Najnovije

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

alt Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 10. lipnja 2011. godine, u vremenu od 8 - 20 sati. Izbori se provode na tri biračka mjesta: Rektorat Sveučilišta u Splitu, Sveučilišna knjižnica u Splitu i u Teslinoj 12. Studenti će biti u mogućnosti glasati isključivo uz predodžbu INDEKS-a, IKSICE ili osobne iskaznice, te mogu glasati samo za kandidate izborne jedinice kojoj pripadaju... 

Opširnije: Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

 

Nezaposlenih pravnika najviše na burzi

Nakon godina studiranja, brojni visokoškolci dugo traže zaposlenje, dok završeni studenti za deficitarna zanimanja taj problem nemaju. Na vašu i našu nesreću, pravnici ne spadaju u deficitarna zanimanja. Prema članku SD, trenutno na burzi posao čeka 388 pravnika.

Opširnije: Nezaposlenih pravnika najviše na burzi

   

Sretan Uskrs!

alt

Sretan i blagoslovljen Uskrs i uskršnje blagdane želi vam Nasciturus!

   

Sretan Božić i Nova 2011

Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Božić, i puno lipih stvari u Novoj godini :)


   

"Čašćenje profesora nakon diplomskog je neprimjereno!"

Kaže naš premudri Senat splitskog fakulteta. Umjesto da se bave stvarima koje bi mogle pomoći studentima, poboljšati kvalitetu rada i znanja, (čitaj pametnijim stvarima) oni se bave glupostima.
Senat splitskog Sveučilišta odlučio je da je neprimjereno bilo kakvo prigodno darivanje i čašćenje nastavnika i suradnika od strane studenata.
Do sada je bio običaj da studenti počaste nastavnike nakon obrane diplomskih radova i doktorskih disertacija, no Senat je na sjednici u četvrtak odlučio kako je to neprimjereno akademskom ponašanju.

Senat Sveučilišta Split donio je i Odluku po kojoj smatraju neprimjerenom i bilo kakvu vrstu prinude pa i neizravnu prema studentima u svezi kupnje nastavne literature.


   

Stranica 4 od 22