Halo

Sad sam ove godine zavrsila srednju skolu.Odlucila se za pravni.Ajd upala sam super to mi je bio san i velka zelja(kao izvanredni)

.Malo me zasmetala ona cijena-7000 kuna(zasto tako puno?)

.Ali ajde NADAM se da nije bilo uzaludno baceno

.Cekam ja vec hmm 3 mjeseca

?kada ce nama izvanrednima pocet predavanja...Nista nista nista redoviti ono redoviti ovo-Raspored za redovite pa sad napravili raspored opet za redovite za zimu.Zovem ja referadu ne javljaju se ne javljaju se.Mene pocela bolit glava.Pucaju zivci

.Gledam na drugim pravnim fakultetima ono puunoo vijesti za izvanredne u vezi rokova,predavanja etc etc,sve lijepo objašnjeno i razjašnjeno.Samo ne tu na Splitskom

.Ono kao da ne postojimo.Diskriminacija

?Nisam Iz Dalmacije tako da ta referada i ta stranica su mi ama bas sve!Kao da ce oni nama poslat obavijesti i postom

.Eh?Ali sve je to ocajno.Oni tamo u referadi mutavi izvinite nist neznaju a stranica ocajna da ocajnija ne moze biti-meni se cini sve totalno neorganizirano i da ih uopce nije briga.Najvaznije da su oni nama drpili lovu u sva 3, 4 roka koliko ih je bilo.Sramota.Nista ne kuzim sva sam izgubljena

.Sve je to meni ko Kineski na tom Splitskom

Kao bit ce neki kolokviji iz Teorija drzave i prava u 3 dijela i neki semestri!Super mislim si ja ali

da li to vazi i za nas izvanredne?Cula sam neke spike da bi sad ovaj tjedan ili onaj drugi trebala pocet predavanja za nas ali ja mislim da oni nas

.Ja sam si nabavila knjige ajd barem to i ucim polagano.Ali bojim se da sta ne propustim da se ne zeznem zbog neznanja o fakultetima.Sta da dodjem sad 24.11 u ponedeljak u Split pa da budem sa redovnima

onak sneak sneak na njihovim predavanjima ili sta?Dal je onda moguce da se onda prijavim na tim predavanjima za redovite za te semestre i kolokvije?Meni nije bas lako.Radim + malo sam daleko.Nemogu svaki tjedan putovat natrag nazad gore dolje lijevo desno itd.Malo velki troskovi.Nemam uopce svoj index jer otkad sam bila prosla onaj prijemni nisam se vracala od tada.Nemam ni studomat.Neznam sta stim?Kak to otvorit?Sta je sa tim ispitima?Kada ih ja mogu pocet polagat i koje ispite?Dali su neke rokove ali ja to nist ne kuzim.Stvarno neznam nist

kako sve to funkcionira....???Se da nekome objasnit?I da govori istinu i samo istinu?Fala unaprid