio sam po Novoj generaciji. Onda sam primjetio da stranci su unutra po starom zakonu. Vidim da su izmjene u Vizama. Viza A i viza C. Iman ovaj procisceni tekst zakona. Jel moze netko rec sto se prominilo jos s obzirom da ne piše vezano uz radnu dozvolu, putni list, odboravanje ulaska stranca u RH itd....to mi sve djeluje isto.
Dakle sad ce mi nastat frka u glavi. Pomoć.

imas u kolokvij 1.strance po novom zakonu :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 ruj 2014 19:16 
Aktivan

Hvala ti. Spasila si me. Sutra pocinjem ponavljat prve 3 cjeline pa da iman komplet. Valjda nece sad bit juke box u glavi :)
P.S. Zamini sam dilove u skripti nove za stare i stavio ih na drugo misto u skripti. A ne na kraju kao sto su bile tako da ce sad bit i u glavi bolje posloženo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: