Odobrene državne stipendije za 2010. godinu

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa objavilo je popis studenata kojima je dodijeljena državna stipendija za 2010. godinu.

Obavještavamo sve studente s navedenoga popisa da će Ministarstvo tijekom sljedećeg tjedna otvoriti svim dobitnicima državne stipendije žiro račune u Privrednoj banci, a nakon toga (početkom mjeseca ožujka) Ministarstvo će uputiti svim visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, ugovore o dodjeli državne stipendije za 2010. godinu.

Kliknuti na Opširnije za ostatak teksta

 

Molimo sve studente koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju da provjere je li njihova referada zaprimila ugovore, te ukoliko su ugovori stigli, da ŽURNO potpišu svoje ugovore o dodjeli državne stipendije. Također upućujemo zamolbu svim dobitnicima državne stipendije da obavijeste i sve svoje studijske kolege s popisa o postupku potpisivanja ugovora. Napominjemo da jedan primjerak potpisanog ugovora  zadržava student, a drugi primjerak potpisanog ugovora dostavlja se Ministarstvu.

Ministarstvo planira, po primitku potpisanih ugovora, napraviti obračun isplate stipendija za mjesec siječanj, veljača i ožujak 2010. godine, te će u obračun isplate državnih stipendija ući samo dostavljeni potpisani ugovori. Stoga upućujemo zamolbu i svim studentskim referadama visokih učilišta da maksimalno ubrzaju postupak potpisivanja ugovora o dodjeli državne stipendije za svoje studente, te potpisane ugovore dostave Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, odnosno nadležnoj Upravi za visoko obrazovanje, Odjelu za studentska pitanja, u što kraćem roku.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa čestita svim studentima, ovogodišnjim dobitnicima državne stipendije te se nada da će im dodijeljena stipendija olakšati troškove tijekom studija.

Cjelokupne rezultate možete vidjeti  OVDJE

a za Pravni fakultet u Splitu brzi link  OVDJE

Čestitamo!!