Studentski život

ZAGIMUN 2010

Vijesti

Od 3. rujna do 9. rujna održat će se četvrti ZAGIMUN - The Zagreb International Model United Nations. Simulirat će se rad Vijeća sigurnosti, Vijeća ljudskih prava i Ekološkog programa UN-a. Osam sudionika sudjelovat će u izradi službenog časopisa Zaginews.

Registrirati se možete na idućem linku. Registrarcija traje JOŠ SAMO DANAS!

Participacija iznosi 55 €.

Službena stranica ZAGIMUNA

 

Memorijal Marijana Pedišića

Vijesti

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Uskoro se bliži 14.Zagreb Open - Jarun 2010 koji je ujedno i Memorijal Marijana Pedišića. To natjecanje u olimpijskom i supersprint triatlonu nosi naziv čovjeka kojega se smatra jednim od utemeljitelja triatlona u Hrvatskoj.Triatlon je atletsko natjecanje koje u sebi sadrži tri različite discipline:plivanje, biciklizam i trčanje. Natjecatelj mora tijekom utrke prijeći unaprijed zadane dionice plivajući, vozeći bicikl odnosno trčeći prema unaprijed zadanom rasporedu. Tko je bio Marijan Pedišić, pročitajte u ovom zanimljivom članku.

 

Opširnije: Memorijal Marijana Pedišića

 

Istraživanje Eurostudenta

Vijesti

U sklopu provedbe Bolonjskoga procesa MZOŠ RH se krajem prošle godine priključilo međunarodnom projektu istraživanja socijalnoga statusa studenata u Europi – EUROSTUDENT IV koje se provodi u 27 europskih zemalja. EUROSTUDENT je istraživanje o kvaliteti studentskog života i prvo ovakvo istraživanje u Hrvatskoj. Istraživanje se provodi od  2. do 30. lipnja, a rezultati će biti objavljeni u prosincu 2010. godine. Njihova usporedba s rezultatima u drugim europskim zemljama poslužit će kao osnova za unapređenje studentskog standarda u Hrvatskoj.

 

Studentice i studenti, ispunjavanjem online upitnika EUROSTUDENT recite što mislite o studiranju u Hrvatskoj i time ukažite na dobre i loše strane studentskog života u Hrvatskoj!

Tags:

Opširnije: Istraživanje Eurostudenta

   

Besplatno će studirati samo oni koji skupe 60 bodova

Vijesti

Rektori svih hrvatskih sveučilišta usuglasili su s resornim ministarstvom nova pravila oko studentskih školarina, cijene pojedinih studija, kao i cjenovnu vrijednost pojedinog ETSC boda, koji će iznositi oko 300 kuna......

 

Opširnije: Besplatno će studirati samo oni koji skupe 60 bodova

 

Predstavljanje časopisa "Nasciturus"

Vijesti

Sutra, 28. svibnja 2010. u 14h na Pravnom fakultetu je predstavljanje novog broja časopisa Nasciturus! Dodite i uzmite svoj primjerak! Vidimo se :)

   

Stranica 4 od 5