Najnovije

Novi broj časopisa Nasciturus

altDragi naši kolege, obavještavamo vas da ponovo krećemo u stvaranje još jednog broja našeg studentskog časopisa Nasciturus. Nadamo se da ste svi imali priliku
barem prelistati neki od prošlih brojeva i da vam se svidio. 
Pozivamo vas na info-sastanak u četvrtak, 27. Listopada u 13:15 h u studentsku prostoriju (ELSA/SZ) u prizemlju Pravnog fakulteta...

Opširnije: Novi broj časopisa Nasciturus

 

Odluka o plaćanju školarina odgođena - osniva se Povjerenstvo; ‘Ne položiš dva ispita, pa moraš platit 7000 kuna’

Na redovnoj Sjednici Senata Sveučilišta u SPlitu održanoj u ponedjeljak odgođeno je donošenje odluke o plaćanju školarina. Rektor Ivan Pavić predložio je osnivanje Povjerenstva koje će dogovoriti model plaćanja.U Povjerenstvu će biti tri profesora predstavnika Pravnog fakulteta, Ekonomskog fakulteta i FESB-a, te tri studenta. Njihova odluka će se razmatrati na sljedećoj sjednici Senata.
Više na na SD

   

Prva večer Pravnog fakulteta - Kauri

alt
Dragi naši studenti, s novom akademskom godinom donosimo vam i nove tulume!

Prva večer Pravnog fakulteta održat će se ovu subotu 15.10. u disco clubu Kauri. Promotivne cijene pića za sve studente. Zabavljat će vas DJ Gallardo. 

   

Termini ispita na dekanskom roku


Termine ispita u dekanskom roku možete vidjeti klikom na tipku opširnije.....

Opširnije: Termini ispita na dekanskom roku

   

Brucoši oslobođeni plaćanja školarine

Senat Sveučilišta u Splitu na jučerašnjoj je sjednici prihvatio prijedlog Ministarstva znanosti obrazovanja i športa prema kojemu će svi redovni studenti upisani u prvu godinu preddiplomskih i integriranih studija akademske godine 2011./2012. studirati bez plaćanja školarine.
Isto tako, tim studentima, ako budu uspješni, bit će omogućeno besplatno studiranje do kraja studija - izvijestila je Antonija Žaja iz Ureda za odnose s javnošću Splitskoga sveučilišta.
To bi značilo da će svih 3887 brucoša upisanih u ljetnom roku na sveučilišne i stručne studije fakulteta u Splitu imati besplatnu prvu godinu studija.

   

Stranica 3 od 22