Najnovije

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

alt Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 10. lipnja 2011. godine, u vremenu od 8 - 20 sati. Izbori se provode na tri biračka mjesta: Rektorat Sveučilišta u Splitu, Sveučilišna knjižnica u Splitu i u Teslinoj 12. Studenti će biti u mogućnosti glasati isključivo uz predodžbu INDEKS-a, IKSICE ili osobne iskaznice, te mogu glasati samo za kandidate izborne jedinice kojoj pripadaju... 

 

Nezaposlenih pravnika najviše na burzi

Nakon godina studiranja, brojni visokoškolci dugo traže zaposlenje, dok završeni studenti za deficitarna zanimanja taj problem nemaju. Na vašu i našu nesreću, pravnici ne spadaju u deficitarna zanimanja. Prema članku SD, trenutno na burzi posao čeka 388 pravnika.

   

Sretan Uskrs!

alt

Sretan i blagoslovljen Uskrs i uskršnje blagdane želi vam Nasciturus!

   

Sretan Božić i Nova 2011

Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Božić, i puno lipih stvari u Novoj godini :)


   

"Čašćenje profesora nakon diplomskog je neprimjereno!"

Kaže naš premudri Senat splitskog fakulteta. Umjesto da se bave stvarima koje bi mogle pomoći studentima, poboljšati kvalitetu rada i znanja, (čitaj pametnijim stvarima) oni se bave glupostima.
Senat splitskog Sveučilišta odlučio je da je neprimjereno bilo kakvo prigodno darivanje i čašćenje nastavnika i suradnika od strane studenata.
Do sada je bio običaj da studenti počaste nastavnike nakon obrane diplomskih radova i doktorskih disertacija, no Senat je na sjednici u četvrtak odlučio kako je to neprimjereno akademskom ponašanju.

Senat Sveučilišta Split donio je i Odluku po kojoj smatraju neprimjerenom i bilo kakvu vrstu prinude pa i neizravnu prema studentima u svezi kupnje nastavne literature.


   

Stranica 4 od 22