Najnovije

Već pet godina s Vama

Nasciturus danas slavi svoj peti rođendan.

Proteklu godinu je obilježio nastavak iznimnog rasta broja korisnika kao i nemali broj promjena na stranici i forumu.

Želimo se zahvaliti svim korisnicima i izraziti nadu da će se Nasciturus nastaviti razvijati istim tempom, po kvaliteti i opsegu, a naravno sve u duhu suradnje među korisnicima.

S tim ciljem, ove godine planiramo par sitnih promjena od kojih veći broj uključuje daljnju integraciju sa socijalnim mrežama u svrhu još lakšeg pristupa informacijama i privlačenja novih korisnika.

Posebna zahvala svima koji su sudjelovali/sudjeluju u našim projektima.

Bez Vas Nasciturus ne bi bio ni upola toliko dobar.

 
   

Smotra Sveučilišta u Splitu

altSmotra Sveučilišta u Splitu, kao priprema za upis u I. godinu studija u akademskoj godini 2011./2012., planira se održati u petak i subotu, 3. i 4. prosinca 2010. godine. Smotra započinje u 9,00 i traje do 20,00 sati oba dana. Održati će se u auli Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, Ruđera Boškovića bb, 21000 Split....

Opširnije: Smotra Sveučilišta u Splitu

   

Dobro zarade samo stariji odvjetnici, ostali propadaju

Zbog velikih dugova državi odvjetnici ne mogu zatvoriti pisarnicu i krenuti dalje.Činjenica je da odvjetnici dijele sudbinu ekonomskih prilika te da otežano posluju. Izvjesno je da neki od njih ostvaruju i gubitak u poslovanju te da su njihovi računi blokirani
- izjavio je Leo Andreis, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore. JL

   

Novogodišnja putovanja za mlade

alt

 U četvrtak, 18. studenog, ELSA u suradnji s F-toursom organizira prezentaciju "Novogodišnjih putovanja za mlade". Prezentacija će se održati na Pravnom fakultetu u Splitu, u predavaonici broj 3, s početkom u 18,30 sati. Dragi studenti, prisustvujte prezentaciji i upoznajte ljepote Europe po vrlo pristupačnim cijenama.

   

Stranica 5 od 22